כמה זמן חזה עוף במקרר כדי למנוע בזבוז?

כמה זמן חזה עוף במקרר?

בפעם הבאה שתמצאו את עצמכם במטבח, כשחזה עוף ממתין לכם במקרר – אל תדאגו! חשוב שנבין כמה זמן ניתן לשמור עליו מבלי שיתקלקל. זה לא סוד, חזה עוף הוא מרכיב עיקרי במטבח הביתי, משגע את החיך שלנו ומגיש לנו אינסוף אפשרויות לבישול. למרות זאת, זכרו שחיי מדף מצריכים תשומת לב, כדי לשמור על טעם האוכל, בריאותכם ולמנוע אכזבות במידה והעוף כבר לא במצב מושלם. בואו נצא לדרך ונעלה על הנתיב הנכון! רבות השתנה במטבח מאז שהכנתם חזה עוף בפעם האחרונה, ואם תעקבו אחר ההנחיות שלנו, תגלו שהדבר הכי פשוט אפשרי.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 10-15 דקות.
  • רמת קושי: קל.
  • מספר מנות: חזה עוף אחד לכל אדם.

הרכיבים הדרושים

חזה עוף הוא מרכיב מקסים – הוא מצוין לכמה ימים במקרר אם שומרים עליו בתנאים הנכונים. מה שכן, מדוע לא להתייחס אליו כדי שיהיה הכי טעים שיש? להלן המרכיבים החשובים להיכרותכם:

  • חזה עוף (כמובן)
  • שקיות סנדוויץ' אטומות
  • עטיפת ניילון מזון
  • תרמיל נשיאה מזון או קרח (לטיולים)
  • כלי זכוכית אטומים לאוויר (לשמור על הטריות)
  • חום חדר

שלבי ההכנה

לפני שניגע בנקודות חשובות, נצלול לשלב ההכנה. כדי להבטיח שהעוף הפריך והעסיסי הזה יישאר מעולה, הקפידו על השלבים הבאים:

  1. שימו לב לתאריך המשוער של קניית חזה העוף.
  2. אם פתחתם את האריזת מקור, השתמשו בשקית סנדוויץ' אטומה.
  3. לאחר שאתם בטוחים שהעוף פריך, העבירו אותו לכלי אטום מזכוכית.
  4. אם נותרו שאריות, הכניסו אותן ליישור מזון או תרמיל נשיאה.
  5. שמרו במקרר בטמפ’ של 1-4 מעלות צלזיוס.

זה הזמן לדבר על כמה חידושים על כבודו של חזה העוף. אפשר להכין בישול אישי או סלט מרענן מהעוף שבמקרר, יש אינספור אפשרויות יצירתיות!

תוספות ושדרוגים

כנסו פנימה וחקרו את כל האפשרויות של חזה העוף! עכשיו ניגע בכמה שדרוגים אפשריים:

  • תוספת תיבול: ניתן לתבל את חזה העוף בתבלינים כמו כמון, פפריקה חריפה או זעתר.
  • תוספות בריאות: הוסיפו ירקות צלויים לשדרוג בריאותי.
  • סלטים: חזה עוף צלוי עם חסה, אבוקדו ופירות יער – שילוב מרענן ולא שגרתי.

משהו מעניין לשפר את המצב של חזה העוף יהיה ליצור רוטב ייחודי, על סמך היופי שברוטב האדום, או רוטב צהוב ששייך לתיבול בריאותי.

שאלות ותשובות

מהו הזמן המומלץ לאחסון חזה עוף במקרר?
מידה הוא נרכש בסופר, מומלץ לשמור על חזה עוף בין 1-2 ימים לאחר הפתיחה. אחרת, ניתן להקפיא אותו.

איך ניתן לדעת אם חזה העוף התקלקל?
במידה ויש ריח לא נעים או אם הוא עור הפך לחלבי, הגיע הזמן להיפרד ממנו.

האם אפשר להקפיא חזה עוף?
בוודאי! חזה העוף ניתן להקפיא למשך 6 חודשים במקרה שאין לכם זמן להכין אותו.

מה כדאי לעשות אם יש לי חזה עוף פג תוקף?
לא מומלץ להשתמש בו! חשוב לשמור על בריאותכם.

מה המרכיבים הנלווים שחייבים להיות במקרר?
כדאי לשמור ירקות, פירות ושאריות ממנות מוכנות.

האם ניתן לזהות מתי יש בעיה עם הבישול?
כן, ריח עז או שפתיים יבש יכולות להצביע על בעיות.

אם אני רוצה לטפח על חזה עוף, מה כדאי לי?
אימון זוגי של טעמים או רוטב שירענן אותו.

מה הדרך הטובה ביותר לחמם חזה עוף לאחר הקפאה?
המתנה בכדי להיחשף לטמפ' חדר או בבישול איטי יותר.

מה כדאי להוסיף לחזה העוף כדי לשדרגו?
חומרים כמו פירה או עם רוטב חמוץ כדי לייצר טעמים חדשים.

איך אדע אם חזה העוף רך ומושלם?
אם הוא נמס בפה, תוכלו לדעת שהוא ככה!

כשהעלינו את כל הקטעים הללו – הגיע הזמן שתזמינו את החברים או בני המשפחה שלכם ומי יודע, אולי תקראו להם גם לבשול עוף? אל תשכחו לשתף את המתכון בכל מקום אפשרי!

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן