נוקידס מתכון משתלם ומיוחד שכל המשפחה תאהב

נוקידס מדהימים, ממכרים ועשויים באהבה!

ברוכים הבאים לעולם המופלא של נוקידס! אם אתם מחפשים מתכון שמתעלה על כל הציפיות שלכם, אתם במקום הנכון. מדובר בהכנה של מנה כל כך טעימה, שהיא פשוט משגעת. אפשר לאכול נוקידס עם רטבים, עם סלטים, או סתם ככה, ישר מהצלחת. הם נימוחים, אווריריים ומעלפים – כאלו שלא תרצו להפסיק לאכול. אז הכינו את עצמכם, כי הולך להיות כאן חוויית גורמה של ממש!

זמן הכנת המתכון

  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנש dive into the recipe, בואו נוודא שיש לנו את כל מה שאנחנו צריכים על השולחן. נוקידס קלאסיים דורשים כמה מרכיבים פשוטים, אבל התוצאה היא מדהימה! אז הנה מה שצריך:

  • 500 גרם חזה עוף (אפשר גם עם תחליף צמחי או דל פחמימיות)
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס קמח חיטה (או קמח תפו”א לגרסה ללא גלוטן)
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן לטיגון

שלבי ההכנה

הנה המתכון שלנו – קל, מהיר, ודרסטי בכמה צעדים פשוטים. תהיו מוכנים לתוצאה שמעלפת בכל ביס!

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
  2. מכניסים את העוף לקערה ומוסיפים את השום, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
  3. מעבדים את התערובת עד שהיא נשמעת לכם כמו פטה שמתחילת החיים, אפשר גם עם מעבד מזון.
  4. מוסיפים את הביצים והגבינה ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  5. מניחים את קמח החיטה בתוך קערה נפרדת.
  6. מניחים גם את פירורי הלחם בקערה נוספת.
  7. מהכנת התערובות, לוקחים חופן קטן ומעגלים לגלילים קטנים.
  8. מגלגלים את הגלילים בקמח, ולאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי לחם.
  9. מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
  10. מטגנים כל צד של הנוקידס במשך כ-4-5 דקות, עד שהם מזהיבים.
  11. מניחים על נייר סופג כדי לספוג שאריות שמן.
  12. כשהם מתקררים, פשוט לזלול – זה כל כך טעים!

איך לשדרג את המתכון?

שדרוגים אפשריים זו הדרך שלנו לקחת את המתכון הזה לרמות חדשות. אפשר לנסות:

  • להוסיף עשבי תיבול כמו פטרוזיליה או בזיליקום לתערובת עוף.
  • להשתמש בגבינות שונות כמו גבינת מוצרלה כדי להקנות טעם שונה.
  • לבדוק את האפשרויות ולנסות להכין רטבים שונים – קטשופ, חרדל, או רוטב סויה יכולים להפתיע אתכם.
  • אם אתם מחפשים גרסה בריאה יותר, ניתן לאפות את הנוקידס בתנור במקום לטגן.

שאלות ותשובות

הנוקידס יכולים להיות קפואים? בהחלט! אתם יכולים לקפוא אותם לפני הטיגון. פשוט הניחו אותם על מגש והקפיאו. לאחר מכן, הכניסו לשקית ואחסנו במקפיא.

ניתן להשתמש בחזה עוף קפוא? כדאי להפשיר את העוף לפני ההכנה. אחרת, ייתכן שיתקשה להבקיע אותו לאורח ועלול להתייבש במהלך הבישול.

מה עושים אם אין לי פירורי לחם? אפשר להשתמש בקורנפלור, אגוזים טחונים או פשוט לזרוק לחם יבש במעבד מזון.

אילו רטבים הולכים עם נוקידס? קטשופ, רוטב פיקנטי, רוטב סויה או אפילו צ'סו קונקס – כל רוטב שאתם אוהבים יתאים!

האם ניתן להכין גם גרסה טבעונית? כן! פשוט החליפו את חזה העוף בחלבון צמחי כמו חומוס טחון.

למה כדאי לאפות במקום לטגן? זה הרבה יותר בריא! שיטה זו משאירה את הנוקידס אווריריים ופחות משמינים.

כמה זמן אפשר לשמור נוקידס קפואים? הם יכולים להחזיק עד 3 חודשים במקפיא מבלי לאבד את הטעם.

האם ניתן להוסיף ירקות לתערובת? בהחלט! אפשר לשלב פטריות, בצל קצוץ, או אפילו קישואים.

איך יודעים שהנוקידס מוכנים? הם צריכים להיות זהובים ולקרסם מעט בחוץ, אבל רכים ונימוחים בפנים.

מה ההמלצה שלכם להכנת כמון? אנחנו אוהבים לתבל עם כמון, קימל או פפריקה כדי להקנות טעמים חדשים מפתיעים.

אם אתם מרגישים שהמתכון הזה עורר לכם את התיאבון, אל תשכחו לשתף אותו עם החברים והמשפחה ברשתות החברתיות! זה רק יוסיף לתחושת הטעם המושלמת של הנוקידס המדהימים שלנו.

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן