"`html
בלינצ'ס מדהימים ללא גלוטן עם קורנפלור!
אם אתם מחפשים מתכון שיקח אתכם ישר לגבעות של סמטאות פריז, אתם במקום הנכון! בלינצ'ס מפנקים, נימוחים ולא אכפת להם להיות ללא גלוטן – מה может быть מושלם מזה? לא רק שזה קל להכנה, אלא גם כלbite מהם הוא חוויה מעלפת. תארו לעצמכם, בלינצ'ס שנמסים בפה, עם רכות ואווריריות שיגרמו לכם ללקק את האצבעות. אתם רק צריכים לקום מהמקום ולהכין את הפלא הזה! לדוגמה, בלינצ'ס מתוקים עם ריבות, או רטבים מלוחים – אין גבול לדמיון שלכם.
זמן הכנת המתכון: 30 דקות. רמת קושי: קלה. מספר מנות: 4-6.
- לוקח לנו 30 דקות מעלפות להכין אותם.
- רמת הקושי היא קלה, כך שגם מי שזה החדש במטבח יוכל להתמודד.
- המנה מספיקה לכל היותר 6 סועדים – מושלם לארוחה משפחתית!
הרכיבים הדרושים
לא תאמינו כמה קל להשיג את כל הרכיבים! כל מה שצריך זה כמה מרכיבים פשוטים שיש לרובכם בבית, אז בואו ניגש לכך!
- 2 ביצים גדולות
- 250 מ"ל חלב (אפשר גם חלב שקדים או סויה לגרסה טבעונית)
- 1 כוס קורנפלור (אפשר גם לקנות תערובת מוכנה ללא גלוטן)
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כמון סוכר (לגרסה מתוקה, לא חובה)
- שמן לטיגון (כמו שמן זרעי ענבים או קנולה)
בעוד אנחנו מדברים על רכיבים, כדאי לדעת שהקורנפלור הוא מקור מצוין לדל פחמימות. הוא ניתן לשימוש גם במתכוני פודינג ורוטב סמיך.
שלבי ההכנה
ובכן, הנה המקום בו הקסם קורה. בעשרה צעדים פשוטים, אנחנו הולכים ליצור את הבלינצ'ס המושלמים!
- שמים את הביצים בקערה ומערבבים היטב עם הווק.
- מוסיפים את החלב וקורנפלור, ומערבבים שוב עד שהתערובת חלקה.
- מוסיפים מלח וסוכר ומערבבים עד שהכל מתאחד.
- מחממים מחבת על חום בינוני ומוסיפים שמן, כך שיתפוס את התחתית.
- לוקחים רבע כוס מהתערובת ויוצקים למחבת, פנימה.
- מטגנים במשך כחצי דקה עד שהקצוות מתחילים להתייבש.
- הופכים בעדינות עם תריס ומבשלים עוד 30 שניות.
- מוצאים את הבלינצ'ס המוכן ומניחים בצד.
- חוזרים על התהליך עם שאר התערובת.
- מזגגים את הבלינצ'ס עם ריבות פירות, רסק תפוחים או גבינה מתוקה למי שאוהב את המתוק!
ועכשיו, אתם בסוף המסלול! אתם מוזמנים לערבב את הבלינצ'ס עם כל מה שעולה בדמיון שלכם! האם ניסיתם פעם בלינצ'ס ממולאים בשוקולד נמס? זה פשוט אגדי.
תוספות ושדרוגים אפשריים
אז אחרי שהכנו את הבלינצ'ס המדהימים האלו, אפשר גם לשדרג את המנה!
- למילוי של הבלינצ'ס – אפשר לשים חמאת בוטנים עם בננה, או ריבת פירות עם אגוזים קצוצים.
- לטיפים של קינוח, ניסויים עם שוקולד נמס עם ארטישוק יכולים להציע תחושה שונה ומיוחדת.
- אם אתם רוצים משהו מלוח, ניסוי עם גבינת פטה, תרד ואגוזי מלך יכול להיות משגע!
כל שדרוג שיבוא לכם לראש – אל תהססו, תנסו! מהנסיון שלי יש שדרוגים ששווה לנסות, אבל אתם תגלו את האגדי בעצמכם.
שאלות ותשובות
האם ניתן להשתמש בקורנפלור מקמח אורז במקום?
האפשרות קיימת ונחשבת למעולה, אבל עם טעמים שונים של הקמח, כדאי להרגיש את השינוי!
האם אפשר להכין בלי ביצים?
בהחלט, אפשר להשתמש בשניצל של בננה מפוררת או טחינה טהורה במקום ביצים!
האם הבלינצ'ס יכולים להיות מסווגים כקינוח?
כן! עם ריבת פירות, הם הופכים לקינוח מהמם, שכיף להגיש לסוף הארוחה.
האם ניתן להקפיא את הבלינצ'ס?
בהחלט! שימו ביניהם נייר פרגמנט לפני שאתם מקפיאים, כך שימנעו להתדבק.
מה עושים אם התערובת יוצאת סמיכה מדי?
הוסיפו מעט חלב עד שתגיעו למרקם הרצוי.
אפשר להכין את הבלינצ'ס גם בגרסה מלוחה?
בנוסף לאפשרויות המתוקות, הבלינצ'ס מתאימים למילויים מלוחים כמו גבינת פטה, טופו או ירקות.
אילו סוגי רטבים מתאימים לבלינצ'ס?
רטבים לרוב מתוקים כמו דבש, שוקולד נמס או רוטב פירות יכולים להפוך את המנה ללא תחליף.
האם ניתן להכין בלינצ'ס על מחבת לא-stick?
כן, זה אפילו עשוי להקל עליכם מאד בטיגון ולהפוך כל שלב לפשוט יותר!
באיזה שמן כדאי להשתמש?
שמן זרעי ענבים, קנולה או חמניות – כל אחד מהם יעשה עבודה מצוינת.
מהטיפים שתוכל לתת למישהו שמבשל לראשונה?
לצוות את הכינויים מראש, ולהכין מסודר עם מרכיבים, תמיד עושה את החיים קלים יותר!
לסיום, אני ממליץ שתשתפו את המתכון הזה עם חברים, כי כל אחד צריך לטעום את הבלינצ'ס המדהימים והם בשום אופן לא ישאירו אתכם אדישים!
"`
פוסטים קשורים לנושא:
מבחר מגשי האירוח שלנו:
מגשי אירוח מלוחים
נשנושים
מגוון רולים



לחמים מדהימים
מבחר מתוקים
סלטי העונה


