כמה חלבון בקופסת טונה במים? התשובה מפתיעה!

כמה חלבון יש בקופסת טונה במים? גלו את האוצר הקולנרי!

טונה במים היא לא רק אחת מהמרכיבים הפופולריים בעולם הקולינארי, אלא גם מקור מצוין לחלבון. יש המון שאלות שמקיפות את המיתוג של הטונה ובין השאר עולה השאלה, כמה חלבון יש בקופסה? לאור השפעתה על הבריאות, דיאטות שונות וטעמים מגוונים, בואו נצלול לעולם המרתק של הטונה!

החלבון של הטונה: מה יש בקופסה הקטנה?

בואו נתחיל עם המספרים – קופסת טונה ממוצעת של 150 גרם מכילה כעשרה עד 35 גרם חלבון, תלוי בסוג הטונה ובאופן השימור שלה. זהו ערך מרשים ביותר עבור מזון שאינו מכיל שומן רב! אבל מה זה אומר עבורנו?

שיטות השימור וההכנה – מה ההבדל?

  • טונה במים: מכילה פחות קלוריות ושומנים. החלבון הוא היתרון העיקרי שלה.
  • טונה בשמן: עשויה להכיל יותר טעמים, אך גם יותר קלוריות ושומנים – להביא אותם לרשימה של מה לא לאכול כששואפים לבריאות.
  • טונה שטוחה: סוג פחות מוכר אך חביב על חובבי הגסטרונומיה. מביאה חלבון מהודק יותר.

למה כדאי להכניס טונה לארוחות שלכם?

חסר לכם רעיונות? טונה היא פתרון טעים ובריא להרבה מאכלים: סלטים, כריכים, מנות עיקריות ואפילו נשנושים! אבל איך זה משפיע על הבריאות שלנו?

היתרונות הבריאותיים של הטונה

  • מכה של אומגה 3: יחד עם החלבון, היא מכילה חומצות שומן אומגה 3, שעשויות לתמוך בבריאות הלב.
  • בקרת משקל: עם כמות גבוהה של חלבון ומעט קלוריות, הטונה מוצלחת לשמירה על משקל תקין.
  • חשיבות כשרון הטעמים: היא משתלבת בצורה נהדרת עם תבלינים וירקות, מה שמסייע להעשיר את הדיאטה.

האם יש חשש למתכות כבדות?

פה מגיע השאלה הבוערת: האם טונה עלולה להכיל מתכות כבדות כמו כספית? זו שאלה לגיטימית! טונה מכילה כרגע רמות נמוכות יחסית של כספית, אך מומלץ לצרוך אותה במתינות, במיוחד בקרב נשים בהריון.

שאלות ותשובות על טונה וחלבון

1. האם טונה מתאימה לדיאטה צמחונית?

לא, טונה היא מזון מהחי.

2. איך הכי טוב לשמור טונה לאחר פתיחה?

עדיף להחזיק במיכל סגור במקרר ולצרוך בתוך 1-2 ימים.

3. מהו מקור החלבון בטונה?

חלבון בטונה מגיע מסיבי הדג עצמו.

4. מה המחיר של קופסת טונה?

מחירן משתנה בהתאם למותג וסוג, אבל בדרך כלל מדובר בסכום שפוי.

5. איך להכין סלט טונה טעים?

אתם יכולים לשלב עם ירקות קצוצים, קצת מיונז ותבלינים מעשה ידיכם!

לסיום – טונה והמסע אל החלבון!

טונה במים היא לא רק מזון מהיר, אלא אוצר של חלבון ובריאות. היא מתאימה כמעט לכל דיאטה, גובה את המענה האולטימטיבי לכל מיני ארוחות והכל עם טעם נהדר. כשאתם פותחים קופסה, אתם לא רק פותחים את הדלת לתחושה של ארוחה מוקפצת, אלא גם תורמים לגוף שלכם. אז מה דעתכם? מוכנים להכניס את הטונה לחיים שלכם?

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן