חג הפסח הוא חג היוצר המון מפגשים עם בני משפחה, חברים וקולגות בעסקים. כולם נהנים מהזמן ושמחים לפגוש זה את זה רגע לפני ליל הסדר.
זה הזמן ליהנות מקייטרינג ברמה גבוהה המעניק חוויה יוצאת דופן לאורחים ולמארחים.
אירוח לארוחות חלביות בפסח
אפשרויות האירוח של מאכלים כשרים לפסח הם רבים מאד. בשנים האחרונות משווקים חומרי גלם רבים היוצרים תחליפים ראויים לקמח ולמוצריו ולכן הם יצרו אופציות רבות ומגוונות של מטעמים מפתיעים.
אפשר להציע לאורחים פסטה בגדלים ובצורות שונות עם רטבים במרקם משובח כמו רוזה, אלפרדו פטריות או בטטה, מבחר קישים אישיים המורכבים מירקות טריים, ברוקולי, בטטה, פטריות, קישואים או כרובית.
הלהיט בארוחות החלביות הם מבחר גדול של קציצות ירק נימוחות וטעימות במיוחד, אפשר להכין אותן מטוגנות או אפויות. קציצות נפרדות מכל ירק כמו בטטה, כרובית, ברוקולי או שילוב של כמה ירקות ועשבי תיבול היוצרים יחד מרקם קריספי כך שאי אפשר להפסיק לטעום…
ירקות טריים משולבים בארוחות חלביות
הירקות הטריים והריחניים המגיעים מדי יום למטבח שלנו, מוצעים לאורחים שלנו בשפע של שילובים, מגשים עמוסים בירקות חתוכים בשפע של צורות ומגוון צבעים יפהפיים, ירקות אנטיפסטי מתובלים כמו חצילים, בצל, פטריות קישואים בטטה ופלפלים. סלטים צבעוניים המורכבים משילובים מפתיעים של ירקות בעלי טעמים שונים, הרטבים האיכותיים והתוספות כמו פירות יבשים או גרעיני דלעת הופכים אותם לסלטים לאניני טעם, שקשה להפסיק ליהנות מהם.
הפתעות נוספות המוצעות לאורחים בארוחות חלביות בפסח, קציצות קינואה, עלי גפן ממולאים, פלפלים הממולאים בירקות וגבינות במרקם קטיפתי ועוד.
גולת הכותרת – קינוחים ופירות העונה
לקראת סיום הארוחה מגישים המארחים מגש ענקי ובו שפע של פירות העונה בשילוב נדיר של טעמים וצבעים, כל פרי חתוך בצורה אחרת, מקלות, מרובעים, כוכבים, עיגולים ועוד. אי אפשר לעמוד בקסמיו של המגש הייחודי והוא מתרוקן מתכולתו מהר מאד.
הקינוחים שלנו מפתיעים בכל ביס חשים בידע מקצועי הנרחב של הקונדיטורים שלנו המכינים שפע של מאכלי שוקולד, גבינות, קוקוס, פירות והיצע נרחב ומפתיע של קינוחים בכוסות אישיות שמשאירים לכולם טעם של עוד.