המדריך המושלם לשניצל טופו טעים ובריא

מתכון מושלם לשניצל טופו מדהים – הבריאות במרכז!

דמיינו לעצמכם שבתוך שניצל טופו אתם מגלים עולם שלם של טעמים, שכבות של פריכות ועסיסיות, כל ביס הוא חגיגה חורגת מהגבולות המוכרים של השניצלים הרגילים. שניצל טופו הוא לא סתם מנה, הוא יצירת מופת קולינרית שניתן להכין בקלות בבית – ממכר, מעלף ואגדי! רוצים לדעת כיצד להכין את השניצל המושלם? אז הכינו את המסלול שלכם והכנסו למTL-של המטבח!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מנות: 4-6 מנות

המרכיבים הדרושים

כדי להכין את השניצל הטופו המושלם, אנו זקוקים למעט תמציות קסם שאותן נשלב יחד. הנאה עצומה מרגע ההכנה ועד לטעימה!

  • 400 גרם טופו קשה (מומלץ סויה אורגנית)
  • 1 כוס קמח חיטה או קמח תפו”ח
  • 1/2 כוס פנקו (אולי גם קמח תפו”ח לטבעונים)
  • 2 ביצים או תחליף ביצה (לגרסה הטבעונית)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית מלח מלא
  • 1/2 כפית שטוחה של פפריקה מתוקה
  • שום גרוס או שום קצוץ – לפי הטעם
  • שמן לטיגון (רצוי שמן קוקוס או שמן זית)

כמו שאתם רואים, מרכיבים אלה נגישים מאוד לכל אחד ואחת מכם. הטופו, שהוא מקור מצוין לחלבון צמחי ובריא, נותן לשניצל את הבסיס המוצק שלו. רוצים לשדרגו? תהיו חכמים! אנשים אוהבים את המתכון הזה גם עם בעיה של גלוטן? פשוט השתמשו בקמח ללא גלוטן.

שלבי ההכנה

הבמה מוכנה, כוכב השואו שלנו הוא עכשיו הטופו! בואו נתחיל.

  1. בשלב הראשון, חתכו את הטופו לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
  2. שימו את חתיכות הטופו במגבת יבשה וסחטו מעט את הנוזלים מהם.
  3. בתוך קערה, אנחנו מכינים את תהליך הלימון – קמח, שום, מלח, כמון ופפריקה. מערבבים היטב.
  4. בקערה נפרדת, נשבר את הביצים או נניח את תחליף הביצה.
  5. ועכשיו הגיע הזמן לדחוף לפרורי הפנקו המיוחדים שלנו – רצוי להוסיף מעט מלח ולערבב.
  6. מוסיפים טופו להנמל ושמים אותו בקמח משני הצדדים.
  7. אחר כך, טובלים אותו בביצה ואחר כך בפנקו.
  8. מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
  9. מטגנים את השניצלים מ-2-3 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים ופריכים.
  10. מניחים באמבטיית ניגוב על מגבונים יבש כדי להיפטר משומן עודף.

הכנתם שניצל מקסים! וטבעוני עוד יותר, זה הזמן לחשוב על תוספות אפשריות!

תוספות ושדרוגים

רוצים לשדרג את השניצל? מה דעתכם להוסיף רוטב טחינה עשיר עם שום וסחוג? תוספת שהולמת אותו בצורה מושלמת!

ואם זה לא מספיק, אפשר להוסיף ירקות קלויים בצד. תחשבו על קישואים, גזר ואפילו תפוחי אדמה. כל מה שיש על השולחן יהפוך את המנה למושלמת!

מקווים שגם ממש טעים לכם? אם עוד לא – אולי תנסו להוסיף מיץ לימון לרטבים או לסלטים שאתם אוהבים ליד השניצל!

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את השניצל בטיגון אווירי? בהחלט! טיגון אווירי מבטיח שהשניצל יישאר פריך בחוץ ועדין ועסיסי בצד הפנימי.

אפשר לשים את השניצלים במקפיא ליום למחרת? כמובן! תעשו את השניצלים, תכניסו למקפיא, ותהיו מוכנים תוך כמה דקות בשבת הבאה שחפצים בו.

מה לדעתי הטעם המושלם של השניצל? לפעמים הגבינה והעגבנייה צובעות את השניצל בטעמים מגוונים. שלבו את זה עם ירקות טריים!

האם זה בריא? בוודאי! הטופו מספק חלבון, ועכשיו כשאתם יודעים איך להכין אותו לילדיכם, הם יקפצו מחדוות האוכל!

האם השניצל גם מושלם לילדים? בהחלט! כאשר הילדים נהנים ממראה המנה, הם גם נוטים לטעום אותה.

האם אפשר להשתמש בטופו רך? אפשר, אבל זה דורש יותר טיפולים – לדוגמה, פשרות עם הפנש אחוד, אז כדאי לכם לדבוק בטופו קשה.

מהי הגישה לשדרגו את השניצל? לשלב פירות יבשים כמו צימוקים ובשילוב עם קטניות רכות!

מה עושים אם השניצל לא יוצא פריך? יש לקחת בחשבון שהשמן במקפיא מספיק כדי לשמור עליו רך ולא יבש.

האם אפשר לשדרג עשרות גוונים נוספים? בוודאי! אך תמיד כדאי לנסות את השילובים המוצלחים ביותר.

שניצל הטופו המדהים הזה הוא לא רק מנה מעולה, אלא דרך לחקור את הגבולות של האוכל הבריא והטעים. אז קדימה, שתפו את המתכון עם חברים ונתראה במתכון הבא – מי יודע, אולי תמצאו עולם חדש של טעמים!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

והמפתח לרסק עגבניות לגחנון המושלם!

רסק עגבניות לגחנון: מתכון מושלם לפינוק שעושה טוב על הלב והבטן חושבים על מנה שכוללת טעמים עשירים, ושתשאיר אתכם עם טעמים מתוקים

להזמנה >> דילוג לתוכן