חנות אונליין לרכישת ציוד למסעדות

בבואנו לתכנן מטבח של עסק קולינרי כזה או אחר, בפרט מסעדה, יש המון מחשבה מאחורי המטבח. אילו מוצרים לרכוש? ממי? של איזו חברה? כמה אנו מוכנים להשקיע? האם אנו צריכים את כל המכשירים? האם זה יכנס במטבח? ועוד שאלות רבות שעולות במוחנו. ראשית חשוב לבצע אפיון מקדים למסעדה שלכם, לתפריט ולצרכים שלכם. לאחר מכן תדעו עם אילו חומרי גלם אתם מתעסקים, כיצד תצטרכו לשמור עליהם לאורך זמן ולטפל בהם בצורה הנכונה להכנת מנות משובחות וטעימות וכמובן אילו מכשירים אתם צריכים במטבח שלכם. 

כל מה שאתם צריכים למסעדה שלכם במקום אחד:

באתר ב.פ.ר סוכנויות בע"מ תמצאו את כל מה שאתם צריכים למסעדה שלכם במקום אחד ובצורה מסודרת. תוכלו לארגן את המטבח שלכם עם כל הציוד הנדרש ולחסוך בעלויות בשל הרכישה ממקום אחד. כמו כן החברה מחזיקה מוצרים איכותיים של חברות מובילות בעלות שם עולמי ושומרות על מחירים אטרקטיביים מה שהופך אותה לחברה המובילה בישראל לשיווק ציוד למסעדה ולמטבח. כעת החברה מפעילה חנות אונליין מקצועית ומאובטחת בה תוכלו לבחון את קטלוג המוצרים, המפרט, המידות ולהוסיף את המוצרים לעגלה כדי לקבל הצעת מחיר מרוכזת ומסודרת המותאמת אישית לצרכים שלכם.

איך לבחור נכון את הציוד שאתם צריכים למסעדה שלכם?

  • אופי השימוש – כיצד התפריט שלכם בנוי? אילו מנות הולכות להיות בו? אילו מכשירים צריך כדי להפיק את אותן מנות? אילו מכשירים צריך כדי לטפל ולתחזק את חומרי הגלם הנדרשים במסעדה? אין טעם לרכוש מכשיר שלא יועיל לכם ואז תחפשו למכור אותו יד שנייה בפחות כסף. 
  • איכות הציוד – האם לקנות מוצרים חדשים או יד שנייה? של אילו מותגים/חברות ייצור כדאי לקנות?
  • גודל ומקום – בדקו את גודל המטבח שלכם, כמה מקום יהיה לכם לכל מכשיר לפי התכנון שלכם, שרטטו את המטבח והכלים בו על דף, תכללו כמה סנטימטרים הפרש בין המכשירים ליתר ביטחון, בדקו מה הגודל של המוצרים ובדקו כיצד אתם משלבים אותם שם.
  • מחיר – תמיד משחק תפקיד חשוב. בדרך כלל כשקונים ממקום אחד ניתן לחסוך בעלויות.
  • אחראיות – יש מכשירים שיש עליהם אחראיות של שנים ומכשירים שיש עליהם אחראיות של כמה חודשים או שנה, פיצול האחראיות לסוגים שונים ועוד.

לסיכום; כאשר אתם באים לבחור ציוד למסעדות היכנסו לחנות האונליין של ב.פ.ר ורכשו את הציוד המתאים לכם ביותר, דפדפו בין הקטגוריות והמוצרים ובחנו את האפשרויות שלכם.

 

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן