מגשי אירוח מלוחים הם להיט בכל אירוע משפחתי או עסקי. האורחים נהנים בשלב הראשון להביט במגשים הצבעוניים עמוסי כל טוב ובשלב השני הם מתחילים לטעום מהמטעמים השונים. המגמה היא לייצר מאכלים קטנים שאוכלים אותם בביס או שניים וכך כל אורח נהנה הן מהאוכל והן משיחה מרתקת עם קרוב משפחה, חבר או קולגה.
מאכלים מלוחים יוצאי דופן
ההחלטה על הכנת מגשים המכילים מאכלים מלוחים יוצרת הרבה מאד אפשרויות והמארחים יבחרו מתוך ההיצע הרחב שקיים, מהם המגשים שיוכנו עבורם. החשיבה היא ליצור מצב אופטימלי שבו כל מי שמוזמן לאירוע ימצא על המגשים כמה מטעמים שאותם ירצה לטעום, הכלולים בסוגי המזון האהובים עליו. כמו לדוגמה, מי שאינו אוהבת כרובית או ברוקולי, ימצא הרבה מאד אופציות אחרות של מאכלים המבוססים על ירקות אחרים ומוצרים נוספים.
בעת קבלת ההחלטה על סוגי מגשי האירוח המלוחים, מתחשבים המארחים גם בקבוצות משתתפים שהם צמחוניים, טבעוניים, אינם אוכלים מאכלים המכילים גלוטן וכו'.
דרך אגב – אם אתם בקטע של בישולים ולהתנסות עם מתכונים שונים, אנו ממליצים מאד על האתרים הבאים:
מגשי אירוח מלוחים
היצע של פוקצ'ות קטנות כאשר על חלקן ימרחו ממרח עגבניות מיובשות, שילוב של שתי גבינות קשות ועגבניות. ופוקצ'ות אחרות שעליהן יונחו זיתי מוצרלה, זיתים, פטריות ועוד.
בורקסים מבצק פילאס ופילו במילויים שונים כמו תרד, פטריות, תפוחי אדמה, גבינה, גבינה בולגרית ועוד.
טורטיות מגולגלות המכילות גבינות שונות, סלמון ומגוון ירקות.
כריכונים במבחר מילויים כמו סוגים שונים של גבינות עזים ובקר, סלמון, פטריות וירקות נוספים, סלט טונה, סלט ביצים ועוד.
פלטת גבינות המכילה גם גבינות קשות וגם גבינות רכות כמו גבינת עזים, פטה, גאודה, קשקבל ועוד בקשת רחבה של טעמים וביניהם זיתים יווניים, מעט ירקות קטנטנים, שמן זית ופסטו.
פלטת ירקות טריים בכל הצבעים ומכל הסוגים כולל עשבי תיבול ריחניים.
מגש המכיל מבחר גדול של ירקות שנאפו בתנור עם שמן זית ותבלינים, פלפלים קלויים, פטריות, בטטה חצילים, בצל סגול, עגבניות שרי, זוקיני וביניהם קוביות של גבינת פטה וממרח פסטו.
מבחר קישים אישיים קטנים לבחירת האורחים, קיש בטטה, גבינות, בטטה, פטריות פלפלים ועוד.