גלידת קוטג הפתעה שתשגע לכם את הקיץ!

גלידת קוטג הפתעה שתשגע לכם את הקיץ!
גלידת קוטג

גלידת קוטג' מדהימה, ממכרת ונמוכה פחמימות

כשחושבים על מתוקים שמשמחים את הלב והנשמה, גלידה היא מהראשונים שעולים לראש. אבל מה אם אגיד לכם שאפשר במו ידיכם להכין גלודת קוטג' משגעת שתכבוש את הלבבות ותשאיר את כולם עם טעם של עוד? המתכון הזה מציע השקה מן החזקה ביותר בין מקצועיות של שף לפשטות של סבתא שלכם. כל ביס הוא כמו חיבוק חמים ביום חורף קר! יודעים שחוזרים להרגיש צעירים ברגע שמדברים על מתוק, אז בואו נצלול לתוך הנחלה המבוקשת של מתכון גלידת קוטג' מושלמת.

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן היישון: 4 שעות במקפיא
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 6-8 מנות

הרכיבים הדרושים

מרכיבים שחשוב לאסוף ואפילו לדובב את עצמכם כפי שאתם בוחרים לרכוש אותם. זה מה שיהפוך את הגלידה שלכם לאגדי:

  • 400 גרם קוטג' (אפשר להשתמש בקוטג' דל שומן)
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 3-4 כפות דבש או סוכר כחלטי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס פירות יער קפואים (לשדרוג טעמים)
  • אגוזי לוז קצוצים (לא חובה, אבל מאוד מומלץ)

למי מהם מתכוונים לקראת גרסה טבעונית? בהחלט אפשר להמיר את הקוטג' בחלב סויה או חלב קוקוס. מה לגבי שמנה? גם כאן ניתן להשתמש בשמנת סויה. כן, העולם מתאים את עצמו לקולינריה של כולם!

שלבי ההכנה

עכשיו נגיע לשלב המעניין. כן, כן, זה הזמן להיכנס למטבח וליצור משהו באמת מעלף!

  1. בקערה גדולה, נשלב את הקוטג' והשמנת המתוקה.
  2. נוסיף את הדבש או הסוכר ונערבב היטב עד שהתערובת מתיישבת ומקבלת טקסטורה קרמית.
  3. נוסיף את תמצית הווניל ונערבב עד שהכל מתמזג.
  4. כעת, נוסיף את הפירות היער הקפואים, ניתן להם לחלחל לתוך התערובת.
  5. אם רוצים, נוסיף אגוזי לוז קצוצים לתוספת קרנצ'יות.
  6. נעביר את התערובת לתבנית סיליקון (אפשרות יפה למינימום דביקות).
  7. נכסה בניילון נצמד ונעביר למקפיא ל-4 שעות לפחות.
  8. כשהגלידה מוכנה, נמתין כמה דקות מחוץ למקפיא כדי להפשיר מעט ולפשט את ההגשה.
  9. נגיש בכוסות גבוהות עם פירות נוספים מעל, וללקק את האצבעות!

תוספות ושדרוגים אפשריים

מי לא אוהב לשדרג? אפשר להוסיף קקאו או שוקולד מריר שיתמזגו לתוך הקוטג' המושלם. עבור חובבי הקפה, עליכם לשקול להוסיף כפית של נס קפה. נסו גם לדחוף אגוזי מלך קצוצים וכל תוספת שמתחברת ללב שלכם!

שאלות ותשובות

איך אפשר לשמור על הגלידה טרייה לאורך זמן?
אתם יכולים לשמור את הגלידה במקפיא עד שבועיים. מומלץ להוציא את הגלידה לחצי שעה לפני ההגשה כדי שהמרקם יהיה נימוח.

האם אפשר להכין את הגלידה עם רכיבים ללא לקטוז?
בהחלט! השתמשו בקוטג' וללא לקטוז ואתם מסודרים.

מהי הדרך הכי טובה להגיש את הגלידה?
מומלץ להגיש בכוסות עם כף של פירות טריים ואולי נוצה של שמן זית, יוצר אפקט מרהיב!

האם הגלידה מתאימה לילדים?
בוודאי! מדובר במתכון בריא, כך שלא חייבים לחשוש לתת לילדים לטעום.

מהי כמות הסוכר הנדרשת לגלידה מתוקה?
כל אחד והטעמים שלו. התחילו עם 3 כפות וטעמו. הוסיפו עוד במידה וזה דרוש.

כמה זמן זה לוקח להכין את המתכון הזה?
ברובו, כל התהליך לוקח 20 דקות ולאחר מכן יש להמתין שהגלידה תתייצב במקפיא.

האם אפשר לשים שקדים במקום אגוזי לוז?
בהחלט! זה מיוחד, טעים ומשגע!

אילו פירות אפשר להוסיף לגלידה?
כמובן! כל פרי שנמצא ברשימת העדפות שלכם. זה יכול להיות בננה, מנגו או אפילו אבטיח!

האם אפשר להקפיא בתבנית של שוקולדים?
כמובן! זה יוסיף יופי וצבע לשולחן הגשה.

מהם תחליפים לדבש?
אפשר להשתמש בסירופ אגבה או ממתיקים טבעיים אחרים שאתם אוהבים.

אז עשיתם זאת! גלידת הקוטג' המדהימה, הממכרת והבריאה מוכנה. אל תשכחו לשתף עם חברים, להפתיע את המשפחה ולגרום לכולם ללקק את האצבעות. שיהיה בתיאבון!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן