סביצה סלמון – המתכון המושלם שעושה סנסציה!

סביצה סלמון – המתכון המושלם שעושה סנסציה!
סביצה סלמון

הכירו את סביצ'ה הסלמון המדהים!

רגע לפני שאתם קופצים למים ומתחילים להכין, תדעו כי מדובר במנה שהולכת לשדרג את כל הארוחות שלכם! סביצ'ה סלמון, זה הפינוק הטרי, מורכב והכי טעים שיש שיגרום לכולם להגיד "עוד בבקשה!".

זהו מתכון שמביא את הים אל הצלחת בצורה רעננה ואוורירית, עם קומבינציה של טעמים שהם פשוט ממכרים. יש כאן את הסלמון הטרי, כל כך נימוח ומעולה, בעטיפה של טעמים משגעים שיחשפו לכם את הבריאות עם כל ביס.

אם חשבתם שכל מה שצריך זה דג בחמץ, אז תחשבו שוב! אלון, השף הקטלני שלנו, מכין את הסביצ'ה באהבה רבה, וה'amour שלו הוא חלק מהכישרון שהופך את המנה הזו לאגדה. מי שלא טעם סביצ'ה סלמון, פשוט לא יודע מה הוא מפסיד.

זמן הכנת המתכון ורמת הקושי

  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספק 4 מנות

הרכיבים הדרושים

עכשיו כשכבר התלהבנו, הגיע הזמן לעבור על המרכיבים. חשוב לציין שלמרות שמדובר במנה ים תיכונית קלילה, השימוש במרכיבים הטריים האיכותיים הוא המפתח להצלחת המנה. אז הנה מה שאנחנו צריכים:

  • 300 גרם סלמון טרי, נקי מעצמות ואדרן
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי
  • 1/4 כוס בצל red, קצוץ דק
  • 2 כפות כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה למי שלא אוהב את הכוסברה)
  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק (למי שאוהב מעט חריפות)
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1 אבוקדו בשל, קצוץ לקוביות (אופציה לנגיעה מושלמת)
  • תפוח עץ ירוק חתוך לקוביות (למתיקות)
  • שמן זית, בערך 2 כפות

מרכיבים חלופיים

מדהים איך שאפשר לשחק עם המרכיבים! אם אתם צמחוניים, אפשר לשים טופו במקום הסלמון, או לשדרג את המנה על ידי הוספת פירות ים. אם אתם בעד הבריאות, אפשר להוריד את השמן זית ולהשתמש בסודה לשתייה או חומץ בלסמי.

שלבי ההכנה

עכשיו כשהמרכיבים על השולחן, הגיע הזמן להיכנס לעשייה. כמו שאומרים, אין כמו לעבוד עם הידיים ולהתלכלך קצת בעבודה הכי טעימה שיש. האדרנלין בעבודה יכול להיות גם משגע, אז בואו נתחיל!

  1. חתכו את הסלמון לנתחים קטנים ויפהפיים.
  2. שימו את הסלמון בקערה והוסיפו את מיץ הלימון. ערבבו בעדינות.
  3. כשהסלמון מתמזג עם הלימון, הוסיפו את הבצל הקצוץ, הכוסברה והפלפל החריף.
  4. הוסיפו מלח ופלפל שחור לפי הטעם והשאירו לכל הטעמים להתמזג במשך 10 דקות.
  5. לאחר מכן, אם אתם רוצים, הוסיפו אבוקדו על מנת לשדרג את המנה לרמה עוד יותר גבוהה.
  6. לבסוף, הוסיפו את קוביות התפוח והניחו לכל המנה להתאחד יחד.
  7. הגישו עם פרוסות טורטייה או על מעל חסה רעננה.

שדרוגים ותוספות אפשריות

כשהצלחת שלכם מלאה בכל טוב, יש מקום לשדרוגים שמיוחדים. אם אתם רוצים להוסיף קריספיות, שדרגו עם צנון פרוס דק או עשבי תיבול קצוצים כמו שמיר.

חשוב גם להזכיר שניתן להוסיף רטבים כמו רוטב סויה או רוטב קיסר לקבלת טוויסט מעניין!

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין סביצ'ה עם דגים אחרים?
כן, בהחלט! אפשר להשתמש בורי, טונה ואפילו דגים אחרים, כל אחד יוסיף את הטפיחה המיוחדת שלו למנה!

כמה זמן ניתן לשמור את הסביצ'ה במקרר?
מומלץ לא להשאיר את הסביצ'ה יותר מ-24 שעות, אחרת הסלמון עלול לאבד את הטריות שלו.

איך אדע אם הסלמון טרי?
סלמון טרי צריך להיות רך, חסר ריח לא נעים וקרניו חייבות להיות מבריקות.

האם יש צורך לבשל את הסלמון עבור סביצ'ה?
לא, זה היתרון של מנה זו. החומציות של הלימון "מבשלת" את הסלמון בצורה מושלמת!

מה ניתן להוסיף למנה כדי להגיש אותה כמנה עיקרית?
אפשר להוסיף גרגרי חומוס מבושלים וירקות שורש לקראת אחרון!

האם ניתן להמליח את הסביצ'ה?
כן, הוספת מלח לפי הטעם משדרגת את הטעמים.

מה מומלץ להגיש לצד הסביצ'ה?
מומלץ להגיש עם פרות טורטיה, אורז או סלט מרענן.

איך ניתן להפוך את הסביצ'ה לטבעונית?
אפשר להשתמש בטופו, סייטן או קוביות מירקות שונים.

האם יש מתכונים נוספים שאוכל להכין עם סלמון?
ישנן אין ספור אפשרויות, כמו סלמון בגריל, פסטה סלמון, או אפילו קציצות סלמון.

האם הסביצ'ה יכול להתאים לילדים?
כן, אבל שימו לב לכמויות חריף ותיבול, מומלץ להתחיל עם מעט בצל וקורנית.

המנה המהממת הזאת היא לא רק סביצ'ה עולה מנות אבקת חלב או ירקות, היא חוויה של טעמים, טקסטורות ופשוט מתקתקה ברמה גבוהה. אל תשכחו לשתף את המתכון הזה עם כולם, כי מי לא רוצה את הסביצ'ה המדהימה הזאת בארוחה שלו?

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן