בצל מטוגן להמבורגר שיביא טעם חדש ברנה!

בצל מטוגן להמבורגר שיביא טעם חדש ברנה!
בצל מטוגן להמבורגר

בצל מטוגן להמבורגר: חוויה שמשגעת את החיך

האם אי פעם חלמתם על המבורגר שמעליו שכבת בצל מטוגן פריך, שנצמד למנה כמו בגד יפהפה? זה לא רק תוספת, זה חוויה משגעת! בצל מטוגן לא רק מוסיף טעם מהמם, אלא גם מביא את הקראנצ' המושלם למנה שלכם. ההכנה שלו קלה באופן מפתיע וזה יכול להפוך כל המבורגר לאגדי. במדריך הזה נחשוף את הסודות איך להכין את הבצל המטוגן המושלם – מדהים, ממכר ומעלף!

זמן ההכנה של המתכון

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן טיגון: 10 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספיק ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנכנסים לתהליך הכנה, אנחנו רוצים להבין איזה רכיבים דרושים לנו. כל רכיב כאן משחק תפקיד קרדינלי בהגעת התוצאה הסופית.
הנה מה שאתם צריכים:

  • 2 בצלים גדולים (אפשר גם 3 אם אתם ממש אוהבים בצל)
  • 1 כוס קמח (מומלץ לנפות)
  • ½ כוס מים קרים (לפני טיגון, שימו לב, המים צריכים להיות קרים ביותר)
  • 1 ביצה בינונית (אם יש לכם טבעונים בסבב, הוציאו את הביצה)
  • מלח ושPepper (לפי הטעם)
  • שמן טיגון (לפחות 2 ס"מ בסיר)
  • פירורי לחם (לחריצים, אופציונלי)

עכשיו, כשיש לכם את הרכיבים, אפשר לשדרג את המתכון עם כמה רעיונות. ישנה אפשרות לשימוש בקמח תפו”ח כדי שהבצל יצא אוורירי יותר. הסרטון הפופולרי “איך לטגן בצל מושלם” עלה אם תרצו לנסות גרסה שמזכירה את האפייה.

שלבי ההכנה

וכעת, אנו ניגשים להכנה. שימו לב שכל שלב כאן חשוב מאוד, אז אל תדלגו על אף אחד מהם:

  1. חוצים את הבצלים לפרוסות דקות (בערך 1 ס"מ נהדר).
  2. בצלים חותכים ומשריינים בקערה עם מים קרים למשך 10 דקות – זה מסייע בהפחתת הטעם החריף.
  3. מניחים את הבצלים על נייר סופג על מנת שהמים יתייבשו.
  4. מערבבים קמח, ביצה, מים קרים ומלח בקערה אחרת ליצירת תערובת עבה.
  5. מניחים את הבצל הייבש בתערובת תוך כדי ערבוב.
  6. ממלאים סיר בשמן ומחממים למעלות יפות (כ-180 מעלות).
  7. טובלים את הבצל בתערובת ומניחים בזהירות בסיר.
  8. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומשגע (כ-5 דקות מכל צד).
  9. מעבירים לנייר סופג לאחר טיגון להורדת עודפי השמן.
  10. מוסיפים מעט מלח בזמן חם.

כעת, כל מה שנשאר זה להניח את הבצל המטוגן על ההמבורגר שלכם ולהרגיש את הקראנצ' בכל נגיסה! זהו הקסם של אוכל מהיר שתמיד אפשר להעלות בגרסה ביתית עם טוויסט מלוח ומיוחד.

שדרוגים ותוספות

יש לכם רעיונות לשדרוג? אנחנו כאן לשמח. אפשר לכלול באגזציה גן של תבלינים כמו פפריקה מעושנת או כמון לתוספת אקזוטית. אם אתם רוצים גוון מתוק, הוספת דבש לפני הטיגון תיתן אפקט מהפנט.

אפשר גם לערבב גבינת צהובה, להניח בצלב את הבצל המטוגן מעל האמפנדה או לשדל אותו בפיתה עם ירקות טריים. וכשמדברים על פיתה? קחו את הבצל והניחו אותו כ"קרם". מדובר בקונספט עוגן – לא תפסיקו ללקק את האצבעות!

שאלות ותשובות

איך אוכל לדעת אם השמן חם מספיק?

מומלץ לבדוק עם חתיכת בצל קטנה בשמן. אם בועות נפלטות ממנה, השמן מוכן.

האם אפשר להכין את הבצל מטוגן מראש?

כן! כדאי לטגן ולהשאיר בטמפרטורת החדר. הם מתאימים לחימום חוזר.

מה הסוד לקבלת בצל פריך יותר?

מומלץ לחרוץ את הבצל במקביל לחתכים ולשמור עליו במים קרים. כך הוא יוצא פריך יותר.

האם יש לי אפשרות להכין בצל ללא קמח?

כן, אפשר להכין עם קמח תפו”ח או קמח שיבולת שועל לדיאטות שונות.

מה אורך הזמן המומלץ לחימום השמן?

כ-5-7 דקות על חום בינוני. כשהוא מגיע לטמפרטורה הנכונה, הוא יהיה פחות ריח בתהליך.

האם יש הבדל בין טיגון סיר לעומת פריזר?

כן, טיגון בסיר עוזר להכות את כל החום, טיגון פריזר יכול לגרום להם להיות פחות קראנצ'יים.

האם אני יכול להוסיף תבלינים לתערובת?

בהחלט! פפריקה מתוקה, שום או כורכום מוסיפים טעמים ייחודיים.

האם אפשר להכין את הבצל בטיגון עמוק?

כן! זה בהחלט מאפשר יותר פריכות. אבל זכרו שזה מצריך יותר שמן.

איך לעכב את הבצלים לשאר החודש?

טובות או לא טובות – הקפיאים עוזרים. שימו את הבצלים בקופסה אטומה והקפיאו.

איפה ניתן לקנות בצלים באיכות טובה?

רצוי לבדוק בשווקים מקומיים, עם רוחות או ירקות אורגניים. איכות גבוהה תמיד בשליטה!

בסופו של יום, הבצל המטוגן להמבורגר הוא הלהיט החדש שכל אחד צריך להכין בבית. זה לא סתם תוספת – זו חוויה טעימה שמשגעת את החיך. אז קדימה, לכו לשתף את המתכון עם כל החברים ברשתות החברתיות, תני להם לגלות את השגעון הזה גם!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן