המדריך המושלם לשייק חלבון עם אבקה

"`html

איך להכין שייק חלבון עם אבקה בצורה מושלמת

שייק חלבון הוא אחד מאמצעי התזונה האהובים ביותר על ספורטאים, חובבי כושר וגם אנשים שבא להם משהו טעים וקל. מדובר במשקה שלא רק מפנק את החיך – הוא גם מסייע בשיקום השרירים לאחר אימון ופשוט משגע את החושים. אבל האם ידעתם שההכנה שלו יכולה להיות מהירה מאוד, באותה מידה שהיא מעלפת? השייק הזה הוא, ללא ספק, אחד מהדברים הכי טעימים שיש, ואתם הולכים להיות מופתעים כמה פשוט זה!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 2 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין שייק חלבון מענג ברמה אגדי, אתם תצטרכו את הרכיבים הבאים:

  • 2 כוסות חלב (רגיל, שקדים, או חלב סויה)
  • 1 בננה בשלה
  • 2 כפות אבקת חלבון (הטעם האהוב עליכם)
  • 1 כף דבש או ממתיק אחר לפי הטעם
  • 1/2 כוס יוגורט יווני (לגרסה שמנמנה במיוחד, או פשוט להשאיר את זה לפעם הבאה)
  • קמצוץ קינמון (אם אתם מרגישים שזו אוהבת את זה)
  • 1/2 כוס קוביות קרח
  • תוספות לטעם (שקדים מרוסקים, קוקוס טחון, פירות יער או שוקולד מריר גרוס)

כמובן, אם אתם מעדיפים גרסה טבעונית, אפשר להחליף את החלב והיוגורט לחלב צמחי והיוגורט הטבעוני האהוב עליכם. החליף את הדבש בסירופ מייפל או כל ממתיק טבעי אחר. כמה פשוט, נכון?

שלבי ההכנה

לאחר שגמרנו עם הרכיבים המהממים, אנחנו יכולים לעבור לשלב ההכנה המרגש. עקבו אחרי הצעדים הפשוטים הבאים:

  1. בוחרים בלנדר חזק – הוא המפתח לשייק חלק.
  2. מניחים את החלב בתחתית הבלנדר – זה חשוב למרקם ייחודי.
  3. מוספים את הבננה הבלתי מנוצחת.
  4. כעת מוסיפים את אבקת החלבון – כאן מתווספת עוצמת החלבון.
  5. מוסיפים את דבש למגע מתוק – על טעם לא מתווכים.
  6. כשהכל משולב יפה, מוסיפים את היוגורט.
  7. קמצוץ קינמון מצטרף על מנת להפתיע את החיך.
  8. מוסיפים את קוביות הקרח לאיזו קרירות בלחץ.”
  9. לוחצים על כפתור ההפעלה ומשאירים לפעולה עד שהתערובת חלקה.
  10. טועמים (אל תתביישו – זה מדהים!) ומתקנים מתיקות אם צריך.
  11. מוזגים לכוסות ומוסיפים תוספות לפי הטעמים המועדפים.

נתתם הכול? מעולה! עכשיו הגיע הזמן ליהנות מהשייק הזה, ללקק את האצבעות ולהאריך את הזמן של שיחה משוגעת על הכושר שלכם.

תוספות ושדרוגים אפשריים

האמת היא, שאין גבול מה אפשר להוסיף לשייק הזה! אם אתם אוהבים פירות ייחודיים, פירות יער, קיווי או מנגו יכולים להתקבל בטחיות בצורה מדהימה. רוצים גיוון טעים? הוסיפו שוקולד מריר קצוץ או אפילו קקאו לסיבוב מתוק.

שאלות ותשובות

אילו אבקות חלבון כדאי להשתמש בשייק?
שימוש באבקת חלבון משתנה לפי העדפתכם. אפשר לבחור באבקת חלבון מקולקלת, אפויה, צמחית או מחלב. אבקות חלבון בטעמים שונים יוסיפו טוויסט ייחודי ככל שתרצו.

האם אפשר להכין את השייק יום מראש?
אם אתם רוצים להתחיל את היום על רגל ימין, תכינו מראש אך אל תשכחו להוסיף קרח! שייק ללא קרח עלול להיות פחות טעים כמו שייק מרענן לאחר מכן.

האם יש לכם טיפים להארכת חיי המדף?
עשו את השייק ותראו כמה שהוא טעים במיידי. אם יש לכם שאריות, אפשר לשמור במקרר אך מומלץ לא להחזיק יותר מ-24 שעות.

מה מלאים אם אני בסוגיה של סוכר?
אם אתם מעדיפים לצמצם את כמויות הסוכר, ניתן להשתמש בסירופ מייפל מרוכז או בננה בשלה כחומר ממתיק טבעי.

האם זה מתאים לילדים?
בהחלט! שייק חלבון הוא משקה מצוין עבור ילדים. ניתן להוריד את כמות האבקה ולהשתמש במוצרים אחרים שיעניקו את התוצאה שאתם רוצים!

איך אני יכול להפוך אותו יותר מזין?
מוסיפים תרד או קייל לשייק – לא ירגישו את טעם הירק, ובעודכם מגדילים את התועלת הבריאותית.

מה הטמפרטורה הטובה ביותר לשתייה?
הטמפרטורת החלב היא הקובעת. חלב קר יומלץ עבור שייק מרענן, אבל חלב בטמפרטורת החדר מספק מרקם עבה ונעים.

אפשר לשים בו גם שמן קונופיות?
כן, שמן קונופיות מוסיף חומצות שומן שנחשבות טובות ובריאות. אתם יכולים להוסיף חצי כף ועדיין לשמר את הטעם הטוב של השייק.

אם אני רוצה לגרסה דלת קלוריות, מה לשים במקום חלב?
חלב שקדים או חלב קוקוס הם תחליפים מעולים שגם משאירים את הטעם והמרקם הנעים.

האם זה מתאים לקיץ?
בהחלט! שייק חלבון הוא הבחירה המושלמת לקיץ ממריץ. מוזגים אותו לכוס גבוהה ונהנים מהקרירות בכל לגימה.

אז מה אתם מחכים? קחו את המתכון הזה, הכינו אותו והפתיעו את חבריכם עם שייק חלבון בטעם מדהים ומרענן, ואל תשכחו לשתף את המתכון עם כולם ברשתות החברתיות!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן