איך להכין פנקייק קוטג רך וטעים בקלות

איך להכין פנקייק קוטג רך וטעים בקלות
פנקייק קוטג

"`html

פנקייק קוטג' המושלם ליום יפה

אם יש משהו שיכול לשדרג לכם את הבוקר, זהו פנקייק קוטג' מדהים! מנה כל כך פשוטה, אך יחד עם זאת כל כך טעימה ואוורירית. זה לא סתם פנקייק, זה פנקייק שיעניק לכם את האנרגיה שאתם צריכים להתחיל יום חדש. כל נגיסה משגעת את החיך, ותאים טעמיים מתמלאים בשמחה. פנקייקים כאלה יכולים להפוך כל בוקר למיוחד, ויוציאו ממכם קריאת "וואו" לא מעטים. אז למה לא להתחיל את היום בשמחה ובפנקייק קוטג' מעלף?

זמן הכנה: 30 דקות | רמת קושי: קלה | מנות: 4-6 מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כשמדובר בפנקייק קוטג', עלינו להצטייד ברכיבים שהופכים את המנה הזו למה שהיא. כל אחד מהם תורם הרבה לטעם הסופי ולמרקם. אנו נשתמש בקוטג' ואולי נשדרג עם תוספות שיגרמו לכם ללקק את האצבעות! אז הנה המרכיבים:

  • 250 גרם קוטג'
  • 2 ביצים
  • 100 גרם קמח (אפשר חליפי כגון קמח תפו"ח)
  • 50 מ"ל חלב (או חלב צמחי לגירסה טבעונית)
  • 1 כף סוכר (לפי הטעם)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • שמן או חמאה, לטיגון
  • תוספות נוספות: דובדבנים קפואים, שוקולד צ׳יפס, תמצית וניל

אם אתם רוצים לגוון, תוכלו להשתמש בקוטג' צמחי או בחלב צמחי, והפנקייקים שלכם יצאו חינם מגלוטן וטעימים לא פחות! תבדקו את תגובת בני הבית לפנקייקים האלה – זה לא רק מנה, זה חווית קלנדריה!

שלבי ההכנה

הגיע הזמן להתחיל וליצור את הקסם במטבח! זהו מתכון מאוד פשוט, ובוודאי ישדרג כל כישרון פנקייקים שחשבתם שצברתם עד כה. אז קחו אוויר, ונתחיל את התהליך:

  1. מערבבים בקערה את הקוטג' עם הביצים, עד שהתערובת חלקה ולא גושית.
  2. נוסיפים את החלב ומערבבים שוב.
  3. בקערה נפרדת, מפזרים את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים היטב.
  4. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים עד שהתערובת כמעט אחידה.
  5. מחממים מחבת עם מעט שמן או חמאה על להבה בינונית.
  6. כשהמחבת חמה, יוצקים לתוכה כף מהתערובת ומבשלים כל פנקייק כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהזהיבו.
  7. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת.

כעת, הפנקייקים מוכנים! זה הזמן להניח אותם על צלחת חמה, להוסיף את התוספות שאתם אוהבים, ולראות את כולם מסתכלים בעיניים לא מאמינות.

שדרוגים ותוספות אפשריות

כדי שתהיה לכם חוויה ייחודית בכל בוקר, אנו ממליצים לשדרג את הפנקייקים עם כמה תוספות. עם כל פנקייק תוכלו להוסיף פרוסות תותים, בננות או דובדבנים. השקיעו עוד קצת ושפרו את הפנקייקים עם קצפת או יוגורט לנגיעה קרמית ומעוררת. אפשר גם לגוון עם שוקולד צ׳יפס – הפכו את הפנקייקים למשהו אגדי.

שאלות ותשובות

איזה סוג של קוטג' עדיף להשתמש?
קוטג' עם שומן 5% מצוין לפנקייקים, אך אם אתם מחפשים פתרון קלורי יותר, תוכלו ללכת על קוטג' דל שומן.

האם ניתן להכין את הפנקייקים ללא גלוטן?
בהחלט! אפשר להחליף את הקמח לקמח תפו"ח או לקמח שקדים, והם ייצאו לא פחות טעימים.

כמה זמן אפשר לשמור פנקייקים במקרר?
אפשר לשמור את הפנקייקים במקרר עד יומיים. אבל בינינו, הם כל כך טעימים שכנראה לא יישאר מהם הרבה!

מה אם אני רוצה להכין אותם מראש?
אם אתם רוצים להכין את הפנקייקים מראש, תוכלו להקפיא אותם. חום הנוכחי בשמירה כזו הוא מצוין והם מחזיקים זמן רב.

איזה פירות מתאימים לפנקייקים?
פירות יער כמו תותים, דובדבנים או בננות בעונה מצוינים כאן, כל אחד מהם יוסיף צבע וטריות למנה.

מה הטיפ שלך להכנת פנקייקים אווריריים?
מומלץ להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים ולערבב אותם לתערובת בסוף. זה ייצור פנקייקים גבוהים ואווריריים שלא תשכחו.

אילו סירופ יכול להתאים לו?
סירופ מייפל הוא קלאסי, אבל סירופ שזיפים או דובדבנים גם מצוינים להוסיף למנה המהממת הזאת!

האם אפשר להכין את המתכון על ידי הקטנת המידות?
בוודאי! אפשר להכין חצי מהמתכון ולהתאים אותו למידות קטנות יותר אם אין לכם קהל רציני.

האם הפנקייקים יכולים להתאים לילדים?
בהחלט! ילדים אוהבים מתוק וטעים, ועם קצת קקאו או שוקולד, הם יהפכו את הפנקייקים למושלמים עבורם.

מה אפשר להוסיף לפנקייקים לפרופורציה בריאה?
תוספות כמו גרנולה, אגוזים צלויים או פירות טריים יביאו את הטעם לעוד מדרגה, והפנקייקים יחוו יותר בריאות עם מרקם משגע.

לסיום, אני מזמין אתכם לשתף את המתכון המדהים הזה ברשתות החברתיות, ולהפיץ אותו לחברים ולמשפחה! כל בוקר מצוין מתחיל בפנקייק קוטג' אחד, ובשיטה הזו תראו שהם יבקשו עוד פנקייקים! ללקק את האצבעות זו בהחלט הדרך הנכונה לסיים את יום שישי."

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן