איך לבחור סט סכיני שף איכותיים

סט סכיני שף

בשנים האחרונות אנחנו יכולים לראות שינוי נרחב, בכל מה שקשור להתייחסות שלנו לעולם הבישול, תחום הקולינאריה, ובפרט לכל מה שקשור לשימוש באמצעים ומכשירים שונים אשר משמשים אותנו לצורכי בישול, אפייה והכנת אוכל באופן כללי. 

השינוי הזה בא לידי ביטוי, בגידול נרחב בכמות החנויות שעוסקות בתחום, בין אם זה באופן ספציפי ובין אם מדובר בחנויות שמחזיקות, בין היתר, גם מחלקות שקשורות לתחום המטבח והבישול, אנחנו יכולים לראות את זה במספר תוכניות הטלוויזיה בנושא והעיסוק בהן, וכן בגידול מספר אתרי האינטרנט והמדורים השונים שעוסקים בנושא בתקשורת הכתובה והאלקטרונית. 

אחת ההוכחות הטובות לכך, שהיום אנחנו עוסקים בנושא זה הרבה יותר מאשר בעבר, בא לידי ביטוי בעובדה שניתן למצוא קטלוגים נרחבים של פריטים ואמצעים שונים אשר יכולים לשמש אותנו במטבח הביתי. אם בעבר אותם פריטים ואמצעים שימשו בעיקר שפים ואנשי מקצוע, היום זה טבעי מאוד שגם אנשים שאינם עוסקים בבישול באופן מקצועי, אלא חובבני, ירכשו ציוד ואמצעים מתקדמים ואיכותיים. 

דוגמא טובה לכך הם סכיני שף אשר רבים מאיתנו נוהגים לרכוש ולהחזיק בבית, הן לצורך שימוש בעת הכנת מנות מסוימות והן לצורך שימוש בעת הארוחות עצמן. למשל, אם אנחנו מארחים חברים או בני משפחה לארוחות חג, ארוחות שבת או כל ארוחה חגיגית אחרת, הרי שאנחנו נוהגים להוציא את הסט שלנו, נתגאה בו, ונשתמש בסכינים השונים לצרכים שעולים בזמן הארוחה. 

לפני שנסביר כיצד בוחרים סט סכיני שף איכותיים כמו סט סכיני השף של לובלינסקי, חשוב להדגיש, מאחר ומגוון המוצרים גדל וכן מגוון המקומות בהם אנחנו יכולים לרכוש את הסטים השונים, הרי חשוב לדעת לא רק איך לבחור את הסט, אלא גם איך לבחור את המקום ממנו נקנה אותו. 

עלינו לעשות זאת מחקר מקיף על המקום, ללמוד עד כמה הוא מקצועי, אמין ובעל מוניטין מוכח, על מנת שנוכל לרכוש את המוצר הטוב ביותר מהמקום הטוב ביותר. 

כיצד נבחר סט סכינים בצורה נכונה

ראשית, עלינו לדעת מה אנחנו צריכים. איזה סוג סכינים אנחנו מחפשים, מה יכול לעזור לנו על פי הצרכים שלנו. בין אם מדובר בסכינים שנועדו לחיתוך בשר, חיתוך דגים, קיצוץ ירקות או כל דבר אחר. 

שנית, יש ללמוד על הסכינים. להבין מה המשמעות של החלקים שלהם, איך משווים בין ידיות, בין להבים ועוד. זה חשוב, מאחר וכך נדע גם מה לבחור וכן כיצד להשתמש בהם, מתי נשתמש בהם, ואיך לשמור עליהם. 

שלישית, יש לבחון מה כולל כל סט, כמה סכינים, אילו אמצעי תחזוקה ושימור הסט כולל, ומה ההבדלים בהיבט זה בין סט לסט. 

לסיום, חשוב מאוד להקפיד על כך שאנחנו נבחר סט שיכול לשרת אותנו זמן רב, ולכן יש לבחור מאילו חומרים הוא עשוי ועד כמה הוא עמיד וחזק. 

 

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן