מתכון דלעת עם קינמון בתנור שיגרום לכם לחייך!

"`html

מתכון דלעת עם קינמון בתנור: כל מה שצריך לדעת

דלעת היא אחת הירקות המרשימים והטעימים שיש לנו, במיוחד בעונה הקרה. עכשיו, כשנגמרו הקיץ והחום הכבד, הגיע הזמן להנות מהוויטמינים והמינרלים שדלעת מספקת. המתכון הזה הוא קל, מהיר וימלא את הבית בריחות משגעים שמעוררים את כל החושים. אז, אם אתם מוכנים לקפוץ למטבח ולנסות משהו חדש, להתחיל כאן!

למה לבחור בדלעת עם קינמון?

שאלו את עצמכם: למה דווקא דלעת עם קינמון? התשובה פשוטה: קינמון הוא תבלין שיש לו את הכוח להעיר את הגעגועים לנעימות הקיץ. הוא מוסיף נופך מתוק ומעט חריף לדלעת, שמרקחה עם הבישול בתנור יוצרת חווית טעמים שלא תשכחו.

המרכיבים שצריך

  • דלעת בינונית (כ-1 ק"ג)
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 2 כפיות קינמון
  • 1-2 כפות סוכר חום (לפי הטעם)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

איך להכין את הדלעת המושלמת?

כעת, נעבור לתהליך הבישול. יש כמה שלבים פשוטים שצריך לעקוב אחריהם:

שלב 1: הכנת הדלעת

תחילה, נחתוך את הדלעת לשניים, נוציא את הזרעים ונסיר את הקליפה. לאחר מכן, נחתוך לקוביות בגודל אחיד, כדי שהבישול יתבצע בצורה שווה.

שלב 2: התיבול

נתון החשיבות כאן הוא התיבול. מערבבים את קוביות הדלעת עם השמן, קינמון, סוכר, מלח ופלפל. חשוב להקפיד על כל קוביה להיות מצופה בתבלינים, שיתמזגו בזמן הבישול.

שלב 3: החזרת הדלעת לתנור

כעת, מניחים את קוביות הדלעת בתבנית ומפזרים עליהן מעט קינמון נוסף, אם רוצים. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לצפייה על התוצאה.

הזמן לחכות

בזמן שהדלעת בתנור, תקבלו את הזמן להתענג על התה שבמקרר או להכין לעצמכם קערת סלט. השעה הקרובה תפתיע אתכם!

טיפים למקסום הטעם

  • ניסוי בתבלינים נוספים – יש שיעדיפו להוסיף מעט אגוז מוסקט או ג'ינג'ר.
  • לנסות סוגי דלעת שונים – שליחה לבחירתכם!

עכשיו לשאלות ותשובות!

1. מה עוד אפשר להוסיף לדלעת?

אפשר בהחלט להוסיף אגוזים קלויים לתוספת של פריכות!

2. האם ניתן להכין את המנה מראש?

בהחלט! דלעת אפויה מחזיקה מעמד במקרר לשבוע.

3. מה קורה אם אין קינמון?

אפשר לפנות לתבלינים אחרים כמו כמון או פפריקה חריפה.

4. איך מתגברים על טעם מר?

משתמשים בסוכר חום במידה כדי לאזן את הטעמים.

5. מה עוד אפשר להגיש עם דלעת אפויה?

מנה זו נפלאה עם יוגורט או כמילוי לשיפודים עסיסיים.

לסיום – הזמן לנגוס!

אז, לאחר שהדלעת במצב מוכן, חשוב להוציא אותה מהתנור עם זהירות ולהשאיר לה להתקרר. חתיכה אחת, יחד עם התבלינים הנוספים, תאפשר לכם להתענג על חווית הטעמים הזו שלא תשכחו בזמן הקרוב. הכינו לכם כוס תה חם וצאו לדרך!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן