מתכון לסושי מטוגן שישדרג לכם את הארוחה

"`html

מתכון סושי מטוגן – חוויה מדהימה בכל ביס!

סושי הוא אחד ממאכלי הגורמה שהכי קשה לסרב להם, במיוחד כשמדובר בסושי מטוגן! הדבר המשגע הזה עוטף את הקורנינגי והמגוון של המילויים בתשחולת של פריכות מדהימה, שמוסיפה טוויסט חדש למאכלים הידועים לנו. כבר נחשבתם לרעבים? אני בטוח! בואו נכין יחד סושי מטוגן, כזה שהפך לעונג ממכר של טעמים! למרות שזה אולי נשמע קצת מאתגר, תאמינו לי, שהכל יצליח, ואפילו תופתעו לגלות שזה הרבה יותר קל ממה שדמיינתם.

זמן הכנת המתכון, רמת הקושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 1 שעה
  • רמת קושי: בינוני
  • מניחים ל-4-6 מנות

במתכון הזה, תגלו את הדרך הבהירה והקלה להכין סושי מטוגן משלל מרכיבים איכותיים ומתקדמים. אז בואו נתחיל, כי בטח יש לכם רעב במערכת!

המרכיבים הדרושים

להכנת הסושי המטוגן, אנחנו צריכים כמה מרכיבים בסיסיים שיאפשרו לנו ליצור את המנה המושלמת:

  • 2 כוסות אורז סושי
  • 2½ כוסות מים
  • ¼ כוס חומץ אורז
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כפית מלח
  • במבה (או סוגים אחרים של ממולאים)
  • 2 ביצים
  • ½ כוס קמח תפו”ח
  • ¼ כוס פנקו (אם רוצים להגיע לאפקט פריך מושלם)
  • שמן לטיגון עמוק

אם אתם מעדיפים לגרסה טבעונית, אפשר להמיר את הביצה ברסק תפוחים או באבקת חומוס עם מים. גם את המילויים אפשר להתאים לפי הרכב עם ירקות כמו אבוקדו, מלפפון, גזר, או כל דבר אחר שאתם אוהבים!

שלבי ההכנה

כדי להכין את הסושי המטוגן המושלם, נבצע את השלבים הבאים בזה אחר זה:

  1. שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהאורז סופג את המים.
  2. סוחטים את האורז מבשלים, ומוסיפים את החומץ, הסוכר והמלח. מערבבים בעדינות.
  3. מניחים את האורז למקרר כדי שיתקרר.
  4. מזיגים את הבמבה שלנו לבצק ובוחרים את המילויים.
  5. בצקת קינון עם ביצים, קמח ותוספות כמו פנקו לקראנץ' משגע!
  6. מניחים כף מהאורז על שולי הבמבהנשארים לקפל כמו רול.
  7. מחממים שמן לטיגון עמוק. בודקים שהשמן חם מספיק על ידי שמורידים כפית לתוך השמן.
  8. מטגנים את הסושי המטוגן 3-4 דקות מכל צד, עד שיתקבל צבע זהוב-קריספי.
  9. מסננים את הסושי על נייר סופג.
  10. מגישים עם רוטב סויה או מיונז מתובל – הכי טעים שיש!

אף פעם אל תוותרו על השלב של הקירור של האורז. זה מונע ממנו להפוך לאורז דביק בזמן היצירה של רולים מושלמים.

תוספות ושדרוגים אפשריים

כדי להפוך את הסושי המטוגן שלנו למדהים עוד יותר, אפשר להוסיף פיתה מומלצת לגריל (עם ירקות צלויים או קציצות). יש משהו אגדי באפשרות לשדרג את המילוי בהתאם למה שמפנק את החיך שלכם. ניתן גם לנסות רוטבי חריף מעורבב עם רוטב סויה או סוייה מתובלת עם מעט צ'ילי.

שאלות ותשובות

מה הכי טוב לאכול עם הסושי המטוגן?
שילוב של רוטב סויה, רוטב קצ'ופ מתובל או רוטב חריף הוא מושלם! זה מוסיף טעמים גבוהים לכל ביס.

אילו רכיבים אחרים אפשר להשתמש בסושי?
תוכלו לשים דגים כמו סלמון או טונה, ירקות כמו גזר או חסה, ואפילו גבינות או טופו – כל גבינה שמתמזגת בצורה מצוינת עם המילויים.

איך מבשלים אורז סושי בצורה נכונה?
נוסף חשוב: שטפו את האורז 3-4 פעמים במים קרים עד שהמים יוצאים צלולים. זה מונע דביקות מציקה!

כמה זמן אפשר לשמור את הסושי המטוגן?
חבל להחזיק יותר מיום. ככל שתשמרו יותר, הפריכות תעלם. כמובן שאפשר לחמם גם במיקרוגל אם יש הכרח.

אפשר לאכילת הסושי למקפיא?
בוודאי! לאכול הקפאה, ולטגן אחרי התקופה המקפיאה.

אילו סושי אפשר ליצור מכל קשת המילויים?
בדיוק כאן הסוד! גזרים, מלפפונים, דגים וכל מה שמעלה את הדמיון שלכם!

מהו גובה הטיגון הטוב ביותר?
כשהשמן חם מספיק (מומלץ 180 מעלות צלזיוס), תסכו על שלב השוקולד וגלוש בשמן!

איך מפלסים את הסושי המטוגן?
אל תהססו לחתוך את רול הסושי המטוגן ל-8 או 10 חתיכות – זה מספק תהילה ובז קיבוצי!

יש סושי בריא יותר?
בהחלט! שימוש באורז חום ושמירה על המילויים עתירי הסיבים הרי ידוע בבריאותם.

מי הכי אוהב סושי מטוגן?
כל אחד ואחת – ילדים, מבוגרים – מדובר במנה שנחוותה על ידי הכל והמשגע גם לאניני הטעם!

כשהסושי המטוגן מוכן, קחו את זה למרפסת או לשולחן האוכל, שמו צלחת במרכז – ובשלב הזה, אל תשכחו לשתף עם חברים! החוויה הכי מדהימה שיש, מתפשטת על פני כל הביסים והטעמים.

אהבתם את המתכון? שתפו אותו עם חברים בפייסבוק או אינסטגרם!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן