מתכון קרפצ'יו סלק פרווה שלא תצליחו לעמוד בפניו

"`html

מתכון לאגדה הקולינרית: קרפצ'יו סלק פרווה

תארו לכם קיץ שטוף שמש, מסיבת ערב עם חברים, ואתם מגישים מנה שהיא פשוט מדהימה, משגעת, ואפילו בריאה! קרפצ'יו סלק הוא בדיוק מה שאתם צריכים. המנה המהפנטת הזו לא רק שהיא תגנוב את ההצגה, אלא היא גם מביאה עימה עושה צדק בטעמים ובמרקמים. הלכנו על מתכון פשוט שמגיע מהמטבח של אמא, כשרוצים לשדרג את הארוחת ערב עם מגע של יוקרה ונעימות.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ודינמיקה

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספיק ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי ליצור את הקרפצ'יו המושלם, תצטרכו לרכוש את המרכיבים הבאים. אני מבטיח לכם, כשתצטרפו לשולחן עם המנה הזו, החברים שלכם יחשבו שאתם שפים מקצועיים!

  • 2 סלקים בינוניים, קלופים ופרוסים דקיקה
  • 2 כפות שמן זית איכותי
  • 2 כפות חומ balsamic
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 כפות אגוזי פקן קצוצים (או אגוזי לוז)
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם

שלבי ההכנה

השלבים להכנת קרפצ'יו סלק קלים מאוד, והחברים שלכם לא יאמינו כמה פשוט להכין כזה דבר אגדי!

  1. חותכים את הסלקים כעיגולים דקיקים בעזרת סכין או קולפן, ומניחים על צלחת שטוחה.
  2. מערבבים את שמן הזית עם החומ balsamic בקערה קטנה, ומוסיפים מלח ופלפל.
  3. מוזגים את התערובת על הסלקים ומוודאים שכולם מצופים.
  4. מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל הסלקים.
  5. מפזרים את האגוזים הקצוצים, וכך קיבלתם מראה אני-יודע-לעשות-דברים-משוגעים!
  6. אם תרצו, הוסיפו עוד חומ balsamic מעל לפני ההגשה.

מתכון זה לא רק טעים, אלא כל כך פשוט שאתם תחשבו לעצמכם איך אני לא ידעתי על זה קודם!

וריאציות ושדרוגים

אפשר לשדרג את הקרפצ'יו הזה עם מגוון רחב של מרכיבים. אם אתם צמחונים או טבעונים, פשוט אפשר להחליף את האגוזים בכל סוג אגוז שתרצו. וגם אם אתם מחפשים מנה יותר כבדת מדיאטנית, אפשר להוסיף קצת גבינת פטה מפוררת או גבינת מוצרלה עזות לטעמים. אין (באמת!) גבול לדמיון שלכם.

שאלות ותשובות

איך שומרים על הסלקים טריים אחרי ההכנה?

כדי לשמור על טריות הסלקים, מומלץ לשמור את המנה במקפיא עד ל-2 ימים. אל תשכחו לכסות עם ניילון נצמד.

אפשר לשדרג את הקרפצ'יו עם ירקות נוספים?

בהחלט! סלט ירוק קצוץ, אבוקדו או אפילו תפוחים יחמיאו לקרפצ'יו ויוסיפו טעמים ובריאות.

האם ניתן להכין את המנה מראש?

כן, אפשר להכין את המנה מראש ולשמור במקרר, אך כדאי להוסיף את הרוטב והאגוזים רגע לפני ההגשה.

האם אפשר להשתמש בסלק לא מבושל?

אפשר, הוויסות של הטעמים יהיה שונה, אבל אם אתם אוהבים את המטבח הגולמי, למה לא?

אם אני לא אוהב חומץ, מה אפשר לשים במקום?

אפשר להשתמש במיץ לימון או אפילו בחומץ תפוחים, שיהיה פחות חומצי.

האם עליי לקלף את הסלקים לפני השימוש?

כן, כדאי לקלוף את הסלקים לפני השימוש. הם יהיו גם יותר טעימים וגם לא יגרמו למרקם לא נעים.

אפשר לשים במתכון גם שן שום?

בהחלט! האיול תשדרגו את המנה לא עביר – שן שום קלויה תרומם את המנה!

האם אני יכול להכין את המנה זו עם סלקים קפואים?

לא מומלץ, סלקים קפואים מביאים טקסטורה ורכות שיכולה לפגוע במרקם המנה.

איך אני יודע שהסלקים מוכנים לפני ההגשה?

פתחו אותם וודאו שהם רכים למגע. לא יקרה כלום אם הם יהיו קצת רכים, זה יעשה טעם נהדר.

איך לשדרג את המנה למי שאוהב לאכול דגים?

אז הוסיפו רצועות סלמון או טונה. שילוב מדהים!

כל כך משנה שאתם תשתפו את המתכון הזה עם חברים! קרפצ'יו הסלק הזה הוא פשוט ללקק את האצבעות, ואי אפשר להפסיק לאכול ממנו. דברו על דיוק בטעמים, כשרבים, הרבה אהבה וטעמים בכל ביס. שיהיה לכם בתיאבון!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

הלחם העיראקי המושלם שאסור לפספס!

לחם עיראקי: טפח את הכישרון הקולינרי שלכם דמיינו את הרגע שבו אתם נכנסים לבית אחרי יום ארוך, והניחוחות המהממים של לחם עיראקי

להזמנה >> דילוג לתוכן