אחת השאלות שלא מעט אנשים מטרידים את עצמם בהן, בין אם זה לפני אירועים גדולים או אירועים קטנים שהם מבקשים לערוך, זה כיצד להזמין שירות קייטרינג ובפרט איך בוחרים קייטרינג חלבי.
מדובר בשאלה מאוד חשובה, מסיבה מאוד פשוטה, מרבית האורחים מתייחסים לטיב האירוע על פי טיב הקייטרינג. זה לא תמיד נעים לומר את זה, אבל עבור רוב האנשים איכות האירוע ייקבע על פי איכות האוכל שיוגש בו.
בשנים האחרונות, יש יותר ויותר אנשים שבוחרים להזמין שירותי קייטרינג חלבי ולא בשרי, ולכן עולה השאלה, איך בוחרים קייטרינג חלבי לאירוע. לא משנה אם זה אירוע ביתי, אירוע עסקי, משפחתי או אחר.
לפני שנסביר איך בוחרים, נדגיש שהסיבות בגינן מחליטים להזמין קייטרינג חלבי הן מאוד פשוטות. בעזרת תפריט חלבי, גם מתגברים על שאלות של כשרות, גם אפשר ליהנות מקינוחים חלביים אמיתיים (לא פרווה) וגם פותרים את השאלה, מה להגיש לכל מי שאיננו אוכל בשר. צריך לזכור, תפריט חלבי יכול לכלול מנות רבות ומגוונות, בין אם זה פסטות, פשטידות, קישים ועוד.
אז כיצד בוחרים בצורה נכונה קייטרינג חלבי?
הבסיס לבחירה איננו שונה מבחירת קייטרינג בשרי. יש לבחור חברה עם ניסיון, חברה מקצועית, כזו שמציעה תפריט עשיר ומגוון, עשוי מחומרי גלם איכותיים, שלא נדבר על זה, שאנחנו נעדיף לבחור חברה שיש עליה חוות דעת והמלצות חיוביות רבות.
אך כשניגשים לבחור קייטרינג חלבי, צריך לשים לב למספר נקודות ספציפיות. למשל, מה בדיוק החברה מציעה, האם מדובר בתפריט של מטבח מסוים או תפריט כללי. האם התפריט מתבסס על פסטות ופשטידות או מעבר לכך. הרי יש הרבה מאוד מנות שניתן להתבסס עליהן.
נקודה נוספת היא, מתי ואיפה מכינים את המנות, מה רמת הטריות ובאילו חומרי גלם משתמשים. לשם כך צריך גם להכיר אנשים שעבדו עם החברה, בשביל לשמוע חוות דעת שונות.
חשוב לבחון האם הקייטרינג כולל מנות דגים או שמא מבוסס על מנות חלביות נטו. לא מעט חברות קייטרינג חלביות, לא משלבות בשר, אך כן משלבות דגים מסוגים שונים.
כשאנחנו בוחרים קייטרינג בכלל וקייטרינג חלבי בפרט, אנחנו צריכים לקחת בחשבון שאלות כמו, מה סוג האירוע שאנחנו מבקשים לערוך, מי האורחים שלנו, היכן האירוע נערך, מה הקונפסט שלו ועוד. אנחנו הרי לא נרצה להזמין לאירוע יוקרתי, שירות קייטרינג שאיננו מתמחה בסוג אירועים שכזה, מצד שני, אם אנחנו עורכים אירוע קטן ומצומצם, אנחנו לא נמהר להזמין שירותי קייטרינג יוקרתיים שאין לנו אפשרות לעמוד בתנאי העלות שלו.
לסיכום, אנחנו צריכים לבדוק את כל המשתנים שיכולים להשפיע על האירוע, ועל סוג התפריט שאנחנו רוצים לבנות עבורו, על מנת שהאורחים שלנו יהיו מרוצים מהשירות שהם מקבלים במהלך האירוע מצד החברה.