בבואנו לתכנן מטבח של עסק קולינרי כזה או אחר, בפרט מסעדה, יש המון מחשבה מאחורי המטבח. אילו מוצרים לרכוש? ממי? של איזו חברה? כמה אנו מוכנים להשקיע? האם אנו צריכים את כל המכשירים? האם זה יכנס במטבח? ועוד שאלות רבות שעולות במוחנו. ראשית חשוב לבצע אפיון מקדים למסעדה שלכם, לתפריט ולצרכים שלכם. לאחר מכן תדעו עם אילו חומרי גלם אתם מתעסקים, כיצד תצטרכו לשמור עליהם לאורך זמן ולטפל בהם בצורה הנכונה להכנת מנות משובחות וטעימות וכמובן אילו מכשירים אתם צריכים במטבח שלכם.
כל מה שאתם צריכים למסעדה שלכם במקום אחד:
באתר ב.פ.ר סוכנויות בע"מ תמצאו את כל מה שאתם צריכים למסעדה שלכם במקום אחד ובצורה מסודרת. תוכלו לארגן את המטבח שלכם עם כל הציוד הנדרש ולחסוך בעלויות בשל הרכישה ממקום אחד. כמו כן החברה מחזיקה מוצרים איכותיים של חברות מובילות בעלות שם עולמי ושומרות על מחירים אטרקטיביים מה שהופך אותה לחברה המובילה בישראל לשיווק ציוד למסעדה ולמטבח. כעת החברה מפעילה חנות אונליין מקצועית ומאובטחת בה תוכלו לבחון את קטלוג המוצרים, המפרט, המידות ולהוסיף את המוצרים לעגלה כדי לקבל הצעת מחיר מרוכזת ומסודרת המותאמת אישית לצרכים שלכם.
איך לבחור נכון את הציוד שאתם צריכים למסעדה שלכם?
- אופי השימוש – כיצד התפריט שלכם בנוי? אילו מנות הולכות להיות בו? אילו מכשירים צריך כדי להפיק את אותן מנות? אילו מכשירים צריך כדי לטפל ולתחזק את חומרי הגלם הנדרשים במסעדה? אין טעם לרכוש מכשיר שלא יועיל לכם ואז תחפשו למכור אותו יד שנייה בפחות כסף.
- איכות הציוד – האם לקנות מוצרים חדשים או יד שנייה? של אילו מותגים/חברות ייצור כדאי לקנות?
- גודל ומקום – בדקו את גודל המטבח שלכם, כמה מקום יהיה לכם לכל מכשיר לפי התכנון שלכם, שרטטו את המטבח והכלים בו על דף, תכללו כמה סנטימטרים הפרש בין המכשירים ליתר ביטחון, בדקו מה הגודל של המוצרים ובדקו כיצד אתם משלבים אותם שם.
- מחיר – תמיד משחק תפקיד חשוב. בדרך כלל כשקונים ממקום אחד ניתן לחסוך בעלויות.
- אחראיות – יש מכשירים שיש עליהם אחראיות של שנים ומכשירים שיש עליהם אחראיות של כמה חודשים או שנה, פיצול האחראיות לסוגים שונים ועוד.
לסיכום; כאשר אתם באים לבחור ציוד למסעדות היכנסו לחנות האונליין של ב.פ.ר ורכשו את הציוד המתאים לכם ביותר, דפדפו בין הקטגוריות והמוצרים ובחנו את האפשרויות שלכם.