טופו מוקפץ עם פטריות – מתכון קל וטעים במיוחד

"`html

טופו מוקפץ עם פטריות: מתכון מושלם שישדרג לכם את הארוחה!

דמיינו לעצמכם שאתם נוגעים בשמיים עם כל ביס של טופו מוקפץ ועסיסי, משגע ומעלף, שמתמלא בכל טוב! זהו מתכון שלא רק יאכיל אתכם, אלא גם יביא אתכם למקום של טעמים מדהימים, עם שילוב של טופו פריך ופטריות רכות, מנות מידי עד שהפה שלכם יוכל להסתפק בהם רק בעונג. הבישול במתכון הזה הוא כמו ריקוד במטבח – חם וסוער, והטעמים יתפשטו לכל עבר. ברוכים הבאים לממלכה המפנקת של האוכל הבריא!

זמן הכנת המתכון

  • משך הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 4 מנות

המרכיבים הדרושים

כעת, לאחר שגרמנו לכם לדמיין את המנה, בואו נצא לדרך בידיעה מה נצטרך כדי לקצור את ההצלחה! זה מתכון שמשלב פשטות עם טעמים ייחודיים, ויאפשר לכם לא רק להכין אוכל, אלא גם ללמוד ליהנות מהתהליך!

  • 400 גרם טופו רך, סחוט ומסונן
  • 200 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות דק
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף שמן קנולה (או שמן אחר לבחירתכם)
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 פלפל חריף קצוץ (אופציונלי, למי שאוהב חריף)
  • קצת פטרוזיליה קצוצה לקישט
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • אורז לבן או תפו”א בתור תוספת (אופציונלי)

טיפ חשוב: אפשר לשדרג את המנה בעזרת תוספות כמו קוביות טופו מעושן, קישוא קצוץ, או אפילו בוטנים קצוצים כדי להביא טוויסט נוסף.

שלבי ההכנה

בואו נצלול לתהליך ההכנה! שימו לב, ככל שתעמדו על הזמן שלכם במטבח, תכינו את הכל בצורה שהאגדים חמים וריחניים על השולחן. זה הליך שמספק תוצאה זוהרת!

  1. קוצצים את הבצל והשום ומניחים בצד.
  2. חותכים את הטופו לקוביות בגודל שנעים לכם.
  3. מחממים את שמן השומשום והשמן הקנולה במחבת גדולה על חום גבוהה.
  4. מוסיפים את הבצל והשום לטיגון עד שהבצל מזוגג ורך.
  5. בוחרים להוסיף את הג'ינג'ר הקצוץ ואת הפלפל החריף, אם מחליטים לשים.
  6. מוסיפים את קוביות הטופו למחבת וטיגנים עד שהן מתחילות להתקרמל.
  7. מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומטגנים הכל יחד כעשר דקות עד שהפטריות רכות וזהובות.
  8. לאחר מכן, מוסיפים את רוטב הסויה למעבד, לערבב היטב כדי שהטעמים יתערבבו.
  9. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
  10. מעבירים את המוקפץ לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

המוקפץ שלנו מוכן! אין דבר מהנה יותר מאשר לחשוב על האורחים שלכם מתענג ים על הצלחת, מרימים כוסות לסיום המושלם של ארוחה מדהימה.

תוספות ושדרוגים אפשריים

אם אתם רוצה לגוון את המתכון, תוכלו לשדרגו בכמה דרכים. אפשר להוסיף ירקות נוספים כמו קישואים, גזר או ברוקולי. כל ירק יתן טוויסט קטן שיתמזג בצורה יפה עם שאר המרכיבים.

וכן, אפשר להוסיף גבינת פרמזן או צנוברים קלויים בשלב ההגשה, שיביאו טעם אגדי להתרסה של אלוהות!

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את המתכון vegani?
בוודאי! אפשר להשאיר את הטופו ואין צורך להוסיף שום חלבון נוסף.

מה אם אני אוהב פטריות אחרות – אפשר לשים פטריות שיטאקי?
בהחלט! פטריות שיטאקי יוסיפו טעם מעושן משגע למנה.

כיצד אני יכול לקצר את זמן ההכנה?
אפשר לקנות טופו מוכן או להשתמש בטובול סיני שמגיע מורכב!

מה עם תיבול? האם ניתן לשים עוד תבלינים?
בוודאי! תאמינו בעצמכם ונסו תיבול כמו כמון או פפריקה.

האם ניתן להכין את המנה במקדש ביתי?
כן! זה מתכון נהדר שמאפשר לכל אחד להכין מנות ביתיות.

האם אפשר להוסיף בשרים למנה?
מי שאוהב בשרים יכול בהחלט להוסיף חזה עוף או בקר רך, ואז הבישול יהיה מהנה ומזין יותר.

איפה ניתן למצוא טופו?
אתם יכולים למצוא טופו בכל חנות טבע או סופרמרקט, יתרה מכך – המידע על מיקום טופו זמין באינטרנט.

מה אם אני רוצה להפחית את הקלוריות?
אפשר להרתיח את הטופו במקום לטגן ואפילו לוותר על השמן – זה בריא יותר!

האם ישנה דרך לאכול את זה שלא כארוחה?
אפשר להשתמש במוקפץ הזה כמילוי לסלט מרענן או אפילו כמנה מבוססת לחם שטוח!

מה עושים אם נשאר טופו מוקפץ?
תשמרו אותו במקפיא! חימום חוזר על חום נמוך מוכן במהירות.

בסופו של דבר, המתכון המדהים הזה של טופו מוקפץ עם פטריות הוא פשוט משגע. אתם תגלו כמה הוא קל וכמה הוא עשוי לא רק לספק את הצרכים שלכם אלא גם להנעים את הזמן שלכם. הכינו, התענגו ושמחו לנפץ את המיתוסים של הבישול הבריא!

אם אהבתם את המתכון, אל תשכחו לשתף אותו ברשתות החברתיות והפיצו את האהבה! שיהיה בתיאבון!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

סופלה מהיר שפשוט מככב בכל שולחן אוכל

"`html מתכון לסופלה מהיר מדהים וממכר כשחושבים על סופלה, עולה מדמיוננו מנות מלאות אוויר, קלות כמו נוצה ונימוחות שנמסות בפה. סופלה מהיר

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן