כמה קלוריות יש בציפס בתנור? גילוי מפתיע!

כמה קלוריות יש בצ'יפס בתנור? תשובות שלא ציפיתם להן!

חיים בעולם שבו אנחנו מוקפים במידע, סחרחורת התזונה היא לא דבר חדש. כולנו רוצים לדעת כמה קלוריות יש באוכל שאנחנו אוכלים, ואם אפשר – גם איך לקצץ במשקל מבלי לוותר על התענוגות הקולינריים שלנו. אחד המזונות הפופולריים ביותר הוא הצ'יפס, ובייחוד הצ'יפס המוכן בתנור. אך כמה קלוריות יש בכל זה? ובכן, העניינים הרבה יותר מסובכים ממה שחשבתם.

הצ'יפס המסורתי מול הצ'יפס בתנור: הבדל של כדורגל?

ראשית, כדאי להבין את ההבדלים העיקריים בין הצ'יפס הקלאסי (המעולה, זה המושחת) לצ'יפס בתנור, לכאורה הבריא יותר. את צ'יפס השמירה השומני מטגנים בשמן עמוק, ואילו את הצ'יפס בתנור מכינים עם כמות מינימלית של שמן או אפילו בלי בכלל.

  • צ'יפס טיגון שערה: סביבות 500-600 קלוריות לכל 100 גרם.
  • צ'יפס בתנור: בין 150 ל-250 קלוריות לכל 100 גרם, תלוי בכמות השמן שמשתמשים בה.

מה עושה את הצ'יפס בתנור לנשנוש טוב יותר?

בזמן שהצ'יפס המבושל בשמן הופך אותך לאהוב אמיתי של המשקל, הצ'יפס בתנור יכול להיות התחלה טובה. הוא מציע יתרונות כמו:

  • פחות שומן רווי
  • פחות קלוריות
  • אפשר לשדרגו באילו תבלינים שרק תחלמו, מה שלא תצליחו לעשות עם צ'יפס משמן

שאלות נפוצות: מה עובר לנו בראש?

1. האם צ'יפס בתנור בריא יותר מצ'יפס מטוגן?

בהחלט! צ'יפס בתנור מכיל פחות קלוריות ורמות שומן נמוכות יותר. עם זאת, מה שהופך אותו לבריא יותר יחסית, זה כמה שמן אתם מוסיפים.

2. איך להכין צ'יפס בתנור טעים במיוחד?

מומלץ לקצוץ את תפוחי האדמה בעובי אחיד, לשטוף במים טובים, לייבש ולשדך לתבלינים אהובים (מלח, פפריקה, וגם קצת כמון!). פיזרו על תבנית עם שמן זית ואפו בחום גבוה.

3. האם אפשר לשדרג את הצ'יפס בתנור?

כמובן! הוסיפו גבינת פרמזן, שמן כמהין, אייל פריזאי, או אפילו רוטב חריף באחריות!

האם לכולם מגיע לשמור על משקל?

אם חשבתם שצ'יפס בתנור הוא פתרון הקסם, אתם טועים. הכול תלוי בכמות שאתם אוכלים. גם צ'יפס בתנור יכול להיות משתדרג לארוחה משמינה אם תשתמשו באדמה אחת – או שבע. לדוגמה, אם הולכים להתפנק על ביס מהצ'יפס האהוב, זה בסדר, הכל נוסעים לגשש. פשוט תהיו מודעים!

המילים האחרונות: טיפה של חכמה

ולסיום, אם חשבתם שהצ'יפס בתנור הוא תשובה לשאלות הבריאות שלכם – אתם בדרך הנכונה. עם זאת, תמיד כדאי לשים לב לשמנים ולכמויות שתכניסו לראש שלכם. תזונה עם הלב היא לא עסק של סטריאוטיפים, אלא של טיפים פשוטים שיכולים להציל לכם את היום.

מאחל לכם אכילה בריאה ומאוזנת עם רטבים צבעוניים והרבה חיוכים!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן