בלינצ'ס מלוח טעימים שלא תוכל להתנגד להם!

מתכון לבלינצ'ס מלוח – שילוב טעמים בלתי נשכח

מישהו פעם אמר שבלינצ'ס הם המסיבה של העיניים על הצלחת? נכון! כשהפשטות פוגשת את הטעמים הביתיים, לא נותר אלא להתענג על כל ביס. הבלינצ'ס המלוחים שלנו הם לא רק מנה, הם חוויה! מתכון שיש לו את הכוח לרגש ולהמם את הסועדים ולשדרג כל ארוחה ברגע. מבטיחים לכם, אחרי הביס הראשון לא תצליחו להפסיק, הם פשוט ממכרים!

זמן הכנת המתכון: 30 דקות | רמת קושי: בינונית | מנות: 4-6 אנשים

  • לאחר כשעה תוכלו להניח את הצלחת המהבילה על השולחן
  • תקבלו תוצאות משגעות לאורך כל הדרך
  • לכל סועד ימתין ביס ייחודי ומעלף

המרכיבים הדרושים

כדי להכין את הבלינצ'ס המודרניים והטעימים שלנו, אתם צריכים אוסף מצוין של רכיבים. החל מהבסיס ועד למילוי, הכל כאן מרכיבים מהטובים ביותר – כאלה שיעניקו לכם את התוצאה המושלמת.

  • 2 כוסות קמח חיטה מנופה
  • 2 ביצים גדולות, טריות
  • 2 כוסות חלב (אפשר גם חלב סויה לגרסה טבעונית)
  • 1/4 כוס שמן רגיל או שמן קוקוס (לגרסה בריאה יותר)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 2 קישואים בינוניים קלופים ומגורדים
  • 1/2 כוס גבינת פטה, מפוררת
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • שום כתוש – לפי הטעם
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורר או גבינה צהובה (אם רוצים טעם עשיר)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

מרכיבים חלופיים

עכשיו, אם אתם שואלים את עצמכם על גרסה שתתאים לצרכים ספציפיים, אתם במקום הנכון. אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן במידה ואתם רגישים לגלוטן. בקשר ליצירת מתכון טבעוני, אפשר כמובן להחליף את הביצים בממרח אגבה או בחצי בננה מעוכה. התוצאה עדיין תצא מדהימה! עתידים להתפנק על בלינצ'ס שמלכתחילה לא החסירו אף מרכיב.

שלבי ההכנה

עכשיו החלק הכיפי מתחיל! בואו נתחיל עם הכנת הבלינצ'ס המעלפים. השמים הם הגבול, ואנחנו נוודא שתהיו מסודרים ובטוחים בכל שלב בתהליך.

  1. נכין את הבצק בעזרת מקצף או מיקסר – נערבב את הקמח, הביצים, חלב, שמן, מלח וסוכר עד שלא יהיו גושים.
  2. נחמם מחבת טפלון על חום בינוני. נסמן לעצמנו עם שמן זית או חמאה.
  3. נמזוג כף מהבצק למחבת, ננענע מעט להשגת צורה עגולה והבהרה.
  4. כשקצות הבלינצ'ס מתחילים להזהיב, נהפוך אותו בעזרת תרווד.
  5. חוזרים על התהליך עם יתר הבצק – שימו לב שהבלינצ'ס יהיו באורך דק ואוורירי.
  6. נכין את המילוי: נקצוץ את הקישואים, הבצל והשום, ונעביר למחבת עם מעט שמן עד שיתרככו.
  7. נוסיף את הגבינות, המלח והפלפל ונערבב עד שהתערובת אחידה.
  8. ממלאים כל בלינצ'ס בכף מהמילוי ועמלים לסגור אותו כמו מעטפת.
  9. בחזרה למחבת – נבשל את הבלינצ'ס מספר דקות נוספות עד שיתחממו היטב ויתקרמלו קלות.
  10. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים באורגנו קצוץ או פרוסות עגבנייה טרייה.

תוספות ושדרוגים אפשריים

המתכון הזה משגע בפני עצמו, אך אם רוצים לגוון – אנחנו תמיד כאן עם רעיונות! יש לכם יכולה להוסיף לשעורה של גבינות שונות – כמו גבינת רוקפור או גבינת פיקורינו עם טוויסט מעשיר. אפשר גם לשדרג את המילוי על ידי הוספת פטריות קלות עם שום, תרד או אפילו בשרים במצב רוח ממש משגע. אל תשכחו לנסות לערבב טעמים וליצור מתכון שכולו מהלב.

שאלות ותשובות

איך אפשר לשמור על הבלינצ'ס טריים? הבלינצ'ס נשמרים במקרר בשלמותם או מוכנים למילוי, ניתן להפריד ביניהם בנייר פרגמנט.

מה אפשר לעשות עם מה שנשאר? אתם יכולים להפוך את הבלינצ'ס לארוחת בוקר נהדרת – לחמם אותם עם ביצה עלומה או רוטב שמנת.

האם אפשר לקפוא את הבלינצ'ס? בוודאי! קפיאה מאפשרת לכם לאכול בכל עת. שימו רצועות של נייר אפייה ביניהם.

באיזה סגנון אני יכול למלא בלינצ'ס נוספים? הוסיפו ירקות קלויים, טופו או פירות ים, הכל נעים ומשגע.

מה עוד יכול להיות במילוי? אפשר להשתמש בטחנה ירוקה למילוי בריא יותר או אפילו בטטות עם תבלינים.

האם המתכון הזה בריא? כן, ניתן להפוך אותו לבריא יותר בשימוש בקמח מלא או השמטת הגבינות.

האם זה יצא מושלם גם אם אני מתחיל? בהחלט! כל אחד יכול להכין את זה, זה פשוט כמו לחתוך לחם.

איזה סוג חלב מתאים יותר למתכון? חלב סויה, קוקוס או אפילו חלב שקדים – הכל תלוי בטעם שלכם.

האם ניתן לשדרג לגרסה ללא גלוטן? כמובן! קמח תפו”ח או קמח חומוס הם המומלצים ביותר.

למה הבלינצ'ס שלי לא הסתדרו? לפעמים הבצק ידרוש יותר חלב, אל תהססו לשחק עם הכמויות.

אז מה אתם מחכים? הכינו את הבלינצ'ס המדהימים האלה ותנו לחוויה הקולינרית בהשתתפות שלכם להיות אגדית! אל תשכחו לשתף את המתכון הזה עם החברים שלכם – כולנו רוצים לפנק את האהובים שלנו!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן