העוגיות המושלמות מקמח שיבולת שועל ללא סוכר

עוגיות מקמח שיבולת שועל ללא סוכר – התענגות בריאה ומושלמת!

לפעמים הרי יש לנו ימים בהם אנו מחפשים את הממתק הנכון, אבל לא תמיד רוצים להחטיא את הבריאות שלנו. עוגיות מקמח שיבולת שועל ללא סוכר הם התשובה המושלמת לאתגר הזה! מדובר במאפה משגע, שמצליח לשלב בין טעמים מתוקים, נימוח באוויר והזכרת נעימות של הילדות עם כל ביס. בבקשה, אל תתנו למילה "ללא סוכר" להפחיד אתכם, כי העוגיות האלו מדהימות ועשויות לקבל מהן את כל המתיקות והטעים שיש!

משך הכנה ורמת קושי

  • משך הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל מאוד
  • כמות מנות: 20 עוגיות

המרכיבים הדרושים

בחיים, ככל שמייצרים מתכון פשוט יותר, כך התוצאה עוצרת נשימה יותר. עוגיות מקמח שיבולת שועל ללא סוכר הן לא רק סופר בריאותיות, הן גם מאוד ממכרות! לפני שאנחנו מתחילים במלאכת האפייה, הנה רשימת רכיבים שיעזרו לנו ליצור את העוגיות האלו:

  • 1 כוס קמח שיבולת שועל
  • 1 מחית בננה בשלה (הממתיק הטבעי שלנו!)
  • 1/2 כוס חמאת אגוזים (למשל, אגוזי לוז או בוטנים)
  • 1/4 כוס שמן קוקוס
  • 1/2 כפית קינמון (עבור חמימות נהדרת)
  • 1/4 כפית מלח
  • 100 גרם פירות יבשים קצוצים (כמו תמרים או משמש) – טעם אגדי!
  • 1/2 כוס שוקולד מריר קצוץ (לא חובה, אבל בואו…)

מרכיבים חלופיים

כדי שכולנו נוכל ליהנות מהמתכון הזה, ניתן לבצע כמה שינויים. אם אתם טבעונים, פשוט מחליפים את חמאת האגוזים בשמן קוקוס, ואם רוצים להימנע מגלוטן, פשוט שימו לב לבחור קמח שיבולת שועל מבטיח!

שלבי ההכנה

ברגע שזה יגיע לתנור, זה יהיה אגדי! תופתעו לראות כמה קל זה להכין את העוגיות המושלמות האלו. בואו נתחיל:

  1. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה, מועכים את הבננה עד שהיא הופכת למחית רכה.
  3. מוסיפים את חמאת האגוזים והשמן קוקוס ומערבבים היטב.
  4. בקערה נפרדת, מערבבים את קמח השיבולת שועל, הקינמון והמלח.
  5. מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הרטובה ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  6. מוסיפים את הפירות היבשים והשוקולד הקצוץ ומערבבים בעדינות.
  7. בעזרת כף, שימו תלוליות של התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים במשך 15-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להיות זהובות.
  9. לאחר שהן מוכנות, תנו לעוגיות להתקרר על רשת.

עצות נוספות

אפשר לשדרג את העוגיות הללו בקלות! מה דעתכם להוסיף שברי אגוזים שונים? או אולי תוספות טחינה דלילה? אפילו קינמון נוסף או רסק תפוחים יכולים לעשות פלאים.

שאלות ותשובות

כיצד אני יכול לשמור על העוגיות طازות למשך זמן ארוך?
לעוגיות אלו יש עמידות גבוהה. אחסנו אותן בקופסה אטומה – הן יישארו טעימות במשך שבועיים לפחות.

האם ניתן לשמור על מתכוני העוגיות הללו ללא שמן?
בהחלט! אפשר להמיר את השמן ברסק תפוחים כדי להבטיח תוצאה נימוחה ובריאה.

אילו פירות יבשים אני יכול להוסיף?
ניתן להוסיף שזיפים, אגסים או אפילו צימוקים. תנסו ותגלו מה הכי טעים לכם.

איך אני יודע אם העוגיות מוכנות?
העוגיות מוכנות כאשר הן מתחילות לקבל צבע זהוב חביב. אם הן נראות מגרות – זה הזמן להוציא מהתנור!

האם אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל כתחליף לקמח רגיל?
כן, קמח שיבולת שועל הוא תחליף מצוין, אך כדאי להיות זהירים בכמויות ולוודא שהתערובת לא תהיה דחוסה מדי.

האם ניתן לשדרג את העוגיות בסוכר?
בהחלט, אם אתם מחפשים טעם מתוק יותר, יש אפשרות להוסיף סוכר קוקוס או סוכר חום בריא!

האם ניתן להוסיף שוקולד לבן?
כמובן! שוקולד לבן או אפילו מיני שוקולדים יכולים להוסיף עוד כיף לקינוח המושלם הזה.

האם ניתן להכין את העוגיות בתבנית מרובעת?
בוודאי! אפשר להכין את התערובת בתבנית מרובעת, לבשל ולאחר מכן לחתוך לעוגיות. זה הרבה יותר קל!

העוגיות מצריכות קירור לפני האפייה?
לא ממש, אך אם אתם אוהבים מרקם פריך יותר, ניתן לשים את התערובת במקרר ל-15 דקות.

האם ניתן להקפיא את העוגיות?
בהחלט! ניתן להקפיא את העוגיות, ולאחר שיוצאות, חימום קל יחזיר אותן לחיים.

מתכון העוגיות הזה הופך כל ארוחה לחוויה מדהימה, מושלמת, ונעלית על כל ציפיותיכם! אז לא תהססו, תיצרו עוגיות שיבולת שועל ותפיצו את המתכון ברשתות החברתיות! תנו לכולם לדעת כמה סדרי אוכל יכולים להיות מהנים!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן