בורקס תרד וגבינות עם טריק שישנה הכל

"`html

בורקס תרד וגבינות עם טריק מיוחד

בשעה טובה, אתם עומדים לגלות את המתכון המדהים שיכניס שיכרון חושים למטבח שלכם! לא מדובר בבורקס רגיל, אלא בבורקס תרד וגבינות עם טריק מיוחד שישדרג את החוויה הוויזואלית והטעימה שעד כה חלמתם עליה. מדובר במרקם אוורירי, ובשילוב טעמים שיכניס טוויסט מעלף לכל ארוחה. תכינו את הידיים ללקק את האצבעות כי זה מתכון ממכר בדרך לארוחה המשגע שלכם!

זמן הכנה, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספר מנות: 8 בורקסים

המרכיבים הדרושים

עכשיו, כשהשפתיים שלכם מתחילות להתייבש, הגיע הזמן לחשוף את המרכיבים שלכם למנה האגדי הזו. בורקס תרד וגבינות הם שילוב אידיאלי של בריאות ופינוק. הבדלים קטנים במרכיבים יכולים לגרום לשינוי גדול בטעם, אז תכינו את העטיפות שלכם!

  • 250 גרם תרד טרי שטוף ומקולף
  • 200 גרם גבינת פטה מפוררת
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 2 ביצים (אחת למילוי ואחת להברשה)
  • 2 כפות שמן זית
  • עלים מהפילה (פילה של בצק עלים)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אם אתם רוצים גרסה טבעונית, אפשר להמיר את הגבינות בטופו מעוך עם תיבול, או אפילו לפנק את עצמכם במילוי מצמחי תיבול שונים.

שלבי ההכנה

תפקידנו כאן הוא להכין את הבורקסים המושלמים! שימו לב, כל שלב חשוב ולכן כדאי להקדיש לכל שלב את תשומת הלב הראויה.

  1. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את התרד הטרי למחבת ומשקשקים עד שהתרד מתכווץ.
  3. מסננים את התרד ומניחים לו להתקרר לזמן קצר.
  4. מועכים את התרד עם גבינת הפטה וגבינת המוצרלה בקערה גדולה.
  5. מוסיפים ביצה אחת, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  6. מניחים את תערובת הגבינות והתרד בין עלי הפילה (הבצק) ומקפלים ליצירת הבורקסים.
  7. מברישים ביצה על הבורקסים ומניחים בתבנית מרופדת parchment paper.
  8. אופים בתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס כ-25 דקות, עד שהבורקסים מזוגגים וזהובים.

אם אתם מגיעים למטרה של בריאות, אפשר גם להכין את הבצק בבית עם קמח חצי מלא, מה שייתן לכם בורקס דל פחמימות ונפלא לאורח חיים בריא.

תוספות ושדרוגים אפשריים

פה נספר לכם על ההיסטוריה המפנקת של הבורקסים ועל מה אפשר לקשקש להם. אתם יכולים להוסיף צנוברים, שומשום או אפילו סויה למילוי. שדרוגים אהובים נוספים יכולים להיות תוספת של תבלינים כמו כמון או קימל, שיתנו לדברים פן חדש – ממש חוקי שידוכים בין הטעמים!

שאלות ותשובות

מה אפשר להחליף אם אני לא אוהב תרד?
אפשר להשתמש בשמיר, ברוקולי או אפילו בשעועית ירוקה! כל ירק שאתם מתחברים אליו יכול לעבוד כמו שידוך בפגישה עיוורת.

כמה זמן ניתן לשמור את הבורקסים במקרר?
אם נשאר לכם מזון שנותר, אתם יכולים לשמור אותו עד שלושה ימים במקרר. בכל מקרה, מומלץ לחמם קלות לפני ההגשה.

האם אפשר להכין את הבורקסים יום מראש?
בהחלט! הכינו את הבורקסים, הכניסו לתבנית, כסו בניילון נצמד והניחו במקרר עד שהגיע הזמן לאפות.

האם ניתן להקפיא בורקסים?
בהחלט! הכינו את הבורקסים, הראו לחם המון חום לאפות. פשוט משרים באוויר בזמן שאתם מאבדים את ההמתנה.

מה יכולים להיות תוספי רוטב מומלצים?
אחלה רעיון הוא להכות בכמה רטבים כמו טחינה, רוטב יוגורט או אפילו קצפת עם תבלינים.

איך אדע אם הבורקסים שלי אפויים מספיק?
הצבע הוא הכל! כשיש לכם צבע זהוב ויפה בבורקס, סימן להם להוציא הכל למערב!

מה קורה אם אני רוצה לגרסה ללא גלוטן?
באותם רגעים תצטרכו להשתמש בקמח תפו”ח או מחמאה, נראה שהשפה מכוונת כלפי הנכון.

האם יש סוד למילוי?
סוד המילוי הוא לא לפחד להתנסות! תוסיפו כל מה שעושה לכם טוב – פיקנטי, שום, פטריות, הכל.

למה זה מתכון אגדי?
כן, ככה זה כשמשדרגים מסורת עם תמונה מפנקת ובצק שנמס בפה. בורקסים הם לא סתם מוצר – הם חוויה!

איך כדאי לשתף את המתכון?
שתפו ברשתות החברתיות, שלחו לחברים, אתם לא תאמינו איזה אושר צומח בסוף הדרך!

אז עכשיו, כאשר יש לכם את המתכון הייחודי הזה, אל תשכחו לשתף אותו עם כל המכרים שלכם! מהמחקרים הבלתי נגמרים שלי, אני ממליץ לכם לנסות ולשדרגו גם לגרסה שנעשתה במיוחד בשבילכם או למיוחד של כל חג. טעמים משתנים, זמן עובר ואתם משגעים עם כל ביס חדש!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן