בלינצ'ס ללא גלוטן – המתכון שכולם אוהבים!

בלינצ'ס ללא גלוטן – המתכון שכולם אוהבים!
בלינצ'ס ללא גלוטן

בלינצ'ס ללא גלוטן: חוויה משגעת של טעמים!

לאחר שנים של ניסויים, גלישה בין מתכונים ושעות אין ספור במטבח, הגעתי למתכון המדהים הזה – בלינצ'ס ללא גלוטן. חברים, אני מדבר על משהו אגדי, שנימוח בפה ונותן לכל ביס תחושה של לדלג על עננים. זהו מתכון ממכר כל כך, שלא תוכלו להפסיק לאכול אותו. האם אי פעם דמיינתם בלינצ'ס שמצליח להיות גם קליל וגם מפנק? קיבלתם! זהו המתכון שתשמרו במאגר שלכם, ותפנו אליו בכל הזדמנות שאתם רוצים לפנק את עצמכם או את האורחים המיוחדים שלכם.

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מתכון מספיק בשביל: 4 מנות עשירות

הרכיבים הדרושים

אז לפני שנכנסים לתהליך ההכנה, נעיף מבט על המרכיבים המיוחדים שיביאו אותנו לתוצאה המשגעת הזו:

  • 2 כוסות קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 וחצי כוסות חלב (אפשר חלב שקדים או להנמיך קלוריות עם חלב קוקוס)
  • 2 כפות סוכר (כמובן שאפשר להפחית כדי שהבלינצ'ס יהיה בריא יותר)
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות חמאה מומסת (או שמן קוקוס לגישה צמחונית)

שלבי ההכנה

ועכשיו, הגיע הזמן להתחיל לתפעל את הקסם במטבח. כל שלב בצעדיו הקטנים מביא אותנו לתוצאה הכי טעים שיש:

  1. נשבור את הביצים לקערה גדולה ונקציף אותן בעזרת מטרפה עד שיתערבבו היטב.
  2. נוסיף את החלב לתערובת הביצים ונערבב שוב, עד שנקבל תערובת חלקה.
  3. נוסיף לקערה את קמח השיבולת שועל, סוכר, מלח וחמאה מומסת, ונערבב עד שהכל מתאחד.
  4. נחמם מחבת בקוטר של כ-20 ס"מ על חום בינוני.
  5. נשמן את המחבת קלות בעזרת חתיכת חמאה קטנה או שמן קוקוס.
  6. נשפוך חצי כוס מהתערובת למחבת ונטיל בעדינות על פני השטח כך שהתערובת תתפשט.
  7. נבשל את הבלינצ'ס למשך 2-3 דקות, עד שיתחילו להופיע בועות קטנות.
  8. נכה את הבלינצ'ס בעזרת תרווד ונהפוך אותו בעדינות. נבשל עוד 1-2 דקות עד שיתאושש.
  9. נמשיך כך עם יתרת התערובת, במידת הצורך נשמן את המחבת בין הבלינצ'ס.
  10. נניח את הבלינצ'ס המוכנים על צלחת ורצוי לחסות בהם בשמירה על חום.

מרכיבים חלופיים

בהחלט יש מקום להתנסות! אם אתם מעדיפים גישה טבעונית, ניתן להמיר את הביצים באמצעות 2 בננות בשלות. כמו כן, ניתן להשתמש בקמח טף או קמח חרובים אם רוצים לגוון עוד יותר.

תוספות או שדרוגים אפשריים למתכון

היצירתיות לא נגמרת כאן! האפשרויות ללא גבול:

  • אפשר להגיש את הבלינצ'ס עם רוטב שוקולד מריר או סירופ מייפל אגדי.
  • למי שאוהב יותר את הצד הבריא, ניתן למרוח על הבלינצ'ס ממרח אבוקדו עם כמה טיפות לימון, שירים את המנה לרמות חדשות.
  • אוהבים פירות? אין בעיה! פרי קיץ טרי פרוס דק עם יוגורט ייתן טאץ' מרענן!

שאלות ותשובות

מה עושה את הבלינצ'ס האלה ללא גלוטן?
בלינצ'ס ללא גלוטן משתמשים בקמח שיבולת שועל שלא מכיל גלוטן. זה נותן טעם נהדר ומרקם קליל.

האם אפשר להכין את הבלינצ'ס לפני יום?
כמובן! פשוט הניחו את הבלינצ'ס המוכנים בקופסה סגורה במקרר.

האם ניתן להקפיא את הבלינצ'ס?
כן, תארזו היטב בשקית קפואה, והם יחכו לכם בזמן הנכון.

כמה זמן אפשר לשמור על הבלינצ'ס במקרר?
כ-3 ימים, אבל אני בטוח שהם לא יישארו כל כך הרבה זמן!

מה אם אני רוצה לאכול אותם עם מלית?
תוכלו למלא את הבלינצ'ס בגבינת מסקרפונה עם פירות או אפילו בשר טחון, זה מושלם!

האם זה אפשרי להכין את הבלינצ'ס ללא חלב?
בהחלט! חלב סויה או שקדים יכול לעבוד מצוין פה.

איזה רוטבים מתאימים לבלינצ'ס?
סירופ עם דבש, כוסברה קצוצה, או רוטב שמנת – כל דבר שאתם אוהבים!

האם תוספות כמו אגוזים וגרעינים מתאימים?
בהחלט! הם מוסיפים טקסטורה נהדרת ונעימה.

מה אפשר לעשות אם התערובת יוצאת גסה?
פשוט מוסיפים יותר חלב לתערובת, עד שמתקבל הבצק המתאים.

האם אפשר להפחית את הסוכר?
לגמרי! אפשר להמיר את הסוכר להמתקה טבעית כמו דבש או ממתיק אחר.

אל תשכחו לשתף את המתכון המושלם הזה עם משפחה וחברים, ותגרמו להם להתענג על החוויה הזו בדיוק כמו שאתם עשיתם! בואו נפרסם את המתכון ונהיה בראש הטרנדים הקולינריים!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן