סלט ביצים עם תפוחי אדמה שכולם מדברים עליו!

סלט ביצים עם תפוחי אדמה – המנה המושלמת לכל אירוע!

דמיינו רגע את השולחן של סבתא, עם ניחוחות מתוקים וטעימים ששולטים בחלל. סלט ביצים עם תפוחי אדמה הוא מהמנה המדהימות שמעלים זכרונות מרגשים מהילדות, וכשמתכוננים אליו, לא ניתן להתנגד להתפנקות הזו. מדובר במנה ממכרת באופן משגע, פשוטה להכנה, עם טעם אגדי! לפני שתתחילו, אסור לשכוח: לא רק לנחם את הלב, אלא גם ללטף את החיך.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

על מנת להכין את הסלט המושלם הזה, נצטרך כמה מרכיבים פשוטים אך יש להם איכויות מדהימות כשמתאגדים יחד:

  • 4 ביצים קשות, מבושלות וקלופות
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומקולפים
  • 1/2 כוס קוטג' או גבינת שמנת, אם רוצים טעם נימוח
  • 2 כפות שמן זית משובח, דואגים ללכת על האיכות
  • 2 כפות מיונז אגרסיבי במיוחד (או גרסה דל פחמימות)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק לעיטור
  • 1 כפית חרדל (אפשר גם יותר, אם אוהבים טעם חזק)

לא רק שזה הסלט הכי טעים שיש, אלא גם הוא רב-גוני! אפשר לשדרגו ולגוון את המרכיבים או להחליף אותם במרכיבים ללא גלוטן או טבעוניים אם תרצו להכין גרסה חלבית.

שלבי ההכנה

בואו ניגש לעבודה! התהליך הוא פשוט, אבל התוצאה – מושלמת.

  1. מבשלים את הביצים במשך 10 דקות במים רותחים, ולאחר מכן מפנימים במים קרים.
  2. בוזקים מלח על תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים, כ-20 דקות.
  3. מקלים על הביצים ממים קרים, מקלפים וחותכים לקוביות קטנות.
  4. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל דומה.
  5. שמים את הביצים ותפוחי האדמה בקערה גדולה.
  6. מוסיפים קוטג', שמן זית, מיונז, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות.
  7. מעטרים בבצל הירוק הקצוץ ומערבבים בעדינות כך שיישאר מראה ייחודי.

שדרוגים ותוספות אפשריות

כל אחד יכול להוסיף את הטאץ' האישי שלו! קרוב משפחה שמבין באוכל יכול להמליץ על עיטורים כמו זיתים קצוצים, זנבות של ירקות מדהימים כמו גזר, או אפילו מעט פפריקה לריח הנפלא. תכינו את הסלט הזה פעם אחת, והוא ייכנס לרשימת המנות שאתם לא מפסיקים להכין!

שאלות ותשובות

מה ניתן להוסיף לסלט כדי לשדרגו?
הוסף חריף, זיתים, או אפילו אבוקדו כדי לקבל טוויסט חדש!

איך אפשר להמיר את המתכון לגרסה טבעונית?
כדי להפוך אותו לטבעוני, החליפו את הביצים עם "ביצים" מקטניות כמו חומוס טחון והשתמשו בגבינת סויה במקום קוטג'.

האם אפשר לשמור את הסלט למחר?
כן! הוא נפלא גם יום אחרי ההכנה, אך רצוי לשמור במקרר ולא יותר מ-2-3 ימים.

מה כדאי להגיש לצד הסלט?
סלטים ירוקים מרעננים, פוקצ'ה חדשה או אפילו לחם מחמצת ירקרק.

כמה זמן לוקח לבשל את תפוחי האדמה?
בישול תפוחי האדמה לוקח לרוב בין 15 ל-20 דקות עד שמתרככים.

האם החסנה ב-FREEZER אפשרית?
זה לא מומלץ עבור סלטים עם קוטג' או ביצים כי המרקם משתנה.

מהו חודשי העדכון לסלט?
אפשר לשדרגו לפי העונה! בקיץ חותכים ירקות קיץ כמו מלפפונים, ובחורף קצת יותר חמים.

אפשר להשתמש במיונז ביתי?
בהחלט! מיונז ביתי נותן טעם שנמצא בשטח של בישול!

האם הסלט יכול להיות מנה עיקרית?
ביטחון בעבודה שלכם – בהחלט! הוא עשיר ובנוסף משביע ביותר.

מאיזה מרכיב לא התלהבתי?
מהנסיון שלי, מיונז צריך להיות כמה שיותר אגרסיבי!

דבר אחד בטוח – הסלט הזה הוא לא סתם מנה, הוא חיבור בין טעמים ורגשות, אבל דבר אחד יותר חשוב – שתפו אותו עם חברים שלכם ברשתות החברתיות ויש שיחכו להכנות שלכם בשמחה רבה!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

הסוד להכנת חצ'פורי גרוזיני מושלם בבית

"`html חצ'פורי גרוזיני – טעם שמעורר נוסטלגיה כשמדברים על אוכל שיכול להעביר אותנו למקומות רחוקים, קשה להתעלם מהחצ'פורי הגרוזיני. זהו מאפה בגובה

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן