גלה איזה בשר הכי בריא ואיך לבחור נכון

איזה בשר הכי בריא? הפתרון לשאלה שהטרידה את כולנו!

אז ככה, אם נעמיד פנים שאנחנו עכשיו במדינה שבה חוקרים רציניים עוסקים בשאלה הזו, כדאי שנהיה מוכנים למסקנות די מפתיעות. בשרים הם לא בדיוק זהים, ויש כאלו ששווה בסופו של יום להעדיף, ואחרים שעדיף להשאיר בצד. אז בואו נצלול לתוך הים של המסעדות, המתכונים והמידע הבריאותי, ונגלה איזה בשר צריך להיות כוכב המנה העיקרית על הצלחת שלנו.

אילו סוגי בשרים קיימים?

לפני שאנחנו מתקדמים ונבחר את הבשר המומלץ, כדאי להבין אילו סוגי בשר יש בכלל. הנה רשימה קצרה שתעזור לכולנו להתמצא:

  • בשר אדום (כמו בקר, כבש, חזיר)
  • עוף וטופו (לא ממש בשר, אבל נכנס לקטגוריה)
  • דגים ופירות ים
  • בשרים מעובדים (נקניקים, סנייצ'ים וכו')

הבשר האדום – האם הוא אויב הבריאות?

הבשר האדום יכול להיחשב כגבוה בכולסטרול, והוא מקושר להגדלה של הסיכון למחלות לב וכלי דם. מצד שני, הוא גם מכיל ברזל וויטמינים מקבוצת B שחשובים לגוף. השאלה היא – מה עושים עם זה?

חיי ההגזמה – כמה נבואות שקר?

אנשים אוהבים לשמוע שמדובר באויב הבריאות, אז קל לשמוע על מחקרים שמראו קשר בין בשר אדום לבעיות מזה הפיל, אך מה עם כלי הנשק שלנו? כדאי לדעת שיש הבדל בין בשר מבושל איכותי לבין קציצות קנויות. בקיצור, איכות הבשר קובעת הרבה!

עוף – הידיד הישן שלנו?

ומה עם העוף? ברור שהוא מתהדר במוניטין המאוד חיובי שלו – דל שומן, עשיר בחלבון! ובכל זאת, יש גם כאן שאלה של איכות. עוף אורגני הוא כמעט תמיד הטוב ביותר. מצד שני, עוף מעובד כמו נאגטס או חזה עוף עם תיבול מיותר יכולים להיות לא בדיוק הברירה הנכונה.

שאלות ותשובות על אופי הרכב העוף:

  • האם עוף מסייע להרזיה?
    כן, אך רק אם זו לא הגרסה המפולפלת.
  • מה עדיף? עוף עם עור או בלי?
    עדיף בלי, אלא אם אתם מתכננים להרשות לעצמכם יום פינוק.

דגים – הכח האמיתי של הבריאות!

אם יש בשר שמגיע מהים, זו כבר סיבה למסיבה! דגים כדוגמת סלמון, מקרל וטונה הם עשירים באומגה 3 ונחשבים לבריאים במיוחד. דגים הם למעשה כמו חוף ים בתחום התזונה. הם לא רק דלי שומן, אלא גם מציעים טעמים וערכים תזונתיים שמועילים ללב ולמוח.

הדג – הידיד של הלב והגוף:

למה אנחנו תמיד מדברים על דגים? כי הם עשירים בחומרים מזינים ותורמים לבריאות הלב. אז תשאלו – אולי כדאי להתחיל בו? בהחלט כן!

מה לעשות עם הבשרים המעובדים?

כאשר מדובר בבשרים מעובדים כמו חמוצים ונקניקים, לא נבקש לערבב אותם על הצלחת. הם עשויים להיות מתובלים ברמות גבוהות של נתרן, שומן מוקשה ושאר ממתיקים. לכן, כאשר מגיעים לשאלה האם לאכול אותם – התשובה היא לא, כמעט תמיד. לכל שער – הרבו במאכלים טבעיים ככל האפשר.

שאלות ותשובות על בשרים מעובדים:

  • האם עליי להימנע לחלוטין מבשרים מעובדים?
    לגמרי! עדיף להחליף בבחירות טובות יותר.
  • אשמח כאן לדעת: מה עם רמות הנתרן?
    כמויות גבוהות יכולות לזיק לבריאות הלב – לא מומלץ.

איך לפשט את זה? טיפים לגישה בריאה!

אז קיבלתם את המידע! עכשיו רק נותר לחבר בין כל החלקים של הפאזל. איך פותרים את הבעיה? בואו נתמקד בכמה טיפים:

  • בחרו בבשר רזה – בשר בקר רזה או עוף על פני בשרים שמנים.
  • נפלו על דגים – כל שהסבא היה ממליץ, רק עם מיונז זה לא ישנה הרבה.
  • העדיפו צלייה או בישול על פני טיגון – טיגון יוסיף לכם קלוריות מיותרות.
  • פזרו ירקות על הצלחת – תוספות בריאות עם צבעוניים!

לסיכום – מה הבשר שאתם צריכים על הצלחת?

אז לא כל בשר הולך לאכול, אבל זה לא אומר שצריך להימנע לחלוטין. עושים את הבחירות הנכונות, בוחרים בבשר רזה, דגי ים, ומעט מאוד בשרים מעובדים – ודי. וכמו שאומרים – «הבריאות היא כלומר התחלה חזקה יותר, ולא רק דיאטות שווא.»

אני מקווה שיצא לכם משהו מהמאמר הזה; תשתפו, תגיבו, ובשבוע הבא – השתדלו לשים קצת יותר דג על הצלחת!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן