בצק פריך פרווה עם שמן: המתכון שכולם מדברים עליו

"`html

בצק פריך פרווה עם שמן – מתכון אגדי!

למצוא את המתכון המושלם לבצק פריך עם שמן זו כמו לחפש את האוצר החבוי ביריד. כל כהן ודוד יכולים לספר על מתכונים מסורתיים, אך אנחנו כאן כדי להביא לכם את המתכון שמשגע את כולם! ממציאי ההיסטוריה של הבצק הפריך מספרים לנו שהסוד טמון בשילוב המושלם בין מרכיבים איכותיים לבין טכניקות הכנה מדויקות. ואתם, תוכלו להפתיע את כולם במתכון הזה, אשר ישדרג לכם כל קינוח, פשטידה או מאפה – כאילו יצא הישר מבית סבתא!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן תפיחה: 10 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • כמות מנות: כ-12 מנות

הרכיבים הדרושים

אז מה אנחנו צריכים לבצק הפריך המדהים הזה? הכינו את כל מה שצריך, כי אתם עוסקים במשהו שיפיל לכולם את הלסת!

  • 500 גרם קמח לבן
  • 200 מ"ל שמן (שמן קנולה או שמן זית לפי הבחירה שלכם)
  • 100 גרם סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות מים קרים
  • 1 כף סוכר וניל
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

מרכיבים חלופיים

האם אתם מחפשים לגרסה טבעונית של המתכון? אתם בהחלט יכולים להחליף את השמן בשמן קוקוס! ואם אתם רגישים ל-gluten, בדקו קמח מונסונו או קמח אורז – תוצאה נהדרת חד משמעית!

שלבי ההכנה

עכשיו, כשיש לנו את כל המרכיבים, הגיע הזמן להיכנס אל תהליך ההכנה המרגש. לא תאמינו כמה מהר תוכלו ליהנות מהתוצאה המושלמת!

  1. מניחים את הקמח, הסוכר, המלח, וסוכר הווניל בקערה גדולה ומערבבים היטב.
  2. יוצרים מערבולת קטנה במרכז התערובת ומניחים שם את השמן.
  3. מטמיעים את השמן בקמח בעזרת מזלג עד שהתערובת מתחילה להתגבש.
  4. מוסיפים את המים וחוזרים לערבב עד שהכל מתאחד לבצק אחיד.
  5. יוצרים כדור ומניחים אותו במקרר לכ-10 דקות להתייצבות.
  6. מרדדים את הבצק לעובי הרצוי והופכים אותו למאפה או קלתית לפשטידה.
  7. אופים בחום של 180 מעלות צלזיוס ל-20 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב.

שדרוגים ותוספות אפשריות

עכשיו, אחרי שהכנתם את הבצק המהמם הזה, מה דעתכם לקשט אותו ולהפוך אותו לקצת יותר משוגע? מומלץ להוסיף לתוך הבצק שבבי אגוזים, צימוקים או שוקולד מריר כדי להכניס טוויסט משגע שירשים את כולם! מעבר לכך, אפשר גם למרוח ממרחי תמרים, שוקולד או לפתוח אותו ולשים בפנים את כל מה שחלמתם אליו, כמו בריוש או אפילו פחמימה מתוקה.

אגב, לכאן אישית, אני ממליץ לכם לנסות את הבצק הזה לאימוג'י עוגיות עם שוקולד שהן ללא ספק אגדי. תאמינו לי, כל ביס ומדד יכול בהחלט לגרום לכם לרצות עוד ועוד!

שאלות ותשובות

האם ניתן להקפיא את הבצק?

כמובן! לאחר שהכנתם את הבצק, ניתן לקצוץ אותו לשניים ולהקפיא. זה יעיל לניצול עתידי! ברגע שתרצו להשתמש בזה, פשוט הוציאו מהמקרר לפני השימוש.

אפשר להכין אותו כשוקולד מלא?

בוודאי! פשוט הוסיפו קקאו לבצק (בערך 30 גרם) וזה יתן לבצק טעם שוקולדי משוגע!

כיצד אני יודע אם הבצק התייבש?

אם הבצק יבש מדי ולא נעים לעבודה, הוסיפו טיפה מים. אם הוא דביק מדי, ניתן לפזר קצת קמח – זכרו לשמור על האיזון המושלם ובצק אוורירי הוא המטרה!

למה הבצק שלי לא פריך?

אם הבצק לא פריך, ייתכן ולא אפיתם אותו מספיק זמן או שהשתמשתם בשמן לא איכותי. לחצו עליו והריחו את התוצאה לפני שהאווירה משתנה.

מהי הדרך הטובה ביותר למרוח את הבצק?

אני ממליץ למרוח את הבצק על גבי תבנית שנמרחה בשכבת שמן דקה. כך הבצק מקבל את החום בצורה אחידה.

האם ניתן לשים לבצק שוקולד?

בהחלט! ניתן להוסיף קקאו ולא לשכוח להפחית את כמות הקמח באותו יחס – כך תתקבל לכם עוגה שוקולדית מנצחת!

כיצד לדעת שהמאפה מוכן?

אם המאפה שלכם מזהיב ומשמיע רעש פריך, אתם על הדרך הנכונה! שימו לב למקררים – הם צריכים להיות גם חמים וגם פריכים!

מה ההמלצה שלי לשמר את הבצק?

לקחו את זה לקדרות ואחסנו בקופסאות אטומות – כך אפשר לשמור את זה כל ההשבוע!

האם זה מתכון בריא?

כמובן! בשיטה הזו אפשר להפחית כמויות סוכר ולהשתמש בשמן זית שיענה על כל דרישות הבריאות. הכי טעים שיש!

האם הבצק מתאים לפשטידה?

חד משמעית! הבצק המיוחד הזה עובד נהדר בכל שמוש – רק שימו לב לאפות עד שהוא מזהיב ומוכן ליחסי ציבור!

בחברה שלנו, אוכל הוא לא רק משהו שאנחנו אוכלים – זה חיבור, חוויות וזכרונות. אז אחרי שהכנתם את הבצק המושלם, אל תשכחו לשתף את המתכון המדהים הזה ברשתות החברתיות ולפנק את חבריכם עם הידע שלכם!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן