דייסת שיבולת שועל במיקרו: המנה המושלמת לבוקר שלכם!

דייסת שיבולת שועל במיקרו: המנה המושלמת לבוקר שלכם!
דייסת שיבולת שועל במיקרו

הדייסה המושלמת – דייסת שיבולת שועל במיקרוגל

התחילו את הבוקר שלכם עם מקור אנרגיה מדהים, בריא ומשגע! דייסת שיבולת שועל, הכנתה קלה כמו מסיבת יום הולדת של ילד בן 5, תספק לכם חוויית טעם ייחודית. מדובר באוכל שמכיל שפע של ערכים תזונתיים, והדבר הכי טוב? אפשר להכין אותה גם במיקרוגל! גם אם אתם רדומים אחרי לילה חסר שינה, הדייסה הזאת תעורר אתכם ותמלא אתכם באנרגיה. היא גם לא רק מדהימה, אלא היא נחשבת גם לאחד המאכלים הכי טעים שיש, במיוחד כשמשדרגים אותה בתוספות שונות!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמות מנות

  • זמן הכנה: 5-10 דקות
  • רמת קושי: פשוט מאוד
  • כמות מנות: 2 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שמתחילים, כדאי להתארגן עם כל מה שאתם זקוקים לו כדי שלא תמצאו את עצמכם מחפשים את השיבולת שועל במעמקי הארון. אז בואו נצא לדרך!

  • 100 גרם שיבולת שועל (סוג מהיר)
  • 2 כוסות מים או חלב (אפשר גם חלב צמחי)
  • 1 כף דחוסה של סוכר חום (אם בא לכם טיפה מתוק)
  • 1/2 כפית קינמון (לאווירה חמה ונעימה)
  • מעט מלח (לחיזוק הטעמים)
  • תוספות: פרי חתוך, אגוזים קצוצים, דבש או ריבה – על פי הטעם

אם אתם רוצים לנסות גרסה טבעונית, ניתן להחליף את החלב בחלב שקדים או חלב סויה, ושימו לב – דייסה עם שקדים היא פשוט אגדי!

שלבי ההכנה

עכשיו, כשהמרכיבים מוכנים, הגיע הזמן לצלול לתוך המתכון המושלם שיתפוס אתכם וירתק אתכם עד שתחסלו את הדייסה!

  1. מניחים את השיבולת שועל בקערה המתאימה למיקרוגל.
  2. מוסיפים את המים או החלב לקערה.
  3. מוסיפים את הסוכר, הקינמון והמלח.
  4. מערבבים הכל יחד עד שהמרכיבים מתערבבים היטב.
  5. מניחים את הקערה במיקרוגל ומבשלים בחום גבוה במשך 2-3 דקות.
  6. עוצרים את המיקרוגל, מערבבים מעט, ואז משיבים למיקרוגל לעוד 1-2 דקות.
  7. עושים את המתכון כשתשומת הלב מלאה – הקפידו לעקוב אחרי הדייסה!
  8. כשהדייסה מוכנה, שימו לב לצקות אותה לקערות ולקשט בתוספות המועדפות.

אפשר לבחון את הדייסה כעבור 5 דקות קירור. היא תהיה אוורירית ועם מרקם נעים!

תוספות ושדרוגים אפשריים

מה אפשר להוסיף לדייסה כבר בשלב זה? הפתיעו את עצמכם עם פרוסות בננה, חופן של פירות יער, קצת אגוזי לוז קצוצים או אפילו חמאת בוטנים. אל תשכחו ששדרוגים יכולים להפוך דייסה פשוטה לאגדה! אתם יכולים גם לשדרג עם שוקולד מריר קצוץ, קמצוץ של קוקוס יבשה ואפילו טיפה של ריבה.

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את הדייסה בכל מיקרוגל? כן, כל מיקרוגל אמור להיות בסדר. רק שימו לב לעוצמת החום ולבדוק כל כמה דקות.

האם זה בסדר אם אני משתמש בשיבולת שועל רגילה? בהחלט! תוכלו להשתמש גם בשיבולת שועל רגילה, אך במיקרוגל זה ידרוש יותר זמן.

כמה זמן אפשר לאחסן דייסת שיבולת שועל? לגמרי אפשר לשמור את הדייסה במקרר עד 3 ימים. כדאי לחמם אותה שוב במיקרוגל.

מה לעשות אם הדייסה יוצאת רכה מדי? פשוט הוסיפו עוד קצת שיבולת שועל ואולי גם טיפה מים, ובישלו שוב במיקרוגל.

האם ניתן להכין את הדייסה עם חלב סויה? כן! חלב סויה מוסיף טעם נפלא ואפילו מדהים!

כמה סוכר אני צריך לשים? זה תלוי בהעדפה האישית שלכם. תוכלו לא להשתמש בסוכר בכלל אם אתם רוצים שזה יהיה דל פחמימות.

איך אפשר להפוך את הדייסה ליותר בריאה? הוסיפו יותר פירות וירקות לקישוט, או משמשים קפואים במקום סוכר.

האם הדייסה מתאימה לילדים? בוודאי! הילדים יאהבו את הדייסה אם תקשטו אותה בתוספות שהם אוהבים.

מתי אני יכול לאכול דייסה? סביר להניח שמהרגע שתסיימו להכין אותה, היא מוכנה לאכילה!

האם אני יכול להכין כמות כפולה? בשמחה! פשוט תוודאו שיש לכם קערה גדולה והמיקרוגל שלכם הוא מספיק חזק.

לאחר שעברנו על כל הפרטים הספציפיים, אני מזמין אתכם לנסות ולהכין את הדייסה המדהימה הזאת! אתם עומדים לפנק את עצמכם בחוויה טיפולית למדי. שתפו את המתכון עם חברים והפיצו את הטוב הזה בכל רחבי הרשתות החברתיות. בתיאבון!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

הלחם העיראקי המושלם שאסור לפספס!

לחם עיראקי: טפח את הכישרון הקולינרי שלכם דמיינו את הרגע שבו אתם נכנסים לבית אחרי יום ארוך, והניחוחות המהממים של לחם עיראקי

להזמנה >> דילוג לתוכן