לגלות את המתכון הסודי ללחם בשקית קוקי של רון יוחננוב

"`html

הכירו את המתכון המדהים: לחם בשקית קוקי

בחיים, לפעמים צריך להפוך את הדברים שנראים פשוטים למשהו ממש אגדי. בדיוק ככה מתחיל הסיפור שלנו עם לחם בשקית קוקי. ראשית, מי לא אוהב לחם? אנחנו עוסקים באוכל הבריא, אבל גם העונג לא יכול להיפגע. לחם שיכול להיות גם פריך מבחוץ, אבל נימוח וזהוב מבפנים? נשמע משגע, נכון?

זמן ההכנה: 30 דקות | רמת קושי: קלה | מנות: 10-12 מנות

  • זמן הכנה כולל: 30 דקות
  • רמת קושי: קלה, גם אם אתם טועמים את התחום לראשונה
  • מספיק ל-10-12 מנות מטרפות

הרכיבים הדרושים

כעת, נעמוד מול המשימה ונציין את המרכיבים שיחדיו יהפכו את הלחם הזה למשהו שאנחנו פשוט לא יכולים לעמוד בו. לא מדובר במרכיבים מסובכים, אלא ברב-שימושיים שהם בדרך כלל בבית שלנו.

  • קילו קמח לחם
  • 20 גרם שמרים יבשים או 40 גרם שמרים טריים
  • 50 מ"ל שמן זית
  • 2-3 כפות דבש או סוכר חום
  • 600 מ"ל מים פושרים
  • מלח – 1 כף
  • שקית קוקי – לא לדאוג, תוכלו להשתמש בשקית סטנדרטית

שלבי ההכנה

וכעת לסדר הפעולה! כמו בכל דבר טוב, נתחיל ברגל ימין, או לחם שמאל. כך נצליח להגיע לתוצאה הסופית המעלפת.

  1. נוסיף את הקמח לקערה ונכין מקום במרכז הקמח.
  2. נוסיף את השמרים שהכנו לשם, יחד עם הדבש או הסוכר.
  3. נשפוך פנימה את המים הפושרים ונערבב עד שהקמח יספוג את הכל.
  4. נוסיף את השמן והמלח ונתחיל ללוש את הבצק במשך כ-10 דקות.
  5. נחנו את הבצק להתפחה במשך כשעה במקום חמים.
  6. לאחר התפחה, נלוש שוב ונעביר את הבצק לשקית קוקי.
  7. נניח את שקית הקוקי בתנור בחום נמוך (כ-30 מעלות צלזיוס) למשך 15 דקות.
  8. אז נעלה את הטמפרטורה ל-200 מעלות ונאפה במשך 30 דקות נוספות.

גרסאות חלופיות

כמובן, שלא כולם פתחו את תיאבון הלחם עם אותו מריאות. אז מה אם אתם צמחוניים או רגישים לגלוטן? לרשותכם אפשרויות רבות!”

  • לחם טבעוני: פשוט השאירו את השמנת והחליפו את השמן בטחנה צמחית.
  • לחם ללא גלוטן: ניתן להחליף את הקמח עם תחליף קמח ללא גלוטן.

שדרוגים ותוספות

הסוד כאן הוא בדיוק מה שיוצא לנו מהשקית הקוקי, עם מעט קראמלים, אגוזים קצוצים, או אפילו פירות יבשים אם אנחנו רוצים טוויסט מתוק מעניין. ואולי עדיף לשדרג עם גבינות שונות? הכל אפשרי!

שאלות ותשובות

מה עושים אם לא נמצאים בבית קמח לחם?

אפשר להשתמש בקמח חצי חצי, כלומר חצי קמח חיטה וחצי קמח תפו”א או קמח תפו”א טהור.

האם אפשר לשים את הבצק במקרר להתפחה?

כן, ניתן לשים במקרר ולתת לבצק לפתח טעמים נוספים, הכל בהתאם לכמה ימים שתרצו להעביר אותו במקרר.

ניתן להוסיף תבלינים ללחם הזה?

בהחלט! צלפים, רוזמרין ושום מכניסים קסם נוסף וטעמים שונים לחלוטין.

מה קורה אם הבצק לא מתבל?

אם לא מוצא הבצק התמוססות מתוך שקית הקוקי, הוסיפו עוד מעט מים.

האם ניתן להקפיא את הלחם הזה?

מומלץ להקפיא פרוסות לחם, כך שבכל פעם תרצו להרגיש את הטעם המושלם, תוכלו לשלוף פרוסה קפואה ולאכול!

מה עושים אם אין לי שקית קוקי?

אפשר לשים את הבצק בתבנית עם מכסה או נייר אפיה.

האם אפשר להשתמש ברוטב מיוחד?

אפשר להיות יצירתיים ולנסות שילובי טעמים שונים, כגון רוטב פסטו למעלה.

למה צריך להשאיר את הבצק להתפחה?

התפחה היא שלב לא פחות חשוב, היא מאפשרת לשמרים לפעול ולהפוך את הבצק לאוורירי יותר.

מה העניין עם מים פושרים?

מים פושרים מחממים את השמרים ומאפשרים להם לעבוד טוב יותר.

האם ניתן לשדרג את הלחם הזה בטעמים?

כמובן, אפשר לשלב גבינות, אגוזים, ושוקולד מריר – הטעמים מהממים!

ולסיכום, אם אהבתם את המתכון המדהים הזה של לחם בשקית קוקי, אל תשכחו לשתף אותו עם החברים שלכם ברשתות החברתיות! הם יגידו לכם תודה!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן