צלעות בקר ללא עצם מתכון שיגרום לכם להתמכר

צלעות בקר ללא עצם – המנה המושלמת לכול אירוע!

על מנת שכולנו נוכל ליהנות מארוחה שמפיצה ניחוחות מדהימים, מדברת על חוויות ומשאירה טעמים עזים, אנחנו נבשל צלעות בקר ללא עצם. מתכון זה לא סתם מתכון – הוא מתכון אגדי, כזה שמייצר את האווירה של ארוחת צהריים משפחתית או ערב קסום עם חברים. מדובר על נתח בשר רך, עסיסי ומעלף, שלא ניתן להפסיק לאכול ממנו!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 2 שעות
  • רמת קושי: בינונית
  • מנות: 4-6 מנות

כל אחד ואחת מכם יכולים להיות השפים של הערב. במתכון זה נעשה שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים, כך שמהרגע הראשון תרגישו את הקסם מתעורר במטבח!

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הצלעות המדהימות, אנחנו זקוקים למרכיבים הבאים:

  • 700 גרם צלעות בקר ללא עצם
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 3 כפות רוזמרין קצוץ
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/2 כוס יין אדום (לא חובה)
  • 2 כפות דבש

רוצים לשדרג את המתכון? יש לכם אפשרויות חלופיות! תוכלו להשתמש ב:

  • נגדיף בדולח צלעות טלה
  • לגרסה טבעונית – לנסות תחליפי בשר צמחיים כמו "בשר סויה" או תחליפי קיטניות
  • לגרסה ללא גלוטן – אין בעיה! המתכון טבעי ולא מכיל גלוטן.

שלבי ההכנה

בואו נקדיש כמה רגעים כדי להבין את השלבים להכנת המנה המדהימה הזו:

  1. אנו מתחילים ב לחמם את השמן זית בסיר נמוך.
  2. נוסיף את הצלעות ונצרוב אתן מכל הצדדים עד שהן מקבלות גוון חום מזהב.
  3. נוסיף את השום הקצוץ ונערבב היטב.
  4. לאחר מכן, מפזרים מלח, פלפל ורוזמרין קצוץ על הצלעות.
  5. שוברת את הצלעות עם היין האדום הנוזלי (אם בחרתם להשתמש).
  6. מפזרים את הדבש ומיץ הלימון מעל הבשר.
  7. כשהכול מתמזג יחד, אנחנו מכסים את הסיר ומבשלים על חום נמוך במשך שעתיים.
  8. כשהן מוכנות, מסננים ושמים להן להתקרר מספר דקות לפני ההגשה.

עכשיו חכו רגע, אני רוצה לשתף במשהו. הריחות שנפלטים מהסיר במהלך הבישול הם כל כך מדהימים, שתרגישו כאילו אתם באיטליה עם כל הניחוחות המרעננים. תאמינו לי, אנשים לא יפסיקו לחפש עוד ביס!

תוספות ושדרוגים שונים

כדי להפוך את המנה הזו ליותר שלמה, בא לכם להוסיף תוספות שהופכות את האוכל הזה למשגע? הנה כמה רעיונות:

  • תוספת של ירקות קלויים: כמו גזר, קישוא ותפוח אדמה, עם תיבול של מלח, פפריקה ושום.
  • סלט רענן: סלט עגבניות עם בצל, מלפפון ופטרוזיליה, מתובל בשמן זית ולימון.
  • פירה מתובל: פירה שמניחים ליד הצלעות, עם גוון מסקרן.

שאלות ותשובות

למה כדאי לי להכין צלעות בקר ללא עצם?

הצלעות רכות, עסיסיות ונמסות בפה. זהו נתח בשר שמתאים לארוחות משפחתיות ובמיוחד לאירועים מיוחדים.

האם אפשר לשמור את השאריות?

מומלץ! ניתן לאחסן במקרר במיכל סגור, והצלעות יישארו טעימות גם למחרת.

האם ניתן להשתמש בעוף במקום בקר?

כמובן! המתכון הזה יכול להיות גם נהדר עם נתחי עוף, אך זכרו לקצר את זמן הבישול.

האם ניתן להכין את המתכון על אש פתוחה?

כן! אין כמו לגריל במנגל עם חברים. זה מוסיף טעם מעושן מופלא.

האם זה בריא לאכול בשר אדום?

כמו כל דבר, צריכה מתונה היא המפתח. צלעות בקר מכילות חלבונים וברזל, אך יש לצרוך את הבשר במינונים מתאימים.

מה כדאי להגיש עם הצלעות?

אפשר לבחור בין מגוון סלטים טריים, פחמימות כמו אורז או פירה, ואפילו ירקות קלויים.

האם ניתן להקפיא את הצלעות?

בהחלט! ניתן להקפיא את הצלעות לפני בישול או לאחר, אך יש לוודא שהן אטומות היטב.

מה טעמו של היין במתכון?

היין מוסיף עושר טעם ומעמיק את הניחוחות הכללים של המנה, אבל אל חשש, ניתן להשאיר אותו מחוץ.

איך יודעים מתי הבשר מוכן?

כשנוגעים בו עם מזלג ומרגישים שהוא רך – ידעו שהגיע הזמן להגיש!

במה הצלעות הללו טובות יותר מצלעות עם עצם?

הצלעות ללא עצם נוחות יותר ללקיחה ולאכול, ככה שלא צריך להתמודד עם העצם בזמן הארוחה.

אז מה, אני מצפה לראות אתכם משתפים את המתכון המוצלח הזה ברשתות החברתיות, מפיצים על המתכון האדיר הזה ומזמינים חברים להצטרף אליכם לארוחה המושלמת! שיהיה בתיאבון!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן