הכנת המבורגר קפוא בנינג'ה גריל בקלות ובמהירות

המבורגר קפוא בנינג'ה גריל: מתכון שיגרום לכם להתרגש!

כולנו מכירים את הימים בהם הדרישה לארוחת ערב מהירה אך טעימה מגיעה לשיאה. אז אתם מגיעים הביתה, וכל מה שאתם רוצים זה לאכול משהו משגע, אבל איך עושים את זה מבלי להשקיע שעות במטבח? ההמבורגר הקפוא שלנו הוא התשובה בחיוך, עם ניחוח שמתפשט בבית והלב שמתרגש. תחשבו על זה – המבורגר עסיסי, מבושל בדיוק לפי הטעם שלכם, ואז היכולת לשדרגו עם רטבים ותוספות שהופכות אותו למנה אגדה. קחו נשימה עמוקה, כי אנחנו יוצאים למסע טעים!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמות מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל-4 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להגיע לתוצאה המדהימה, נצטרך כמה מרכיבים פשוטים. עם זאת, אל תתבלבלו – הפשטות היא כה מנצחת.

  • 700 גרם בשר בקר טחון (עדיף עם אחוז שומן של 20% למרקם עסיסי)
  • 1/2 כפית מלח טרי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות קטשופ (או רוטב אהוב אחר שלכם)
  • 1/2 כוס בצל קצוץ דק (אפשר לשים גם שום לגרסה מתובלת)
  • 4 לחמניות המבורגר
  • תוספות: חסה, עגבנייה פרוסה, גבינת צהובה, מלפפון חמוץ, רטבים לפי הטעם (כמו מיונז, רוטב ברביקיו ועוד)

ממרכיבים חלופיים

במידה ואתם רוצים ליצור גרסה יותר בריאה או טבעונית, תוכלו לשדרג את המתכון עם בשר טחון מבטטה או טופו כתוש. אם אתם דוגלים באורח חיים ללא גלוטן, השתמשו בלחמניות ללא גלוטן מדויקות. כמובן, תמיד אפשר להוסיף תבלינים וגזרים רכים לתערובת.

שלבי ההכנה

הכנה היא תמיד החלק הכי מעניין! כאן ממתינים לכם תהליכים פשוטים יחסית אבל עם תוצאה אגדה.

  1. מכניסים את הבשר לקערה ומערבבים עם כל יתר המרכיבים במשך 5 דקות.
  2. מכינים קציצות בגובה של 2.5 ס"מ על משטח עבודה.
  3. אחסנים אותן בניילון נצמד והשארתם במקפיא לחצי שעה לפחות.
  4. חממים את הנינג'ה גריל על חום גבוה לכ-5 דקות.
  5. מניחים את ההמבורגרים לגריל למשך 8-10 דקות, עד שמתקבלת גוון חום מאחור.
  6. כשההמבורגרים מוכנים, מוסיפים גבינת צהובה למשך 2 דקות נוספות על מנת שתתמוסס.
  7. לבסוף, מרכיבים את ההמבורגר בלחמנייה עם כל התוספות שבחרתם.

תוספות ושדרוגים אפשריים

אין גבול לדמיון כאשר מדובר בהמבורגרים! למה לא להוסיף מעט תפוחי אדמה מטוגנים או גבינת פטה לחריפות נוספת? יש שידרגו עם רוטב טראקה סודני או לחמניות ארוכות לפריזאי, והאמת היא שתוכלו פשוט להיות יצירתיים. כל שמץ של תוספת הופך את המנה לייחודית מעבר לשלמות הקלאסית!

שאלות ותשובות

איך אני יודע אם ההמבורגר מבושל מספיק?
אתם יכולים לבדוק את הטמפרטורה הפנימית בעזרת מדחום בשר. הטמפרטורה צריכה להיות 70 מעלות צלזיוס לבשר בקר מפורט, כך תקבלו את התוצאה הנמוכה ביותר מתוקף היכולת של הבשר.

מה אם אין לי נינג'ה גריל?
ללא ספק, זה אפשרי לבשל את ההמבורגרים במחבת רגילה או על גריל אינדוקציה, פשוט תקפידו על חום גבוה לאיזון במידה מדויקת.

האם ניתן להקפיא המבורגרים לאחר הבישול?
בוודאי! לאחר שההמבורגרים cooled down, ניתן לאחסן אותם בכלי אטום ולהשאיר במקפיא במשך כחודש.

אפשר לשים בתערובת גם תבלינים שונים?
מעבר למלח ופלפל, בהחלט ניתן להוסיף כמון, פפריקה, חרדל, שום מגורר או כל תיבול נוסף שמדבר אליכם!

כמה זמן אני יכול לשמור את הבשר קצוץ לפניך?
כשהבשר קצוץ והכנתם אותו, הוא יכול להישמר במקרר תוך 24 שעות, אחרת נעבור למקפיא לחודש.

האם ניתן להמיר את בשר הבקר בעוף?
נכון! קציות עוף גם כן ניתנות להכנה לפי המתכון, רק שימו לב לזמן הבישול, שכן זה עשוי להיות קצר יותר.

מה אם אני חובב רטבים מתוקים?
אין בעיה! רוטב ברביקיו או מוצרי פירות יכולים להתאים עם המהות המוחשית של המבורגר מושלם.

איך מכינים המבורגר צמחוני?
במקום בשר, השתמשו בתרד וטופו קצוץ כסוגי חלבון. ניתן להוסיף קוביות טופו קלוי כדי להרטיב את כל הקונספט.

איזה סלט כדאי להגיש לצד המבורגר?
אם אתם מחפשים לפנק את עצמכם, סלט קיסר עם חסה רעננה, פרוסות עגבניות ומעט גבינת פרמזן יכול מאד להתאים!

שיהיה בהצלחה! אנחנו נתמלא בטעמים ובחוויות משמחות ונשמח לשמוע איך יצאתם עם המתכון המדהים הזה. אם אהבתם, אל תשכחו לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות שלכם. יש כאן משהו שמחכה להיות חלק מכל שולחן!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן