הכנה מושלמת לפידלוט שיפתיע את כולם!

המתכון המושלם לפידלוט משגע שלא תשתקו ממנו

תשמעו, שיהיה ברור, פידלוט הוא חתיכת מנה שמדהימה את כל מי שטועם אותה! אם אתם מחפשים מנה שהיא לא רק טכנית אלא גם לחלוטין ממכרת ומעלפת, אתם במקום הנכון. תקשיבו, אני עוד זוכר את הפעם הראשונה שטעמתי פידלוט ברגע שישבנו עם חברים לשולחן. הריח המושלם שעלה מהמטבח, הכנו את המנה הזו, והטעמים שהתרוצצו לי בפה פשוט זעזעו את התודעה שלי. בשנייה הראשונה הייתי המום לגמרי, לא ידעתי שיש טעמים כאלה שיכולים לצוץ מתוך טאקוס! אז מה עושים? קפיצים, תיבול משגע ובסופו של דבר – פידלוט שמציף אותך בניחוחות ובטעימים שלא עוזבים אותך לשנייה! מתחילים, נכון?

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 60 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מדי: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הפידלוט המושלם אנחנו זקוקים למרכיבים שירימו אותנו לשיאים חדשים, אז בואו נגלה יחד מה אנחנו צריכים:

  • 300 גרם בשר טחון (עגל, תרנגול או טופו גרסאות טבעוניות מוסריות)
  • 2 כפות פפריקה חריפה
  • 2 כוסות שעועית שחורה, מבושלת ומסוננת
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 2 שיני שום, מעוכות
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לתיבול לפי הטעם
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת (או גבינה טבעונית)
  • 2 כפות כמון טחון
  • 1 כוס ירקות שטוחים (למיטבי בריאות או לצמחונים כמובן!)
  • עלים ירוקים לקישוט (כמו פטרוזיליה או כוסברה)

מרכיבים חלופיים

שימו לב, חברים, יש כאן מקום לאלתורים! אם אתם צמחוניים אז תאמצו טופו במקום בשר. ישנם גם אנשים שאני מכיר שמה שהם עושים זה לחבר אדמה טובענית לפידלוט עם גבינת עיזים! זה לוקח את זה לגמרי למקום אחר. ואי לכך, גם אם אתם רוצים לגרום למנה הזו להיות דל פחמימות לפעמים כדאי להשתמש בחתיכות ירקות במקום טורטיות.

שלבי ההכנה

וכעת הגיעה חלק ההכנה שבו אנחנו יוצרים את הקסם! בואו נעבור על הס steps האלו אחד אחרי השני – זה פשוט ומהמם!

  1. חום את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
  2. הוסיפו את הבצל הקצוץ והשום, וטגנו עד שהבצל שקוף ורך.
  3. שלב את הבשר הטחון (או טופו) וטגן עד שהבשר משנה צבעו ומוכן.
  4. הוסיפו את הפפריקה, הכמון, מלח ופלפל, וערבבו היטב כדי לשלב את התבלינים.
  5. הוסיפו את שעועית השחורה והירקות שטוחים, ערבבו במשך 5 דקות נוספות.
  6. בזמן שממולא היטב, הכינו את הטורטיות על טוסטר או במחבת על חום גבוה למשך מספר דקות, עד שהן מתקבלות רכות וגמישות.
  7. מלאו את הטורטיות בתערובת הבשר והופיעו עם גבינת המוצרלה המגורדת מעל.
  8. הניחו את הפידלוטים בתבנית אפייה למשך כ-10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהגבינה נמסה ומעט מתגוון.
  9. הוציאו מהתנור, קשטו עם עלים ירוקים ולחם את הפידלוטים המושלמים.

שדרוגים ותוספות

כמידי מתכון, קיימים באין ספור שדרוגים שאפשר ויכולים לשדרג את הפידלוט שלכם לשמיים! הנה כמה רעיונות:

  • אפשר לשדרג את המנה עם רוטב שמנת חריפה או רוטב חמאת בוטנים.
  • הוסיפו ירקות צלויים או פרוסים דק כמו אבוקדו לפן הטרי והמרענן.
  • תנו תוספת עם סלט ירקות רענן בצד – זה מקפיץ את כל החוויה!
  • אל תוותרו על נגיעות של צ'ילי קונקרו או אפילו סלסה חריפה!

שאלות ותשובות

מה זה פידלוט ?
זהו טורטיה מקסיקנית, נותן שייח משגע למילוי שלכם, ואפשר למלא אותה בהרבה דברים!

האם אפשר להכין פידלוטים מראש?
כן! פשוט קחו את המילוי ואת הטורטיות בנפרד, וחברו אותם ברגע שתרצו לאכול.

מה קורה אם אין לי גבינת מוצרלה?
כמובן! אפשר להחליף כל גבינה רכה בעדינה או גבינה טבעונית לקניית חלופה בסטייל.

האם אפשר להכין פידלוט טבעוני?
בוודאי! רק צריך להחליף את הבשר בטופו ולוודא שהגבינות גם טבעוניות.

מה אני יכול לשים בתור רוטב?
אפשר לשים טחנה, רוטב סמית'ס או רוטב סרינו, כל מה שמתחשק לכם!

האם עם הפידלוט אני יכול גם להגיש תוספות?
בהחלט, הוא מגניב מאוד עם גבינות נוספות או ירקות נוספים!

האם אני יכול להכין פידלוט ללא גלוטן?
כן, רק לא משתמשים בטורטיות רגילות, וכדאי לחפש טורטיות ללא גלוטן.

איך ממש קל להכין את זה?
עם המדריך המפורט והמרכיבים הקלים, הפידלוט ייצא פשוט כמו להקליק על כפתור.

באיזו שעה זה הכי טעים?
אם תשאלו אותי, בכל שעה עם חברים… אז כדאי לארגן מסיבת פידלוטים!

האם יש עוד מתכונים שמשתלבים עם הפידלוט שלי?
לא חסר! אתם יכולים להוסיף את הסלסה חריפה או סלט עדשים מרענן בתור צד!

יאללה, תעשו לעצמכם טובה – הכינו פידלוט מדהים, ותהנו בקול כולו ואל תשכחו לשתף את המתכון ברשתות החברתיות!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן