מתכון מדהים של תפוח אדמה ממולא בשר מרוקאי
תפסו את עצמכם. כמה פעמים אתם מוצאים את עצמכם תוהים איך להכין מנה שהאורחים שלכם פשוט לא יצליחו לעמוד בפניה? התשובה היא פשוטה: תפוח אדמה ממולא בשר מרוקאי! מדובר במנה שאף אחד לא יוכל לסרב לה. התפוח האדמה הנימוח שעטוף בבשר טחון מתובל ומריח בריחים מרוקאים משגעים באמת רב-תחומיים. הגשה אסטטית, ניחוחות עזים וטעמים מרהיבים – כל אלה יחד הופכים את המנה הזו לאגדה! אתם תתאהבו, המשפחה תתאהב, וכולם יילקקו את האצבעות. לאורחים המגיעים נערוך מסיבת 'עברית' עם פלאי המטבח המרוקאי.
זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- זמן בישול: 1 שעה
- רמת קושי: בינונית
- מגישים: 4-6 מנות
הרכיבים הדרושים
ראשית, לפני שנתקדם, כדאי לדעת שבמתכון הזה אנחנו משתמשים במעט רכיבים שנמצאים כמעט בכל בית. תהליך ההכנה הוא פשוט ואז הכל יבוא אצלכם יחד כמו חלום. שימו לב כי מכל רכיב הבוחרים אתם תמצאו ניצוץ אחר של טעם וצבע.
- 4 תפוחי אדמה בינוניים ויפים (כאלה שיכולים לקבל את המילוי האגדי שלנו)
- 500 גרם בשר טחון (אפשר להשתמש גם בבשר בקר או כבש, כאן צריך לבחור ברצון)
- 1 בצל גדול, קצוץ דק
- 2 שיני שום, קצוצות
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה (לא לשכוח!)
- 1 קצה פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית קימל (שזה גם מוסיף טעם מעלף)
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- שמן זית או שמן רגיל לטיגון
- 2 כפות רסק עגבניות
- כוס מים
אולי גם תרצו לדעת: אם אתם מחפשים גרסה טבעונית אפשר להחליף את הבשר בטופו או חלבון סויה. זה יוצא גם טעים וגם בריא!
שלבי ההכנה
עכשיו, כשיש לנו את כל המרכיבים, הגיע הזמן שנדבר על שלבי ההכנה. זה הזמן להפגין קצת כישרון במטבח ולהזמין את כולם להתרכז.
- לחתוך את החלק העליון של תפוחי האדמה בעבודה מיומנת, כמו בשרן מזדמן.
- לסייע בתפ <<*/}}@x提前/B<|vq_6413|>
פוסטים קשורים לנושא:
מבחר מגשי האירוח שלנו:
מגשי אירוח מלוחים
נשנושים
מגוון רולים
לחמים מדהימים
מבחר מתוקים
סלטי העונה