קרם שוקולד לבן שלא תוכלו להפסיק לאכול!

קרם שוקולד לבן – מתכון מדהים שלא תרצו לפספס

אין כמו קרם שוקולד לבן בשביל להפוך כל עוגה, קינוח או סתם כוס ממתק לאגדה. הקרם המושלם הזה, עם הקונסיסטנציה האווירית והטעימה שלו, ממש נמס בפה ומותיר את כולם אחרי לגמור את הקערה! מדובר במתכון ממכר שיכול לשדרג כל מנה שאתם מכינים. מהניסיון שלי, תמיד כיף לשתף את המתכון הזה, כי הוא קלאסיקה שאני לא יכול להפסיק להכין. אז בואו נתחיל לערבב, להDepend our tastes והכי חשוב – ללקק את האצבעות!

Zמן ההכנה והיבטים נוספים

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספר מנות: כעשר מנות עשירות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הקרם המדהים הזה, נזדקק לחומרים הבאים:

  • 200 גרם שוקולד לבן, קצוץ דק
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל (למה לא להוסיף עוד טעם?)
  • או – למי שלא מעוניין באכילת ביצים, ניתן להשתמש באופציה של שטחתי או צהובון כתחליף.
  • מלח – קמצוץ, שיבלט את המתיקות.

שלבי ההכנה

עכשיו אתם ממש קרובים למנה המושלמת! בואו נתחיל בהכנה:

  1. מומלץ להתחיל עם חימום קלה של השמנת המתוקה בסיר על אש נמוכה, עד שהיא מתחילה לבעבע.
  2. בה בעת, קחו את השוקולד הלבן המוכנה והניחו אותו בקערה גדולה.
  3. כשהשמנת מתחילה להיות חמה, pour it over the chopped white chocolate פנימה לקערה.
  4. תנו לערבב היטב, עד לקבלת תערובת חלקה, ברח אישי שכל טיפה שוקולד נמסה.
  5. בצד, יש להקציף את הביצים עם הסוכר והמלח (כדי לוודא שהטעמים מתמזגים).
  6. כשהביצים עוטפות בכף,加入到 השוקולד המומס בקערת השוקולד.
  7. לבסוף, מיד אחר כך, הניחו את החמאה והטעם הישראלי שלה!
  8. ערבבו הכל בעדינות אבל בהחלט, כדי שהחמאה לא תטבע כתגובה מתוקת מסורתית.
  9. לאחר מכן, מומלץ לעבור לקירור של כ-3 שעות על מנת שהקרם יתייצב – אבל לא אל תהססו לבדוק אותו בדרך!

כשתסיימו, תהיה לכם קונסיסטנציה שמספקת חוויה מדהימה של טעימה וויזואליות – מרטינג אונני ומגע בדחף קסום.

תוספות ושדרוגים

הקרם הזה הוא בסיס מצוין, ואפשר לשדרגו בכמה דרכים. למשל:

  • אפשר להוסיף פירות טריים כמו תותים או רימונים עם כוס הקינוח.
  • שוקולד מריר גרור? למה לא? הוא יוסיף טעם כבד יותר על המעדן שלכם!
  • אם אתם רוצים שהוא יהיה צבעוני יותר, נסו להוסיף צבעי מאכל או להגיש אותו בטמפרטורות שונות.
  • להתנסות בפירות קיץ בצד, עשיר בטעמים, כמו מנגו או קוקוס – עלילה טובה!
  • למי שאוהב פצפוצים: הוסיפו קונפי של אגוזים קצוצים כדי לקבל קונטרסט מרקמים.

אם אתם מחפשים להפתיע את החברים או את בני המשפחה, אפשר גם להכין את הקרם בכמה צורות. קופסאות קטנות, כוסות גבוהות, או סתם ללטף על עוגה טרייה יוסיפו לשדרוג.

שאלות ותשובות

מה לעשות אם אני מעוניין לגרסה טבעונית של המתכון?

אפשר להחליף את הביצים עם "אגזים" טבעוניים שאחראים לאותו תהליך. השוקולד הלבן מצריך לכם לוודא שזה טבעוני כמובן.

האם יש לי המלצה על שוקולד לבן?

מומלץ לבחור שוקולד איכותי עם כמות גבוהה של כקפה קקאו. קניית שוקולדים מפירות קקאו יכולה להפוך את הקרם שלך לאגדי!

כיצד לשמור על הקרם?

הקרם יתאכסן במקרר במשך 5-7 ימים ובשבועיים שאחר כך במספר מקרים רזה.

האם אני יכול להשתמש בשוקולד מריר להכנת קרם?

בהחלט! שוקולד מריר ייתן טעם יותר עשיר ומעניין, אבל יש לשים לב למידות ההמתקה.

האם אפשר להשתמש בשמנת צמחית?

כמובן! שמנת צמחית תיתן לאותו הקטנה ערך עשיר ושלם לאורך כל שלבי ההכנה.

האם ניתן להכין את הקרם מראש?

בהחלט! הכנה מראש היא אפשרות מצוינת, ואפשר לקנות כוסות בישול.

מה כדאי להגיש עם הקרם הזה?

אפשר לשלב אותו עם עוגות, פירות, או פשוט בתור קינוח עצמאי. תוספות מתוקות נוספות כמו קצ whipped יכולות להיות גם.

למה הנחתי להתחיל עם חימום השמנת במקום להקציף את הביצים קודם?

חימום השמנת מונע תהליך של כוס מעורבב וזמן זועק!

האם את השוקולד מומלץ לחמם בגבי גם?

לא! צריך לשמור על שוקולד מיטל בחום נמוך שלא ירגיש עז והחליל!

יקער שוקולד לבן הוסיף התפחות על האט}}?

שוקולד לבן מספק יותר מתיקות, והוא יוצר בסיס מקסים וגמיש לשילובים אחרים.

אל תשכחו לשתף את המתכון הזה עם חברים ובעיקר – להנות מכיף גדול עם הקרם הזה! שיהיה לכם בסיום ערב טעים!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

נימול בצד שמאל של הגוף: מה זה אומר?

"`html נימול בצד שמאל של הגוף: מה הסיבות, האבחנות והפיתרונות? נימול בצד שמאל של הגוף הוא תופעה נפוצה שרבים מאיתנו נתקלים בה

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן