איך להכין סושי מטוגן בקלות ובמהירות

"`html

הכנת סושי מטוגן שעושה רושם!

סושי מטוגן? נשמע כמו קומדיה רומנטית, אבל זה לא עניין של בדיחה! מדובר במתכון מדהים, משגע, אגדי שישדרג את הערב שלכם! מי לא אוהב טעמים מיוחדים? המתכון הזה לא רק טעים, אלא גם מהווה הזדמנות מצוינת לרגש את המשפחה והחברים. בסופו של יום, אנחנו אוהבים לאכול משהו חדש, לא? אז בואו נחליף את הסושי המסורתי במשהו נימוח, אוורירי, ומעלף!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות?

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מספיק ל: 4 אנשים

הרכיבים הדרושים

כעת ניגע בכל המרכיבים שיצרו את החוויה הקולינרית המעלפת הזו. בכל רכיב יש אהבה, יצירתיות, והרבה תעוזה!

  • 2 כוסות אורז סושי
  • 2 ½ כוסות מים
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 400 גרם דג סלמון (או טופו לגרסה טבעונית)
  • 1 אבוקדו (יפה, הירוק, תוספת טובה!)
  • 1 גזר, קלוף ומגורר
  • בצל ירוק קצוץ
  • פירורי לחם (Panko) מצריך את ההצלחות שלכם!
  • שמן לטיגון (או לא, מי לא אוהב שדבר הזה מתיישב לו עם קצת שומן!)

אם אתם רוצים לגרסה בריאה, אפשר להחליף את השמן בשמן קוקוס או טחינה להקפצה. ראשון, חשבו על טעמים!

שלבי ההכנה

כל שלב בתהליך ההכנה יוביל אותנו למנה המושלמת!

  1. יש להתחיל בבישול האורז לפי ההוראות האריזת. בשלב הזה, שניכם באותו צד.
  2. כאשר האורז מבושל, לערבב אותו עם חומץ האורז, סוכר ומלח. ניתן להרגיש כמו שף בכוכבים.
  3. לחתוך את הדג והאבוקדו למוקדים של פיסות קטנות.
  4. לשמור על הידיים שלכם בריאות וליצור פיסות ממולאות: לשים כף אורז, לשים את המילוי ולהניח מעל עוד אורז.
  5. כעת, לחמם את השמן במחבת.
  6. לטבול את פיסות הסושי בפירורי הלחם ולהניח אותן במחבת לטעימה!
  7. לטגן עד שהן מזהיבות ויפות מזה.
  8. להוציא את הסושי מהמחבת, לייבש על נייר סופג.
  9. לעצב את הצלחת עם קצת ירקות טריים ורטבים.
  10. לשבת, לסעוד, וליהנות!

תוספות או שדרוגים אפשריים למתכון

עכשיו, אחרי שהכנו את הסושי המדהים, אפשר לחשוב על שדרוגים! כמה רעיונות מגניבים:

  • להוסיף קוביות פירות ים: זה יעשה את הסושי שלכם מעלף ממש! או על טופו ועשבי תיבול לחוויה טבעונית מתחדשת.
  • גישה חריפה: לשים במשקה רוטב סויה עם סן-שואו ממעבדת חריף – זה ג'אנק מזוויע!
  • להשתמש בקימצ'י ליצירת תחושת עומק בטעמים!

שאלות ותשובות

איך מתבלים את הסושי מעבר לפירורי הלחם? יש המון אפשרויות – רוטב סויה, וואסאבי, או אפילו רוטב פרי טרי.

אפשר להכין את הסושי בצורת רול? בהחלט, הוסיפו נורי ושיידו הכול עד שיתקבל רול מושלם!

האם ניתן לעשות את המתכון ללא דג? כן, טופו עם תיבול שימושי ייתן שדרוג בריאותי!

אילו סוגי ירקות אפשר להוסיף? גזר, מלפפון, קישוא – הכל הולך!

האם אפשר לחמם את הסושי שוב? אם נשארו ממטעמים, בהחלט!

מה כך יצא אל תוך טעמים אקזוטיים? הוסיפו כורכום או כמון לאורז!

אפשר להכין מראש? כן, אפשר לשמור את המילוי לאורז קר לאורח לא מצפה.

מתי הזמן הכי טוב לאכול את הסושי הזה? אין כמו ערב שישי עם סרט או מסיבה!

כאילו ייחודיות לסושי טיגון? זה יוצר טקסטורה מעלפת ופינוק לחיך!

מה לעשות אם נראית לי מסובכת כל העניין? תזכרו, תמיד זה כדאי, וכשמתאמנים – מצליחים!

אז חברים, זהו המתכון המושלם לסושי מטוגן! תתעזרו בציוד מתאים, ותכינו את המנה המדהימה הזו בזמן הקרוב. כאשר תשתפו את המתכון הזה עם החברים שלכם ברשתות החברתיות, תרגישו את האהבה! בסופו של דבר, כשאתם מבשלים – אתם לא רק מכינים אוכל, אלא גם מייצרים חוויות לסובבים אתכם!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן