העוגת פרווה הכי טעימה שיש שתשגע אתכם

"`html

עוגת פרווה מושלמת שמתפרצת בכל ביס

אחת המנות הכי אהובות עליי היא עוגת הפרווה הנפלאה הזו שאין כמו להתחיל איתה את השבת. מה זה אומר? זה אומר שבכל Bite אנחנו יכולים להרגיש את הרכות, את המתיקות, את האהבה שהשקענו בה. העוגה הזאת היא לא רק עוגה, היא חוויה, היא רגש, והיא אפילו תחושה של געגועים לארוחות שישי של סבתא. אז קחו את הזמן, הכינו את הכלים, כי עוגת הפרווה המדהימה הזו צועקת להעשות!

זמן הכנת המתכון: 20 דקות | רמת קושי: קל | מנות: 10-12 מנות

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן אפייה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 10-12 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את העוגה האגדית הזו, נצטרך כמה מרכיבים בסיסיים, אך בסופו של דבר הם יפכו את התוצאה למעלפת! כאן הם לפניכם:

  • 2 כוסות קמח (אפשר גם קמח ללא גלוטן)
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפות קקאו איכותי
  • 1 כף אבקת סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים (אפשר לשים פצפוצי שוקולד לבן או כהה)

כמובן, אם תרצו אפשר לשדרג את העוגה עם דובדבנים מרוססים, כוסות קוקוס או פירות יער. בכל מקרה, שדרגו את הרכיבים לפי מה שיש לכם בבית! ה'ממכר' הזה מחכה לכם!

שלבי ההכנה

ועכשיו הגיע הזמן לקרוא ולפעול! בואו נעבור על שלבי ההכנה של העוגה הזו, מפשוטים ומחיים:

  1. נחמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה, נמזוג את השמן ונוסיף את הסוכר. נערבב היטב עם מטרפה עד שהשמנים והסוכרים מתמזגים בצורה אחידה.
  3. נוסיף את המים ותמצית הווניל ונמשיך לערבב.
  4. נניח את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, קקאו ומלח בתערובת ונערבב עד שהתערובת תהיה חלקה וללא גושים.
  5. נוסיף את אגוזי המלך ונערבב שוב.
  6. נשפוך את התערובת לתבנית אפייה מקומחת ונכניס לתנור.
  7. נאפה במשך 30 דקות או עד שהעוגה נראית יציבה והקיסם יוצא יבש.
  8. נוציא את העוגה מהתנור וניתן לה להתקרר.
  9. נחצה אותה לשניים ונתחיל למרוח ממלית שהכנו מראש – ריבה, שוקולד או כל דבר אהוב עליכם.
  10. חתוכים, מגישים ולוגמים את הקסם!

לחיים טובים עם תוספות שוות

ובכן, אם אתם רוצים להוסיף טוויסט לעוגת הפרווה המדהימה שלכם, יש כמה אפשרויות שיכולות לשדרג אותה בצורה מדהימה! נסו להוסיף ציפוי שוקולד מריר על גבי העוגה לאחר האפייה. אם אתם רוצים משהו יותר קליל, אפשר לטפוח קרם קוקוס על גבי העוגה, לקשט עם פירות טריים או פירות יער ולהפוך אותה למושלמת לכל מסיבה! לכל חובבי השוקולד – ניתן גם לשים שוקולד מריר בתוך התערובת, וזה באמת יוסיף למנה. מי שירצה לגוון יכול להמיר את אגוזי המלך בפיצוחים אחרים או תוספות נוספות.

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את העוגה ללא סוכר?
באופן עקרוני, אפשר להחליף את הסוכר בדחיפות דבש או סוכר קוקוס, טעמים שונים אבל שווים!

מה אם אין לי קמח?
אפשר להשתמש בקמח שקדים או קמח תפו”א – גם טעים, גם בריא!

כמה זמן העוגה מחזיקה במקרר?
העוגה נשמרת כשבוע, אם תצליחו לאכול אותה בביס בודד 🙂

האם אפשר להקפיא את העוגה?
בהחלט! העוגה הזו יכולה להחזיק בהקפאה כחודשיים – אין סיבה שתשאירו אותה לבד בזמן שאתם נהנים מחום הקיץ!

איך ניתן להפוך את העוגה ליותר רטובה?
אחת האפשרויות היא להוסיפו לגוון של רסק תפוחים – זה עובד מעולה!

האם אפשר לשים קקאו רק על חלק מהעוגה?
באופן חד משמעי – כן! אפשר לשים בצורת רצועות כדי ליצור יצירות אמנות יוצאות דופן!

כמה קלוריות יש בעוגה?
מתכון כזה הוא לתחושת בטן מלאה, אך אני מבטיח שהוא שווה כל קלוריה!

אפשר להוסיף צימוקים לתערובת?
בטח! הם מוסיפים עסיסיות מדהימה.

מה אם אני רוצה משהו פחות מתוק?
להוסיף יותר קקאו פחות סוכר ישנה את המצב, קחו את הבחירה בידיים!

כמה עוגות ניתן להכין עם המתכון הזה?
מעולה, זה תלוי באיזו גובה תבנית תבחרו, אבל בהחלט אפשר להכין אחת גדולה או שתיים קטנות.

אז יאללה, אין מה לחכות! הגיע הזמן להכין עוגת פרווה הכי טעים שיש! אל תשכחו לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות ולספר לחברים שלכם על ההצלחה המושלת שלכם במטבח!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן