נשנושים מגשי אירוח לאירוע קליל

נשנושים מגשי אירוח לאירוע קליל

התאמת מגשי אירוח לכל אירוע היא משימה לא פשוטה, באופן טבעי המארחים מעוניינים לעשות את המקסימום כדי שהאירוע יהיה מוצלח. כשמדובר על אירוע קליל בענייני עבודה או משפחה מומלץ להזמין את פריטי המזון שיהיו ההתאמה המושלמת לכך, מטעמים קלילים, נשנושים קטנים, טעימות מסקרנות ועוד.

השף וצוותו מציעים אין ספור אופציות ועם המארחים הם יבחרו מראש את המגשים הנכונים ביותר לסוג הקהל בהתאם להיכרות איתם ועד כמה שידוע למארגנים על משתתפים שהם צמחונים, טבעונים או מי שאוכלים ללא גלוטן.

היצע נרחב של נשנושים

נשנושים הם בדרך כלל מעדנים קטנים וטעימים שאפשר לאכול אותם בביס אחד או בשניים. האורחים מסתובבים בין הדוכנים השונים, נחשפים לאופציות המזון הרבות ומחליטים אילו אפשרויות לטעום. בין לבין הם פוגשים קולגות או חברים וכך הם מצליחים לשוחח בין טעימה לטעימה, דבר שקשה לבצע כשהצלחת עמוסה בכל טוב.

הנשנושים הן טעימות קטנות של מזון, דליקטסים ייחודיים שאינם "כבדים" ופשוט כיף לנשנש אותם בין הארוחות, כמעט בלי להרגיש טועמים כמה סוגים מתוך המבחר הגדול של המעדנים המונחים במגשים הצבעוניים והמגרים.

נשנושים הם פתרון אולטימטיבי לאירוע קליל אשר בו מיותר להשקיע ארוחות מלאות כמו ארוחות בוקר, צהריים או ערב. כאן אפשר להעניק למשתתפים טעימות קלות המורכבות מכמה סוגים של חומרי גלם ובהמשך האירוע להציע להם קינוחים יוצאי דופן העשויים משוקולד, פירות, בצקים, מוס, פנקייק חמים עם תוספות שונות, גלידות ושפע של אפשרויות נוספות אשר יותירו לכולם טעם של עוד.

מגשי אירוח לאירוע קליל

הימצאותם של המגשים המגוונים, מוסיפה רבות לנראותו של האירוע. האורחים אוכלים בשלב הראשון בעיניים ולאחר מכן נהנים מההיצע הנרחב.

אפשר להציע כריכוני ביס עם גבינות שונות וירקות מגוונים, גלילי חצילים עם עשבי תיבול וגבינות עיזים מפנקות, קישים קטנים עם בטטה, פטריות ברוקולי או תרד, עלי גפן ממולאים, סושי רגיל בשפע קומבינציות וגם סושי צמחוני, פוקצ'ות עם שמן זית מעליהן ותוספות מעניינות, פיצות קטנות, פלטת גבינות, פלט ירקות, מאפי פילו או פילאס ועוד.

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
Picture of מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

להזמנה >> דילוג לתוכן