בלינצ'ס גבינה עם שמנת מתוקה – מתכון מדהים למאפה ממכר
האם יש משהו יותר טוב מבלינצ'ס גבינה חמים בפינתו של טקס אמצע שבוע? מעדן אגדי שמעלף כל חיך ופוגע בדיוק בנקודה הנכונה של הנוסטלגיה והיום-יום? תארו לעצמכם את השילוב של הבלינצ'ס הדקיקים, הממלאים בתערובת הגבינות המשגעת והטעימה, יחד עם כף של שמנת מתוקה שמבטיחה לנשוך את הלשון בכל ביס. זו לא סתם מנה, זו חוויה, סיפור אמיתי שלא תוכלו לחכות לחלוק עם אחרים.
זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות
- זמן הכנת המתכון: 60 דקות
- רמת קושי: בינוני
- מספיק עבור: 4 מנות
הרכיבים דרושים
כדי להכין את הבלינצ'ס גבינה המדהים הזה, נצטרך לא רק מתכון, אלא גם כמה מרכיבים בסיסיים שישדרגו את חווית האכילה:
- כוס קמח מנופה, קמח שמאפשר להכין בלינצ'ס אווריריים ונימוחים.
- 2 ביצים, ביצים שהן הלב של כל תערובת, מוסיפות גוף וטעימות.
- 2 כוסות חלב, חלב שמעניק לבלינצ'ס רכות מדהימה.
- 1/4 כוס שמן, כדי לשמור על הבלינצ'ס לא דביקים.
- 300 גרם גבינת ריקוטה, גבינה נימוחה שמכניסה את כל מתיקות החלב.
- 200 גרם גבינת מסקרפונה, לגימור של מגע אגדי של טעם.
- 1/2 כוס סוכר, כדי להמתיק את החוויה.
- 1 ביצה נוספת למילוי, גבינות שמייצרות באיחוד קלאסי.
- 1 כפית תמצית וניל, להוסיף ניחוח מעלף.
- שמנת מתוקה לקישוט, קרם שמתלהב מהביס הראשון.
אם אתם מפתחים דאגות בנוגע לסוכרת, אפשר לשלב במקום סוכר חומרים כמו סטיוויה או ממתיקים אחרים. כמו כן, אפשר לשדרג את הגבינות ולנסות להשתמש בגבינות טבעוניות כדי להפוך את המנה לברי קיימא לכל הסועדים.
שלבי ההכנה
בואו עכשיו באלה הצדדים, לחדור לעולם המפתיע של הכנת הבלינצ'ס.
- בתוך קערה גדולה, נערבב את הקמח והביצים יחד, נוסיף את החלב והשמן ונערבב היטב עד שהמסה תשתלב.
- נמזוג כף מהבצק הפנוי על מחבת חמה, נטפח אותה עם כף עד שהבצק מתפרס ויוצר פנקייק דקיק.
- לאחר כ-2-3 דקות, נהפוך את הבלינצ'ס להזהיב אותו גם בצד השני.
- נחזור על התהליך עם שאר הבצק, עד שכל הבלינצ'ס מוכנים.
- למילוי, נערבב את הגבינות, הסוכר, הביצה ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה.
- נמלא כל בלינצ'ס במוס הגבינה המיוחד ונסגור למשולש.
- נניח את הבלינצ'ס הממולאים על תבנית אפייה.
- נכסה עם שמנת מתוקה ונפזר מעט סוכר לקישוט.
- נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד שהשכבה העליונה משגעת.
כמובן שיש גאה להמיס את הבלינצ'ס עם שוקולד מומס או פירות טריים להענקת מגע נוסף.
שדרוגים ותוספות אפשריות
מהנסיון שלי, יש עשרות דרכים לשדרג את הבלינצ'ס גבינה הללו. בא לכם לשדרגו? אתם יכולים להוסיף פירות יער מעל שמנת מתוקה, שוקולד מריר קצוץ או אגוזים קצוצים למילוי. כמו כן, אפשר לשלב עם קצת סירופ מייפל, פשוט כדי להחיות את המנה ומעניין לשוחח על אוכל מחומם.
שאלות ותשובות
מה אם אין לי גבינת ריקוטה?
אפשר להחליף אותה בגבינת קוטג' או בממרח גבינה שמנת.
האם הבלינצ'ס יוצאים פריכים?
לא, הבלינצ'ס יוצאים רכים, נימוחים ואווריריים, הם נמסים בפה.
איפה אפשר לקנות גבינת מסקרפונה?
גבינת מסקרפונה אפשר למצוא בכל סופרמרקט או חנות גבינות מתמחה.
האם אפשר להקפיא את הבלינצ'ס?
כן, אפשר להקפיא את הבלינצ'ס המוכנים והם מתאימים מאוד לחימום חוזר.
אילו פירות אפשר להוסיף למילוי?
פירות כמו תותים, בל blueberries או בננות קצוצות מוסיפים טעמים מפתיעים.
איך ניתן להכין את הבצק מראש?
בצק הבלינצ'ס ניתן להכין מראש, לשים במקרר כשלוש שעות ואז להמשיך בהכנה.
מה עושים אם זה מתייבש במהלך ההכנה?
אם אתה נתקל בבעיה של ייבוש, אפשר להחזיר אותו על מחבת עם מעט שמן עד שיחזור לאווריריות.
מה הם המומלצים לארוחה מיוחד?
בלינצ'ס גבינה עם שמנת מתוקה מבוקבוקת עם תה או קפה במפגשי משפחה, בעצם תקשורת על מתכונים, יעלו את הרמות.
האם אפשר להכין גרסה ללא גלוטן?
בהחלט! אפשר להשתמש בקמח תפו”ח או קמח אורז, התוצאה עדיין טעימה.
איך אפשר לעצב את הבלינצ'ס?
אתם יכולים ליצור צורות שונות, להגיש בצלחות יפות או לערום אותם במגדלים.
אם אהבתם את המתכון, שתפו את המתכון הזה עם כל החברים שלכם ברשתות החברתיות והפיצו את האהבה!
פוסטים קשורים לנושא:
מבחר מגשי האירוח שלנו:
מגשי אירוח מלוחים
נשנושים
מגוון רולים



לחמים מדהימים
מבחר מתוקים
סלטי העונה


