תפוח אדמה בנינגה: המתכון הכשף שיביא פלאים!

"`html

תפוח אדמה בנינג'ה: סנסציה של טעמים!

אם אתם מחפשים דרך לא שגרתית אך מדהימה להכין תפוחי אדמה, הגעתם בדיוק למקום הנכון! המתכון המלהיב שלנו כאן יגרום לכם להתאהב מחדש בירקות הללו. מהנסיון שלי, הכנה בנינג'ה יוצרת טעמים אגדים, פריכות מושלמת ותוספת של רכות בתוכם. תפוחי אדמה בנינג'ה הם מעדן שלא תרצו לפספס – זה אחד המתכונים הכי ממכרים שיש! אז הכינו את הציוד שלכם, כי בקרוב נפצח במחשב, ונכנס לעולם המענג של האוכל.

זמן הכנת המתכון: 30 דקות | רמת קושי: קלה | מתאים ל-4 מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמה קלה, מושלם לכל אחד

הרכיבים הדרושים

כדי ליצור את המנה הזו, אנו נזדקק לרשימה פשוטה אך מעניינת של רכיבים. חישבו על הטעמים והעושר של התפוחים האדומים במנה המדהימה הזו!

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה (בחרו בתפוחי אדמה מזן אדום, הם מתאימים במיוחד)
  • 3 כפות שמן זית (נוסף לטעם אגדי, שמן זית בריא ומלא חומצות שומן)
  • 2 שיני שום כתושות (יתנו טעם נוסך ומרגש)
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית pepper שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה (מוסיפים צבע ורעננות)

יש לכם פילה של ירקות? ניתן לנסות גרסה טבעונית על ידי החלפת השמן עם שמן קוקוס ולהשאיר את שאר הרכיבים בדיוק כמו שהם!

שלבי ההכנה

השלבים של המתכון הזה הם כל כך פשוטים, שתשאלו את עצמכם איך לא חשבתם על זה לפני כן. להתחיל להכין תפוחי אדמה כאלו זה ממש קל. תראו:

  1. ראשית, אנחנו מתחילים בשטיפת התפוחי אדמה עד שהפנים שלהם נקיים לחלוטין.
  2. לאחר מכן, חותכים את התפוחים לקוביות בגודל אחיד, בסביבות 2 ס"מ.
  3. מעבירים את הקוביות לקערה עמוקה ומוסיפים את שמן הזית, שום, מלח, pepper ופפריקה. מערבבים היטב כדי שכל חתיכה תכוסה בתבלינים.
  4. מתכוננים לחום! מחממים את המכשיר על 200 מעלות צלזיוס.
  5. מעבירים את התפוחים לנינג'ה ומסדרים כך שיהיה להם מקום לזוז.
  6. מבשלים במשך 15 דקות, עד שהתפוחים פריכים וזהובים.
  7. בתום הבישול, מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה על התפוחים ומערבבים שוב, כדי שהטעמים יתערבבו.
  8. עכשיו, אפשר להניח את המנה בקערית ולהתענג על הטעמים המדהימים.

וכמובן, שיהיה ברור – בתהליך ההכנה, נצלו את ההזדמנות לנסות תוספות כמו גבינת פרמזן מגוררת או רוטב בולונז לטעם עשיר יותר!

תוספות ושדרוגים אפשריים

לא משנה באיזו מנה מדובר, תמיד יש מקום לשדרוגים. אפשר לשדרג את התפוחי אדמה המעלפים הללו עם:

  • תיבול עם קוויאר, לפינוק ספציפי ועדין.
  • תוספת של פלפלים קלויים לחריפות מסוימת.
  • עטיפת התפוחים בבצק פריך וליצור תפוחי אדמהמטוגנים!
  • פיצוחים קצוצים מעל הכול לשדרוג מרקם!

שאלות ותשובות

איזה סוג תפוחי אדמה הכי טוב לעבודה עם המתכון הזה?
תפוחי אדמה אדומים הם המושלמים בשל המרקם החזק שלהם וכשהם מבושלים, הם שומרים על צורתם.

האם ניתן להשתמש במכשירים אחרים במקום נינג'ה?
בהחלט! ניתן להשתמש בכל טיגון או מכשירי תמרים אחרים בשיטה דומה – הקפיצון פשוט נותן לתפוחי האדמה להיות קריספיים!

כמה זמן אפשר לשמור את התפוחים לאחר ההכנה?
המנה הכי טעימה מיד לאחר ההכנה, אך ניתן לשמור במקרר ליום-יומיים.

מה ניתן להוסיף למתכון כדי להפוך אותו לבריא יותר?
ניסיון להפחית את שמן הזית או להשתמש בשמן קוקוס כמו שציינתי כאן – ידענו, זה קל ובריא!

איזה תוספות אפשר לשלב עם המנה?
סלט ירקות, יוגורט, או אפילו עוף קלוי לצלחת יותר מלאה ומרשימה.

מה אוכלים עם תפוחי האדמה?
אם תרצו לשדרג, שימו על זה רוטב הבולונז או טחינה. פיצה? הם מצוינים בנוסף!

האם ניתן לנסות גרסה ללא גלוטן?
כן, גרסה זו טבעונית אם משאירים את הרוטב נקי והכבדים!

האם המתכון מתאים לילדים?
בהחלט, ילדים אוהבים תפשוקה ובמיוחד כשהיא קריספית וטעימה במיוחד!

מה ההמלצה שלכם לשימוש בתבלינים?
לשחק עם תיבול, כמו מתובלן או תיבול אבונה. זה משגע!

האם אפשר להמיר את השום בשום יבש?
נכון! קחו בחשבון שהטעמים עשויים להיות שונים, אך יתכן שזה יתן טעם מיוחד!

שתפו את המתכון המושלם הזה עם חברים וכמובן על המנות המדהימות שלכם, חבקו את הזמן שווה זה לפנק את עצמכם ולהתנסות בטעמים המעלפים. מי יודע – אולי זה יהפוך למתכון הקבוע שלכם!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן