הגלה את המתכון לנקניקיות מטוגנות המושלמות ביותר

הגלה את המתכון לנקניקיות מטוגנות המושלמות ביותר
נקניקיות מטוגנות

מתכון מדהים לנקניקיות מטוגנות במגוון סגנונות!

הדבר הראשון שעלה לי בראש כשחשבתי על הנקניקיות המדהימות האלה היה: אהבה ממבט ראשון. כן, זה אסור להיות הופעה רגעית, כי עם הקסם של הנקניקיות המטוגנות, פשוט אי אפשר להתעלות! כששמים את הנקניקיות הטריות במחבת, השמיים מתקדרים והנדנדה מתחילה. והטעם? פשוט מושלם!

זמן הכנה: כ-30 דקות. רמת קושי: קל מאוד. מספיק ל: 4-6 מנות.

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קל מאוד
  • מספיק ל: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים:

עכשיו, כשכבר הראינו לכם את הקסם שמחכה לכם, הגיע הזמן לדבר על המרכיבים שייקחו אתכם למסלול הנפלא הזה. הנקניקיות הן צד מרהיב בכל מאכל שאתם יכולים להעלות על דעתכם, אז בואו נתחיל:

  • 500 גרם נקניקיות (בחרו את הזן שאתם הכי אוהבים – תורכים, עופות או אפילו טבעוניות)
  • 3 כפות שמן זית (או שמן רגיל אם אתם מעדיפים)
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 2 שיני שום קצוצות דק (אופציונלי, אבל מדהים)
  • 2-3 כפות קמח תפו”א לזיקוק טעמים (אופציונלי)
  • רוטב חריף או כבדות בצד, למי שאוהב את זה מעודן!

שלבי ההכנה:

נתחיל במלאכת הקסם, וכל שלב כאן הוא כמו מופע קסמים בעיניים:

  1. התחילו בחימום שמן זית במחבת רחבה על חום בינוני-גבוה.
  2. חיתכו את הנקניקיות למספר קטעים – באורך של בערך 5 ס"מ.
  3. לאחר שהשמן חם, הוסיפו את הנקניקיות למחבת, ותשמעו אותן מתזזות ככל שהן מתחילות לטגן.
  4. הוסיפו את שום הקצוץ, הפפריקה, המלח והפלפל למחבת – תנו לכל זה להתערבב במשך כ-10 דקות.
  5. הנמיכו את הלהבה והוסיפו את קמח התפו”א אם עוברים לשיטה המושלמת, והקפיצו בעדינות את התערובת למשך 5 דקות נוספות.
  6. בצעו הפסקה להתרגעות – אתם בדרך למשהו אגדי!
  7. הוציאו את הנקניקיות מהמחבת והניחו על נייר סופג כדי לספוג עודף שמן.
  8. וזהו! הגישו עם רוטב חריף או דמוי קיסר בצד. יאללה, תסמכו עלי כאן…

ישנן כמה גרסאות נוספות שניתן לחשוב עליהן למי שמעוניין לשדרג את המתכון! למשל, חתיכות קטנות של ירקות על מנת להוסיף קראנץ' טעים, או בכלל לנסות עם עוף או דג במקום הנקניקיות הקלאסיות.

שדרוגים ותוספות אפשריות:

כשהכול כל כך טעים, למה לא להוסיף עוד? ישנם שדרוגים ותוספות רחבות לעבודה! אפשר להוסיף:

  • פיסות צ'ילי חריף כדי להרגיש את התשוקה!
  • חתיכות פריזאי עם גבינת מוצרלה נימוחה.
  • תיבול עם אתנחתה מתוקה כמו דבש או סירופ מייפל שמשדרגים את החוויה לבין את המלח.
  • סלט ירוק בצד או טחינה – ההגשה עם סלט קיץ מרענן משדרגת את המנה!
  • למי שאוהב פירות, חצילים קלויים יכולים לקחת את המנה זו למקום חדש ומעניין.

שאלות ותשובות:

איך יידע אם הנקניקיות מוכנות? תשומת הלב כאן היא כשפשר להרגיש אותן פריכות מבחוץ ולרכות מבפנים. אם אינן נראות כה כהות מבחוץ, זהו זמן מצוין להוציאן מהמחבת!

אפשר להשתמש בנקניקיות עוף או טופו? בהחלט. הנקניקיות הכי טובות שיש באות בהרבה וריאציות, וההכנה נותרה ממש דומה.

האם אני יכול לחמם אותן אם אני נשאר עם שאריות? לחלוטין! מספיק לשים אותן בתנור או במחבת על חום קל.

האם ניתן להקפיא נקניקיות מטוגנות? כן, אלא אם כן אתם מעדיפים להתרגש מהן טריות! הקפיאו אותן בשקית אטומה זמן מקסימלי של חודשיים.

האם ניתן להחליף את הקמח בתוספות דל פחמימות? אפשר בהחלט! ישנם קמחים ללא גלוטן או לחלופין קמח שקדים. אני ממליץ לבדוק עם כמה מתכונים כדי להגיע לתוצאה הרצויה.

כמה זמן הנקניקיות יישארו טריות? אם אתם שומרים אותן במקרר, ניתן לשמור אותן ניסו זמנן ב-3-4 ימים.

איך לקשט את המנה עבור אירוח? שלבו כמה ירקות חתוכים צבעוניים מסביב ונגיעה של רוטב בחינם. גם עטרת נענע תוסיף כאן פיזור יפה.

האם אני יכול להכין את המתכון מראש? בהחלט, אך השאלה כאן היא: האם תצליחו להתאפק? בגלל שהן כל כך ממכרות, יש סיכוי גבוה שהן יימנעו מלהתקרר!

האם ישנן גרסאות פיקנטיות למנה? למי שאוהב את הטעמים החזקים, הוסיפו רוטב חריף נוסף, צ'ילי מוגזם או אפילו תערובת תבלינים מתובלת!

בקצרה, המתכון הזה הוא טיפול מושלם שמעורר במוחנו מאכלים קלאסיים וזיכרונות שאי אפשר לשכוח. המילוי המושלם שנכון גם למבוגרים וגם לילדים. אז יאללה, כשאתם מכינים את המנה המופלאה הזו, אל תשכחו לשתף אותה עם החברים ברשתות החברתיות – תעבירו את השמחה לכולם!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן