גלידת וניל ביתית ללא חלב מרוכז בקלות ובמהירות

מתכון לגלידת וניל ביתית ללא חלב מרוכז

בא לכם ללקק את האצבעות? חשבתם שגלידה ביתית זה תחום שמור רק למקצוענים? אז תתכוננו להפתעה! בואו נכנס לדכדוך של גלידה מסוררת שהולכת לשדרג לכם את הקיץ. גלידת וניל ביתית, שיש לה טעם מדהים ומרקם שמעלף, והכל בלי חלב מרוכז. עם השיטה הנכונה תוכלו להכין גלידה שמדימה את השמיים, והעונג יגיע בכל ביס!

זמן הכנה ומספר מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן הקפאה: 6 שעות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 6-8 מנות

הרכיבים הדרושים

עכשיו שמי המזרח לשמיים! אנו זקוקים למספר רכיבים שמזינים ורעננים, שמבאים לגלידת הווניל שלנו את הייחוד שלה:

  • 300 מ"ל חלב קוקוס (קשתה או לא – לפי בחירתכם)
  • 200 מ"ל סירופ מייפל טבעי
  • 2 כפיות תמצית וניל איכותית
  • 1/2 כפית סוכר וניל (אופציונלי)
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים (אופציונלי)

טיפ קטן: אם אתם רוצים לשדרג את טעם הווניל, תוכלו להשתמש גם בגרגרי הווניל עצמם. אין על השדרוג של הטבע!

שלבי ההכנה

בואו נצלול לתוך התהליך – הוא פשוט, קל, ומהר מאוד תקבלו גלידה שמעלפת את כולנו!

  1. מניחים את כל החומרים, למעט אגוזי הלוז, בקערה גדולה.
  2. מערבבים היטב על מנת שהרכיבים יתמזגו ויתמוססו.
  3. אם בחרתם להשתמש בגרגרי הווניל, זה הזמן להוסיף גם אותם.
  4. מכניסים את התערובת למכונת גלידה, ומפעילים לפי ההוראות של המכשיר.
  5. אם אין לכם מכונת גלידה, אתן יכולות להכניס את התערובת לקופסה, לחכות כעשרים דקות ולערבב כל חצי שעה במשך 4-5 שעות.
  6. ברגע שהגלידה מתייצבת, הוסיפו את אגוזי הלוז הקצוצים וערבבו בעדינות.
  7. מעבירים את הגלידה לקופסה אטומה, ומקפיאים לעוד לפחות 6 שעות.
  8. כשהגלידה מוכנה, פשוט ללקק את האצבעות בכל ביס!

כעת לאחר שהכנו את הגלידה המושלמת, נשאר לנו לדבר על תוספות! ניתן להוסיף על הגלידה פירות טריים, שוקולד מרוסס, או אפילו טופי אגדי.

אפשרויות חלופיות

אם אתם צמחוניים או טבעוניים, תוכלו להחליף את החלב קוקוס בחלב שקדים או חלב סויה. אין גבול לדמיון! כאשר נגמרת לכם הסורק, הוסיפו תוספות שונות כמו פירות קפואים או אגוזים. אתם תראו עד כמה הכל מדהים!

שדרוגים לתבשיל

כדי להתנסות יותר, הגלידה הזו מתאימה במיוחד לשילובים! ניתן לשדרג אותה לאיטי בהוספת קקאו, מה שהופך אותה לגדולה! או ללקק את האצבעות עם תוספת של אגוזי קוקוס קצוצים. כל תוספת תביא את הגלידה למקומות מדהימים!

שאלות ותשובות

מה אפשר לשים במקום חלב קוקוס?
חלב שקדים או חלב סויה עובדים מצוין, ויוצרים טעמים שונים ומרתקים.

כיצד ניתן לשמור על האווריריות של הגלידה?
חשוב לערבב את התערובת כל חצי שעה במהלך ההקפאה אם אין לכם מכונת גלידה.

כמה זמן ניתן לשמור את הגלידה במקפיא?
בפעמים רבות היא תחזיק מעמד עד חודש, אך בטוחה שלא תצליחו להתאפק כל כך הרבה זמן.

האם ניתן להשתמש בסוכר חום במקום סירופ מייפל?
כן, אך חשוב לדעת שזה משפיע על הטעם, אז כדאי לנסות ולראות אילו טעמים עובדים לטובתכם.

האם זה אפשרי להכין את הגלידה בגרסה חלבית?
בוודאי! פשוט השתמשו בחלב רגיל במקום חלב קוקוס. תתכוננו לטעמים מדהימים!

האם יש שיטה להכנה ללא מכונת גלידה?
בהחלט! קפאו את התערובת והקפיצו או ערבבו כל חצי שעה עד שהגלידה מוכנה.

האם ניתן להוסיף פירות לקראת ההכנה?
כן! פירות טריים, קפואים או אפילו חמוצים יכולים להוסיף טעמים מדהימים!

אילו אגוזים ניתן להוסיף?
אגוזי לוז, אגוזי קשיו, או שקדים קצוצים – כל אגוז יכול לשדרג את הגלידה.

האם צריך להשאיר את הגלידה מחוץ למקפיא לפני ההגשה?
כן! כ-5 דקות מחוץ למקפיא יעזרו לגלידה להיות יותר נימוחה ונעימה.

מה ניתן לעשות עם הגלידה העודפת?
ניתן להכין סנדוויצ'ים עם עוגיות, לדחוף לתוך פנקייקים או סתם לאכול עם כף.

קל מאוד להכין גלידה ביתית מדהימה, אז אל תהססו לשתף את המתכון הזה עם חברים וקרובים שלכם ברשתות החברתיות. בהצלחה, ושתהיה לכם חוויה גלילית שמעלפת!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן