גלה כמה קלוריות יש במנגו ואיך זה משפיע עליך!

המנגו: מתיקות ושאלות קלוריות

המנגו, הפרי הטרופי המוכר והאהוב, נחשב בעיני רבים למלך הפירות. מה שהופך אותו לטעים במיוחד הוא המתיקות הטבעית שלו, אבל מה לגבי התזונה? כמה קלוריות יש במנגו, ולמה כדאי לנו לדעת את זה? כשנפרק את הפירות, נראה שלא מדובר רק בפרי עסיסי אלא גם במוקד של יתרונות בריאותיים ושאלות תזונתיות.

מהו ערך הקלוריות במנגו?

מנגו בינוני, שמשקלו כ-200 גרם, מכיל בערך 150-200 קלוריות. נשמע הרבה, נכון? אבל בואו נפרט עוד כמה דברים:

  • כף אחת של מנגו קצוץ – כ-20 קלוריות.
  • מנגו מצולצל (סכום של קיץ) – בערך 100 קלוריות ב-100 גרם.
  • כוס של מנגו קצוץ – מכילה כ-100 קלוריות.

אז אפשר להתפנק בו, אבל שימו לב – יש גבול, במיוחד אם אתם בתהליך ירידה במשקל.

איזה יתרונות בריאותיים מציע המנגו?

המנגו הוא לא רק פרי טעים; יש לו גם יתרונות בריאותיים מרובים:

  • עשיר בוויטמינים: המנגו מכיל ויטמין C, ויטמין A, ויטמינים מקבוצה B, כמו גם מינרלים כגון אשלגן ומגנזיום.
  • נוגד חמצון: הוא מכיל פיטוכימיקלים שיכולים להפחית סיכון למחלות כרוניות.
  • תומך במערכת העיכול: סיבים תזונתיים שומרים על בריאות המעיים.

אז לצד הקלוריות, אנחנו מקבלים גם מגוון רחב של יתרונות. לא רע בעיני, נכון?

המנגו כמלכה של התזונה הבריאה – איך לבחור נכון?

כדי למקסם את היתרונות התזונתיים מהמנגו, כדאי לדעת איך לבחור אותו:

  • חפשו צבע צהוב-כתום עשיר. המנגו הבשלה היא בדרך כלל בעלת צבע עז.
  • בדקו אם המנגו רך למגע. אם הוא קשה כמו אבן, הוא כנראה לא בשלה.
  • הריח! אם הוא ריחני, אתם בדרך הנכונה.

שאלות ותשובות על מנגו: המידע שחשוב לדעת!

האם מנגו תורם לירידה במשקל?

המנגו יכול להיות חלק מתפריט בריא, ואם תשתמשו בו במידה, הוא בהחלט לא יפגע בנסיונותיכם להוריד במשקל.

כמה מנגו כדאי לאכול ביום?

מומלץ לא לחרוג מכוס אחת של מנגו ביום כדי לשמור על כמות קלוריות מתאימה.

האם אפשר לאכול מנגו עם קליפה?

למרות שהקליפה טעימה, יש אנשים שמעדיפים להסירה בגלל חומרי הדברה אפשריים. שימו לב לנקות את הפרי היטב.

האם מנגו מגביר את השוקולד במעבר?

המחקר בנושא עדיין מתמשך, אך ישנם דיווחים על מנגו שגורם לתחושת מתיקות המשווה לחוויה של שוקולד.

מה לעשות אם לא אוהבים מנגו?

אין בעיה! יש מגוון פירות נוספים שניתן לשלב – אננס, פירות יער ופירות אחרים יכולים להוסיף טעם בלתי רגיל.

לסיכום – האם מנגו הוא רע או טוב?

המנגו, עם כל הערך התזונתי שלו, הוא בהחלט פרי ששווה להכניס לתפריט. במינון נכון, אפשר ליהנות מהמרקם והטעמים הטרופיים שלו מבלי לחשוש מהקלוריות. אז בפעם הבאה שאתם עדים למנגו בשיש, אל תהססו להניח ביס או שניים על הצלחת שלכם! מי יודע, אולי תעברו לקטגוריה של "אוהבי מנגו".

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן