סלט גזר חי שכולל טעמים שלא תשכחו

"`html

מתכון לסלט גזר חי – הבריאות שבקיץ!

בשיא הקיץ, כשכל מה שאנחנו צריכים זה רעננות ובריאות, מגיע סלט הגזר החי המדהים! מדובר במנה שמעוררת את החושים, עם צבעים בוהקים וטעמים מרעננים. אז בואו ניכנס יחד למטבח ונגלה כיצד להכין את אחד הסלטים הכי טעמים שיש, שיגרום לכולם ללקק את האצבעות. לא רק שהוא פשוט להכנה, אלא הוא גם מלא בויטמינים ובריאות, וזה למה הוא כל כך משגע! אז הנה המתכון המומלץ שיהפוך אתכם לאמנים של סלטים.

זמן הכנה

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

  • 4 גזרי ענק, קלופים וחתוכים לרצועות דקות
  • חצי כוס חמוצי-לימון (לימון סחוט או חומץ אל תפוחים)
  • 2 כפות שמן זית איכותי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כפית דבש או מייפל (לא חובה, אבל מוסיף טעם אגדי!)
  • חופן קצוץ של פטרוזיליה או כוסברה (לפי ההעדפה)

אפשרויות חלופיות: לבחירה של גרסה טבעונית ניתן לוותר על הדבש או המייפל, ולהשתמש בממתיקים טבעיים כמו סירופ אגבה. אם יש אצלכם בעיות עם גלוטן, אין צורך לדאוג – הסלט הזה הוא טבעי לחלוטין ואינו מכיל גלוטן כלל!

שלבי ההכנה

עכשיו, אחרי ששברתם את השיניים על המידע המעניין, הגיע הזמן לצלול לתהליך ההכנה.

  1. קולפים את הגזרים וחותכים אותם לרצועות דקות ויפהפיות.
  2. שמים את רצועות הגזר בקערת ערבוב גדולה.
  3. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את החמוצי-הلیمון, שמן הזית, מלח, פלפל ודבש.
  4. שופכים את התיבול על הגזר ומערבבים היטב כך שהגזר יעטוף את התיבול מכל הצדדים.
  5. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים שוב.
  6. מניחים לסלט לנוח כמה דקות לפני ההגשה כך שהטעמים יתאחדו.
  7. מגישים קר ובתיאבון!

בהצלחה! וזהו בעצם! פשוט, קל ומעלף. הסלט הזה יתאים לכל ארוחה, ביום קיץ חם או אפילו כנשנוש בריא כשמתחשק. לא שוכחים ללקק את האצבעות!

תוספות או שדרוגים אפשריים

עכשיו כשאתם מכירים את המתכון הבסיסי, כדאי לדבר על כמה שדרוגים מדהימים שאני ממליץ עליהם:

  • תוספת של אגוזי מלך קצוצים או שקדים קלויים – מוסיפים קראנץ' משגע!
  • חתיכות של אבוקדו להוספת קרם וטעם עשיר.
  • קמצוץ של כמון טחון עבור טוויסט מעניין.
  • פיסות קטנות של פרי – תפוח או מנגו שידגישו את המתיקות.

אתם יכולים ככל הנראה לנסות כל שילוב שתרצו, תנו לדמיון שלכם לזרום!

שאלות ותשובות

איך ניתן לאחסן את הסלט?

תוכלו לשמור את הסלט במקרר בכלי סגור ליום-יומיים. הוא יישאר רענן אם יהיה סגור היטב, אבל הכי טוב לאכול אותו ביום ההכנה.

מה הסלט הזה יכול להיות תוספת לו?

הסלט הזה מצוין כתוספת לצד עופות, דגים או עם טופו מהגריל. הוא מוסיף רעננות לכל מנה!

האם אפשר להוסיף ירקות נוספים?

בהחלט! סלרי או קולורבי יכולים להיות תוספות מעולות. זה רק מוסיף למגוון והטעמים.

האם אפשר להכין את הסלט יום מראש?

מומלץ להכין את הסלט סמוך למועד ההגשה כדי לשמור על טריות הירקות, אך אם הכנתם אותו מראש, הקפידו לשמור אותו בכלי סגור.

האם יש אפשרות להכין גרסה ללא שמן?

כן! אפשר להמיר את השמן במיץ לימון או בחומץ סודה. כל מה שחשוב זה לשמור על המתיקות והחמיצות האיזון הנכון.

מה מיץ הלימון עושה לסלט?

מיץ הלימון לא רק מוסיף חמיצות אלא גם עוזר בנטרול הטעמים ה"מתוקים" של הגזר ומקפיץ את כל התדרים!

האם ניתן להוסיף תבלינים נוספים?

בהחלט. אף פעם לא מזיק להוסיף קצת פפריקה או כמון להקנות טעמים נוספים.

האם סלט הגזר הזה מומלץ לדיאטה?

כמובן! מדובר בסלט דל פחמימות, בריא ומזין. למעשה, הוא לא מכיל כמעט קלוריותבריאות אמיתית

האם ניתן לשדרג את הסלט ליותר בריא?

בהחלט! אפשר להמיר את הדבש בסירופ אגבה, ולהוסיף קוואקר או בורגול לשדרוג בריאותי.

ועכשיו, כשאתם יודעים כיצד להכין את הסלט המשגע הזה, מה נשאר לכם לעשות? לשתף את המתכון הזה עם חברים, משפחה וכולם!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן