סלט וואקמה המושלם לבריאות ורעננות בחיי היום יום

"`html

סלט וואקמה – שילוב מושלם של טעמים ורעננות

מה יכול להיות יותר מרענן מסלט וואקמה במידה והחיים שלך זקוקים למעט פיקנטיות ותחושת בריאות? כאשר אנחנו מדברים על סלט וואקמה, מדובר בשילוב מגניב של אוקיינוס של טעמים, טקסטורות שמענגות את החיך, ובריאות שמתלבשת על המנה הזו בצורה מושלמת. אם אתם אוהבים את המזרח הרחוק ונהנים לתפוס את הרגעים האותנטיים בקולינריה, אז סלט הוואקמה הזה הוא בשבילכם!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

עכשיו, כשכבר הבנו כמה זה אגדי ורענן, בואו נמשיך לחלק שתמיד מתמלא באהבה – רכיבים!

  • 200 גרם וואקמה (אצה נמוכה)
  • 1 כוס גזר פרוס דק
  • 1/2 כוס קוביות מלפפון
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות שומשום קלוי
  • 3 כפות חומץ אורז
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף שמן סומסום
  • 1 כף סוכר חום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

חשוב לציין כי אם אתם רוצים גם גרסה טבעונית, כל מה שעליכם לעשות זה לבחור רוטב סויה ללא גלוטן ולקפוץ איתו ישר לסלט! תוספת של קוביות טופו או אגוזי קשיו יכולה להפוך את הסלט הזה למושלם במיוחד לאוהבי טעמים עשירים.

שלבי ההכנה

רגע, לפני שנצא לדרך, אני רוצה לשתף אתכם שזוהי לא סתם הכנה. כל שלב הוא מסע בפני עצמו וכולל את הקסם של המטבח. אז בואו נתחיל!

  1. משרים את הוואקמה במים חמים במשך כ-10 דקות עד שהיא מתרכך.
  2. מסננים את הוואקמה ומעבירים לקערה גדולה.
  3. מוסיפים את הגזר הפרוס, קוביות המלפפון ובצל ירוק לקערה עם הוואקמה.
  4. בקערית נפרדת, מערבבים את חומץ האורז, רוטב הסויה, שמן הסומסום והסוכר החום עד שהסוכר מתמוסס.
  5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים הכל בעדינות.
  6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז מפזרים שומשום קלוי מעל.
  7. מניחים לסלט להשרות במקרר במשך כ-10 דקות כדי שהטעמים יתמזגו היטב.

שדרוגים ותוספות

לא סתם מדברים על סלט וואקמה – ניתן להוסיף לו כל מיני תוספות שישדרגו אותו בצורה מדהימה. למשל, הוספת קוביות אבוקדו נותנת לסלט מרקם אוורירי מדהים. וגם אתם יכולים לשים פירות ים קלויים בתוספת לימון, וזה בדיוק מה שיגרום לכם ללקק את האצבעות.

ואם אתם רוצים לקחת את הסלט לרמה אחרת, תוספת של שורש ג'ינג'ר קצוץ תשדרג את המנה עם טוויסט ממכר. אני מקווה שאתם נושאים עימכם רעב כי זה כעת הזמן להניח את הטעמים בפה ולהרגיש את השפעתם!

שאלות ותשובות

איך אני יכול לשמור את הסלט כדי שהוא יישאר טרי?

מומלץ לשמור את הסלט במקרר, אך המרכיבים כבר לא יישארו רעננים לאורך זמן. כדאי לשמור את חומרי הסלט בנפרד ולערבב אותם לפני ההגשה.

אפשר להכין את הסלט מראש?

בהחלט! ככל שהסלט ממתין, הטעמים רק משתבחים. אבל לדעתי, עם הוספת השומשום קלוי – שכדאי לעשות את זה בסמוך למועד ההגשה.

איך אני יכול להפוך את הסלט הזה לתרסיס בריאותי?

שימוש בחומץ קונבנציונלי במקום חומץ אורז יכול להוסיף חמצמצות נהדרת, ואם תרצו לשדרגו, אפשר להשתמש בחומץ תפוחים.

האם הוואקמה בריאה?

בהחלט! וואקמה היא מקור מצוין לויטמינים, מינרלים ואף מכילה חומצות שומן אומגה-3!

איך אני יכול להוסיף חלבון לסלט?

תוכלו להוסיף קוביות טופו, ביצים קשה או אפילו חזה עוף קלוי! כל תוספת מהווה ערך מוסף.

האם הסלט פוגע בדיאטה?

אין מה לדאוג! הסלט הוא דל פחמימויות ובריא, כך שהוא מתאים לדיאטות רבות.

האם יש רכיבים שתורמים לטעמים?

כמובן! שילוב של רוטב סויה ושמן סומסום יוצר טוויסט מדהים שסוגר פינות עם מתיקות.

מאיפה אני משיג וואקמה?

יום טוב! חנויות מזון בריאות או מסעדות אסיאתיות לרוב מציעות וואקמה קנויה. במקרה גרסה מחודשת, אתם יכולים לנסות להכין אצה בעצמכם.

כמה זמן אפשר לשמור את הסלט?

הסלט יכול להחזיק מעמד עד שלושה ימים במקרר אם הוא לא נערבב עם הרוטב עד לרגע ההגשה.

האם זה מתאים לארוחה רומנטית?

בהחלט! סלט וואקמה הוא קסם אמיתי, נעים ונעים לא רק בטעמים אלא גם באסתטיקה.

כמו ששמעתם, סלט וואקמה הוא האפשרות הכי טעימה שיש. אל תתביישו לשתף את המתכון הזה עם חברים שלכם ברשתות החברתיות ולהרשים את כולם עם הידע והכשרון שלכם במטבח! שיהיה בתיאבון!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן