התאמת מגשי אירוח לכל אירוע היא משימה לא פשוטה, באופן טבעי המארחים מעוניינים לעשות את המקסימום כדי שהאירוע יהיה מוצלח. כשמדובר על אירוע קליל בענייני עבודה או משפחה מומלץ להזמין את פריטי המזון שיהיו ההתאמה המושלמת לכך, מטעמים קלילים, נשנושים קטנים, טעימות מסקרנות ועוד.
השף וצוותו מציעים אין ספור אופציות ועם המארחים הם יבחרו מראש את המגשים הנכונים ביותר לסוג הקהל בהתאם להיכרות איתם ועד כמה שידוע למארגנים על משתתפים שהם צמחונים, טבעונים או מי שאוכלים ללא גלוטן.
היצע נרחב של נשנושים
נשנושים הם בדרך כלל מעדנים קטנים וטעימים שאפשר לאכול אותם בביס אחד או בשניים. האורחים מסתובבים בין הדוכנים השונים, נחשפים לאופציות המזון הרבות ומחליטים אילו אפשרויות לטעום. בין לבין הם פוגשים קולגות או חברים וכך הם מצליחים לשוחח בין טעימה לטעימה, דבר שקשה לבצע כשהצלחת עמוסה בכל טוב.
הנשנושים הן טעימות קטנות של מזון, דליקטסים ייחודיים שאינם "כבדים" ופשוט כיף לנשנש אותם בין הארוחות, כמעט בלי להרגיש טועמים כמה סוגים מתוך המבחר הגדול של המעדנים המונחים במגשים הצבעוניים והמגרים.
נשנושים הם פתרון אולטימטיבי לאירוע קליל אשר בו מיותר להשקיע ארוחות מלאות כמו ארוחות בוקר, צהריים או ערב. כאן אפשר להעניק למשתתפים טעימות קלות המורכבות מכמה סוגים של חומרי גלם ובהמשך האירוע להציע להם קינוחים יוצאי דופן העשויים משוקולד, פירות, בצקים, מוס, פנקייק חמים עם תוספות שונות, גלידות ושפע של אפשרויות נוספות אשר יותירו לכולם טעם של עוד.
מגשי אירוח לאירוע קליל
הימצאותם של המגשים המגוונים, מוסיפה רבות לנראותו של האירוע. האורחים אוכלים בשלב הראשון בעיניים ולאחר מכן נהנים מההיצע הנרחב.
אפשר להציע כריכוני ביס עם גבינות שונות וירקות מגוונים, גלילי חצילים עם עשבי תיבול וגבינות עיזים מפנקות, קישים קטנים עם בטטה, פטריות ברוקולי או תרד, עלי גפן ממולאים, סושי רגיל בשפע קומבינציות וגם סושי צמחוני, פוקצ'ות עם שמן זית מעליהן ותוספות מעניינות, פיצות קטנות, פלטת גבינות, פלט ירקות, מאפי פילו או פילאס ועוד.