מגשי אירוח – כשהטעם פוגש את העיצוב במטבח המודרני

אני זוכרת את התקופה שבה הייתי מבלה שעות שלמות במטבח לפני כל אירוח. חותכת ירקות, סוגרת גבינות, מנסה לסדר הכול באופן שייראה יפה, ובסוף הערב הייתי כל כך עייפה שבקושי הספקתי לשבת עם האורחים שלי. עד שגיליתי את מגשי האירוח המקצועיים. פתאום הבנתי שיש דרך לקבל שולחן מהמם בלי לוותר על הזמן עם האנשים שהכי חשובים לי.

איך המטבח שלי נשאר בסדר (סוף סוף)

הדבר הכי מעצבן באירוח היה תמיד הבלגן. המטבח הופך לזירת קרב, הכיור מלא בכלים, ואני נעלמת מהסלון בדיוק כשהכיף מתחיל. מגשי האירוח פתרו לי את הבעיה הזאת לגמרי. בדיוק כמו מגירות נשלפות למטבח שחוסכות לי את הטרחה לחפש דברים בפינות קשות להגעה, גם כאן אני חוסכת לעצמי את כל הציוד הנוסף. לא צריך לשטוף מאות כלים, לא צריך להסתדר עם קרשי חיתוך ענקיים, והכי חשוב – אני לא נעלמת מהאירוח שלי בשביל לנקות.

זה באמת נראה כמו שהשקעתי שעות

כשהמגש מגיע, אני תמיד נדהמת מחדש. השילוב של הצבעים, הדרך שבה הכול מסודר, האיזון בין המרכיבים השונים – זה נראה כאילו מישהו עבד על זה שעות. החברות שלי תמיד שואלות איך הכנתי את זה, ואני צוחקת כי האמת היא שבכלל לא הכנתי. אבל מה שכן קורה זה שכולם מתאספים סביב המגש, מצלמים, טועמים ומתלהבים. והרגע הזה שבו כולם מגלים טעם חדש או מתפעלים מהעיצוב – זה בדיוק מה שאני הכי אוהבת באירוח.

למי זה באמת מתאים?

אני חושבת שלכולם. לאחותי שגרה בדירה קטנטונת בתל אביב ובקושי יש לה מקום להכין כריך – מגש אירוח מציל לה כל פגישה עם החברות. לאמא שלי שמארחת כל שישי את כל המשפחה הגדולה אבל כבר אין לה כוח לעמוד במטבח שעות שלמות. לחברה שלי שעובדת במשרד הייטק ורוצה להרשים לקוחות בפגישות. הדבר המשותף לכולנו? אנחנו רוצות ליהנות מהאירוח, לא לעבוד קשה בשבילו.

הטעויות שעשיתי בדרך

בהתחלה חשבתי שאני יכולה לחסוך כסף ולהכין בעצמי "מגש" דומה. קניתי גבינות בסופר, חתכתי אותן בעצמי וניסיתי לסדר משהו יפה. התוצאה? בזבזתי יותר כסף על חומרי גלם שלא ידעתי איך להשתמש בהם (מי זוכר מה לעשות עם חצי קילו פרמזן שנשאר?), ובסוף זה גם לא נראה חצי כמו שרציתי. לקח לי כמה ניסיונות לחבר שזה בכלל לא משתלם – לא בזמן, לא בכסף ובטח לא בתוצאה הסופית.

מה לעשות עם השאריות (ספויילר: אין)

אחד הדברים הכי נחמדים זה שהמגש תמיד מתכלה עד הסוף. לא נשארות לי שקיות של גבינה חצי אכולה במקרר או עגבניות שרי שמתחילות לקמל אחרי יומיים. המנות מחושבות לדיוק לכמות האנשים, והטעמים כל כך טובים שאף אחד לא משאיר. בפעם הראשונה שזה קרה חשבתי שזה מקרה, אבל אחרי חמש הזמנות אני יכולה להגיד בביטחון – זה לא מקרה.

בסוף הכול זה האנשים

אתמול ישבתי עם החברות הכי טובות שלי סביב מגש גבינות שהזמנתי, והבנתי משהו. החלק הכי יפה באירוח זה לא התכנון, לא ההכנות ובטח לא השעות במטבח. זה הרגע שבו כולם יושבים יחד, צוחקים, מספרים ומתפנקים. מגשי האירוח נותנים לי את הזמן הזה חזרה. במקום להיות עסוקה בלוגיסטיקה, אני פנויה להיות נוכחת עם האנשים שהכי אכפת לי מהם. ובסופו של דבר, זה מה שבאמת חשוב.

הדבר הכי חשוב שלמדתי

אחרי שנה של הזמנת מגשי אירוח, הבנתי שלפעמים להשקיע כסף בדברים שחוסכים לך זמן ומתח זה לא פינוק – זה הכרחי. במיוחד כשיש לך עבודה, ילדים, בית לנהל, ועדיין רוצה שיהיה לך חיים חברתיים. אני לא מרגישה אשמה על זה שאני לא מכינה הכול מאפס. במקום זה, אני מרגישה חכמה על זה שמצאתי דרך ליהנות יותר מהאירוח שלי.

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

סוד הטופו במחבת שכולם מדברים עליו

איך להכין טופו במחבת אז אתם בוודאי תוהים איך להכין מנה שמתאימה כמעט לכל תפריט, מנה שיכולה להפוך באחת להיות האורחת המרכזית

להזמנה >> דילוג לתוכן