כופתאות מתכון שמדגישות טעמים מרהיבים וקלות הכנה

"`html

מתכון כופתאות מדהימות של סבתא

אי לכך, קבלו את המתכון למנה כל כך משגעת שכל אחד ישמח לטעום ממנה: כופתאות! הן ניחנות בחן ובכישרון, מכשפות אותנו לנעימות ולחמים ריחניים. זהו מתכון של סבתא, שמגיע עם זיכרונות, אהבה וריחות שמעלים נוסטלגיה. הכופתאות האלו לא סתם מדהימות – הן פשוט ממכרות! כל ביס נמס בפה ומזכיר לנו את הילדות, את ארוחות החג אצל סבתא, את הטעמים שכבשו את ליבנו. אז איך מכינים כופתאות של סבתא? לקחו לכם כוס של סבלנות, שמן זית ובואו נצא למסע טעים!

זמן הכנת המתכון, רמת הקושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספיק ל: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כעת, בואו נתחיל עם המרכיבים שיאפשרו לנו להכין את הכופתאות המעלפות הללו. חשוב להשתמש ברכיבים איכותיים כדי להבטיח טעם מושלם, דל פחמימיות ואווירה מרעננת.

  • 500 גרם קמח חיטה
  • 2 ביצים גדולות
  • 200 מ"ל מים חמים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 ידיים של פטרוזיליה קצוצה דק
  • רוטב עגב Tomatoes ומגוון תיבול לפי הטעם

על מנת להעשיר את המתכון, ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן לגרסה שמתאימה לכולם. מי שמעוניין לשדרג את המנה יכול להוסיף קוביות גבינת פטה קלות לתוך הכופתאות לפני הבישול – זה פשוט אגדי!

שלבי ההכנה

כעת נגיע לשלב המעניין – הכנת הכופתאות עצמן! תכננו מזגן מראש, כי אתם הולכים לפתח רעב בזמן ההכנה.

  1. נשקול את כל החומרים ונמלא קערה גדולה עם הקמח, מלח וסוכר.
  2. נשבור את הביצים ונוסיף אותן לקערה, יחד עם השמן.
  3. נוסיף מים חמים בהדרגה ונתחיל ללוש את הבצק.
  4. נמשיך ללוש במשך 10 דקות עד שהבצק יתקבל ואוורירי.
  5. נכסה את הבצק בניילון נצמד ונניח לו להתפיח כ-20 דקות.
  6. לאחר התפיחה, נקמח את השולחן ונתחיל ליצור כדורים מהבצק.
  7. נשטח כל כדור במעט קמח ונמלא במעט פטרוזיליה קצוצה אם רוצים.
  8. נבשל את הכופתאות במים רותחים במשך כ-4-5 דקות עד שהן צפות.
  9. נסנן את הכופתאות וניצוק עליהן רוטב עגבניות.
  10. נגיש לשולחן ונשמור על חמימות, תוך שמירה על חיוך רחב!

לאחר שסיימנו עם ההכנה, מבינים שהכופתאות המושלמות הללו הן לא סתם מנה – זו מסורת, זו אהבה! איך ניתן לשדרג את המנה? להוסיף טפנד זיתים, להגיש עם גבינת פרמזן מגוררת או אפילו לצרף סלט ירקות מרענן לצד המנה. כל תוספת משדרת את כל מהות הכופתאות!

שאלות ותשובות

איך אני יודע שהכופתאות מוכנות?
כאשר הכופתאות צפות במים, ניתן להן להתרכך עד שהן משיגות מרקם רך ונעים.

האם ניתן להכין את הכופתאות מראש?
בהחלט! אפשר להכין את הכופתאות ולשמור במקפיא עד לשימוש.

מה ניתן להוסיף לבצק?
אפשר לשלב עשבי תיבול כמו בזיליקום, שמיר או אפילו גבינות!

האם הכופתאות מתאימות לטבעונים?
כן! ניתן להשתמש בקמח מים ותיבול מתאים ולהשמיט את הביצים.

כמה זמן ניתן לשמור את הכופתאות?
כופתאות מבושלות ניתן לשמור במקרר 2-3 ימים ומקפיאים עד 3 חודשים.

מהו הרוטב הטוב ביותר להגיש עם כופתאות?
רוטב עגבניות או רוטב פסטו הם החברים הכי טובים שלנו לכופתאות!

האם אפשר למלא את הכופתאות במלאווח?
בוודאי! זה רעיון מצוין. המלאווח יהפוך את הכופתאות למעלפות עוד יותר.

מה עם תוספות נוספות?
אפשר להוסיף עלי רוקט, סלרי קצוץ או אפילו אגסים מקורמלים למנה מתוקה.

איפה ניתן לקנות קמח ללא גלוטן?
בחנויות טבע, סופרים גם בדרך כלל מציעים מגוון קמחים ללא גלוטן.

איך לשדרג את הכופתאות בכיוון אחר?
מומלץ להשכיר על הכופתאות עם פירורי לחם מטוגנים וסלסת צ׳יפוטלה – כך זה משגע!

אם נהניתם מהמתכון הזה, אל תשכחו לשתף אותו עם חברים ולפנק אותם במנות המדהימות הללו! המטרה היא שהאוכל הזה יגיע להרבה אנשים, כי בסופו של דבר, אוכל טוב הוא חוויה שמחברים בה אנשים.

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן