קאצו אה פפה: מתכון סודי שכולו טעמים מפתיעים

"`html

קאצו אה פפה: המנה שהעולם לא יכול להפסיק לחלום עליה

אם אתם מחובבים של אוכל איטלקי אמיתי, זה הזמן לצלול לתוך מתכון שישאיר אתכם עם טעם של עוד. קאצו אה פפה, או כפי שהניחו את השם, "גבינה ופלפל", הוא מתכון פשוט אך אגדי, שמשלב בתוכו מרכיבים בסיסיים שמהם נוצרת יצירת מופת קולינרית. מדובר במנה שהשורשים שלה מגיעים מלב רומא, ומהרגע הראשון שתטעמם ממנה, היא תהיה עבורכם לא פחות ממדיה.

זמן הכנת המתכון ורמת הקושי

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4-2 מנות, תלוי באם אתם חברים טובים עם מנת הפסטה שלכם או לא!

המרכיבים הדרושים

לא תאמינו כמה מתכון כזה כל כך פשוט. מדובר במרכיבים שכולם יכולים למצוא במטבח. אז מה אנחנו צריכים להכין את המנה המדהימה הזו?

  • 400 גרם פסטה דקה (סוג טליאטלה או פנקוטיני)
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורר (מומלץ להימנע מהגרסה המוכרת בסופר)
  • 50 גרם גבינת פקורינו רומנו מגורר
  • 5 גרם של פלפל שחור טחון (עשו לעצמכם טובה והשתמשו בפלפל הטחון בייחוד – זה ישדרג את המנה)
  • מלח – לטעם, כ-1 כוס מים לרתיחה

לגידול הבריאותי, ניתן להחליף את הפסטה הרגילה בלחם פסטה ללא גלוטן, והשילוב עם גבינות רזות יכול להוות גרסה דלת קלוריות אבל בריאה.

שלבי ההכנה

עכשיו כשיש לנו את כל המרכיבים, בואו נתחיל להכין את המנה הזאת שאין הרבה שמסוגלים לעמוד בפניה!

  1. ממלאים סיר במים ומוסיפים מעט מלח. מביאים לרתיחה.
  2. מכניסים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כ-10 דקות, עד שהפסטה נעשתה רכה אך עדיין אל-דנטה.
  3. מסננים את הפסטה, אבל שומרים כוס אחת מהמים שבהם בושלנו את הפסטה.
  4. מחזירים את הפסטה לסיר ומוסיפים את גבינת הפרמזן וגבינת הפקורינו בצורה מדויקת.
  5. לוחצים חופשי על פלפל השחור מעל, ואתם מועדים להיות מסונוורים מהחושניות של המנה.
  6. בוחשים במהירות עד שהגבינה מתמוססת לתוך הפסטה והמנה מתחילה לקבל מרקם מעלף.
  7. במידה והמזון שלכם יבש מדי, הוסיפו קצת מהנוזלים ששמרנו – זה ישדרג את המנה!
  8. מגישים בכלים עמוקים, מפזרים עוד גבינה ופלפל שחור לפני ההגשה.

הנה, המנה מוכנה! מה שהיה חשוב לציין הוא שההכנה היא מהירה מאוד, ואתם תגלו שגם בני הבית יתעלפו מהמעדן המושלם הזה.

אפשרויות שדרוג ותוספות

כדי לגוון את המנה, הנה כמה רעיונות מעניינים:

  • ניתן להוסיף פטריות מוקפצות שמוסיפות טעם מתוחכם.
  • לגרסה חריפה, אפשר להוסיף כמה פתיתי צ'ילי.
  • שדרוג בפני הטבעונות? מיתגו עם גבינת קוקוס במקום גבינת פרמזן.
  • ואם מתחשק לכם לשדרג, התנסו בשילוב של רוטב כמהין – זה ממש גן עדן!

שאלות ותשובות

האם הכנתי את זה נכון?
אם זה הריח שלכם שהתרקם לאוויר ונראה טעים, איציקה, אתם פוגעים בול!

אפשר להכין את זה יום לפני?
כמובן, אך חובה לחמם מחדש עם מעט מים כדי שלא יתייבש.

מה עושים אם אין לי פקורינו?
אחת האפשרויות היא לשים עוד פרמזן – זה בהחלט יעבוד!

איך אפשר לשדרג את המנה עוד יותר?
מוסיפים זוכי עגבניות קלות או זיתים – מרענן ומפנק.

מה מתאים לצד המנה הזו?
דיקומנט עם רוטב עגבניות או אלגנטיות של משתמש.

האם אפשר להכין את המנה טבעונית לחלוטין?
אכן, אם נחליף את הגבינות במוצרים מעולם הצומח.

אפשר לוותר על הפלפל?
אבל מי ירצה לותר על כזה טעם עז? מצרך חשוב!

מה מומלץ כדי שהמנה תהיה קצת יותר קרמית?
להשתמש במעט שמן זית או חבילת שמנת מתוקה.

רגילים בוודאות שאקרא את זה?
גם אני עמדתי בפני משימה קשה של הכנת המנה הזו עם טוויסט.

באיזו פסטה כדאי להשתמש?
שתי אפשרויות עיקריות: טליאטלה או ספגטי – שתיהן מצוינות!

אז אחרי שזכיתם במנה ברמה שמתקשרת ללב ולחיך שלכם, אל תשכחו לשתף את המתכון הגאוני הזה עם החברים ברשתות החברתיות! זה יהיה בלתי מתקבל על הדעת אם הם לא יחוו את החוויה המדהימה הזו!

"`

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

והמפתח לרסק עגבניות לגחנון המושלם!

רסק עגבניות לגחנון: מתכון מושלם לפינוק שעושה טוב על הלב והבטן חושבים על מנה שכוללת טעמים עשירים, ושתשאיר אתכם עם טעמים מתוקים

להזמנה >> דילוג לתוכן