סלט אבוקדו עם בצל סגול שישגע את החיך שלך

"`html

סלט אבוקדו עם בצל סגול – תענוג שנמס בפה!

החיים שלנו מלאים ברגעים מדהימים, אבל אחד הרגעים הכי פנויים בטעמים הוא כאשר אנחנו לוקחים כמה מרכיבים פשוטים ומייצרים מהם סלט שיתפוס את הלב ואת החיך. אז בדיוק כאן נכנס סלט האבוקדו עם הבצל הסגול – מרענן, מעלף, ובאמת אגדי! אגיד לכם את האמת? הוא כל כך מושלם שהרגשתי צורך לשתף את המתכון הזה עם כולם! זה סלט שניתן להכין אותו תוך שבריר של זמן, והוא מלא בצבעים וטעימים, שלא לדבר על הבריאות שבו.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספר מנות: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כשהמטרה שלנו היא להכין סלט אבוקדו עם בצל סגול, חשוב לבחור את הרכיבים באהבה ובסבלנות, כמו שסבתא שלי הייתה אומרת. האבוקדו צריך להיות רך במידה, הבצל הסגול חייב להיות מתוק והירקות יהיו טריים.

  • 2 אבוקדואים בשלים
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 1 פלפל ירוק חריף (לרוצים טעם טיפה יותר חריף)
  • 1 לימון סחוט
  • 2 כפות שמן זית איכותי
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • עלים טריים של כוסברה או פטרוזיליה לקישוט (אופציונלי)

מרכיבים חלופיים

ולמי שמחפש גרסה טבעונית, אל תדאגו! הסלט עצמו הוא כבר טבעוני. אפשר לשדרג את הסלט עם תוספות כמו חמוציות מיובשות או אגוזים קלויים כדי להוסיף קראנץ'. כרובית קלויה יכולה גם להוסיף טוויסט מעניין. אם אתם שואלים על גרסה ללא גלוטן, אל תדאגו – כל הרכיבים כשרים לכך!

שלבי ההכנה

עכשיו, כשיש לנו את כל מה שאנחנו צריכים, בואו נעבור לשלב הכנת הסלט. זה הזמן להפעיל את הקסם ולטפח את האומנות הקולינרית!

  1. חותכים את האבוקדואים לשניים ומסלקים את הגלעין. בעדינות, מוציאים את הבשר בעזרת כף ומניחים בקערה.
  2. פורסים את האבוקדו לקוביות או פרוסות, תלוי במה שאתם אוהבים יותר.
  3. חותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ככל האפשר.
  4. אם החלטתם להוסיף פלפל חריף, קוצצים אותו דק.
  5. מוסיפים את הבצל והפלפל לערבוב עם האבוקדו בקערה.
  6. סוחטים מעל את הלימון, מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את האבוקדו.
  7. אם רוצים ללטש את המראה, מקשטים בעלי כוסברה או פטרוזיליה.
  8. מגישים מיד – הכי טעים שיש!

תוספות ושדרוגים אפשריים

הסלט הזה מתפקד מצוין לבד, אבל תמיד יש מקום לשדרוגים! אפשר להוסיף גבינת פטה מפוררת כדי להקנות לסלט טעם מלוח ומאוזן, או אגוזי לוז קצוצים לקראנץ'. גם תוספת של גרגרי רימון תעשה פלאים עם השפעתם הצבעונית והמתוקה. אם אתם רוצים להגיע למיצוי הטעמים, בשלו את הסלט לפני ההגשה עם רבעי תפוזים או תפוחים קצוצים!

שאלות ותשובות

איך בוחרים אבוקדו בשלה?

אבוקדו בשלה צריך להיות רך למגע, אבל לא מדי רך. אתם רוצים שיחשף קצת גם בעת הלחיצה ולחזור למקום, זה סימן שהוא מוכן לשימוש!

איך שומרים על אבוקדו שאינו מתכהה?

כדי למנוע מהאבוקדו להכהות, הוסיפו עליו מיץ לימון מייד לאחר החיתוך. החומצה במיץ הלימון עוזרת לשמור על צבעו היפה.

האם אפשר להכין את הסלט מראש?

עדיף להכין אותו סמוך להגשה, אבל אם רוצים להכין מראש, פשוט שמרו את האבוקדו והבצל בנפרד ושילבו סמוך להגיש.

האם הסלט הזה בריא?

בהחלט! אבוקדו הוא מקור מצוין לשומנים בריאים, ובצל סגול מכיל נוגדי חמצון רבים.

האם ניתן להוסיף עוד ירקות לסלט?

בהחלט! גזר קצוץ דק, מלפפונים או אפילו קוביות טופו – כל דבר שתרצו לשלב.

כמה זמן הסלט מחזיק במקרר?

הסלט הטעים הזה הכי טוב כשמוכן, אבל אם נשאר קצת, ניתן לשמור עד יום במקרר – אך מומלץ להימנע אם יש לכם אבוקדו בסלט.

איפה אפשר לקנות את המרכיבים?

חומרי הגלם נמצאים בכל מרכול ובשווקים, אבל אם רוצים איכות גבוהה, חפשו חקלאים מקומיים.

אפשר לשדרג את הסלט למאכל עיקרי?

בוודאי! אפשר להוסיף חזה עוף בגריל או קוויטה אדומה כדי להפוך אותו לארוחת צהריים סופר מושלמת.

האם יש אפשרויות אחרות לתיבול?

כמובן! ניתן להוסיף זיתים, תפוזים סחוטים או תיבול נוסף על בסיס טעמים ים-תיכוניים.

מה אפשר לעשות עם שאריות הסלט?

שאריות אפשר לשים על פרוסת לחם מלא כדי להכין טוסט מגניב או לחביתה ארוחת בוקר.

אם אהבתם את המתכון המושלם הזה, אל תשכחו לשתף אותו ברשתות החברתיות ולהפיץ אותו לחברים! תנו לכולם לטעום את האגדי הזה!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן