מרק אפונה והבריאות שלכם – הירוק טעים בריא הזה!

תארו לכם שיום אחד יגלה המדע שסוכר זה הכי בריא, עוגיות וקפה זה ארוחת בוקר הכי טובה למוח, ושסירופ מייפל הוא המוביל העיקרי לחיים ארוכים נטולי מחלות. כל זה נשמע כמו חלום מתוק, תרתי משמע, אבל מאיפה שאנו נמצאים נראה כי זה בדיוק מה שזה – חלום. אפונה מתוקה לעומת זאת, וכמובן שמתכונים כמו מרק אפונה, דווקא כן תומכים בבריאות שלנו, תוך שהם טעימים ואפילו מתוקים להפליא.

לא קינוח, אלא מנה עיקרית טעימה, האפונה היא ירק מופלא וצנוע, שלא רבים יודעים על הערכים התזונתיים שלו. האפונה מציעה לנו שילוב מעולה של רק 14 ג' פחמימה על 100 גרם אפונה, אבל 5 ג' מכובד של חלבון בריא וקל לעיכול. תוסיפו לזה ערכים תזונתיים עליונים אחרים, והנה לכם מזון טעים ובריא, בלי הרבה יחסי-ציבור.

מה מקבלים במנת מרק אפונה?

מעבר לטעם ולמרקם המשגע של מרק אפונה, ומעבר לערך קלורי נמוך ביחס לשאר הרכיבים התזונתיים, אתם תקבלו מהמרק שלכם מנת בריאות יוצאת דופן, עשירה בערכים תזונתיים חיוניים ובריאים במיוחד:

  • ויטמין סי – האפונה עשירה בצורה יוצאת דופן בויטמין סי. הוא מפורסם בזכות התרומה שלו לחיזוק מערכת החיסון, אף הויטמין הנ"ל מעורב בתהליכי בניית עצם ורקמות אחרות, שומר על השיניים שלכם, על כלי הדם הקטנים (הנימים), ואפילו משויך מחקרית כגורם במניעת מחלת הסרטן, לצד מחלות קרדיווסקולריות שונות. חוסר ויטמין סי מוביל לבעיות רבות, כולל למחלת הצפדינה שהייתה נפוצה בעבר, עד שגילו את מקורה – מחסור בויטמין סי.
  • סידן – או קלציום, עוד חומר שנמצא בכמות מרשימה בכל אפון ואפון, הוא מינרל חיוני בחיים שלנו, חיוני בצורה שקשה לתאר. הוא כה-חשוב, עד כי הגוף מנתר את הכמות שלו בצורה קפדנית עד היסטרית, שכן כל חריגה עלולה לעלות לנו ביוקר. הוא אחראי על היכולת שלנו להפעיל את השרירים, הפעלת אנזימים בגוף, והתערבות באינספור תהליכים בגוף, שלא לומר כל התהליכים בגוף שלנו, שכן הוא ראשון במעלה בכל הנוגע לאיתותים ותקשורת בתוך הגוף שלנו.
  • ברזל – כל כדוריות הדם שלנו צריכות ברזל כדי לקשור את החמצן שמופרד מהאוויר שאנו נושמים ונקלט בתאי הגוף שלנו. הברזל הזה חיוני בצורה קיצונית, וזמין לנו בכמות גבוהה ומרשימה באפונים הירוקים והטעימים. הוא מעורב במחזור התאים בגוף, ובלעדיו יש בעיה בייצור התאים החדשים. שמעתם פעם את המילה אנמיה? ובכן, לא שמעתם אדם שדואג להכניס מרק אפונה לתפריט היומי שלו מתלונן על אנמיה, כי על כל 100 ג' אפונה יש לכם 1.5 ג' ברזל – כמות מכובדת וחיונית.

עד היום נכתבו על אפונה מתכונים רבים, לא רק למרקים, אבל המרק הוא ללא ספק המנצח שבהם. נסו, תתנסו, ותתאהבו במרקם העשיר, בצבע היפה ובטעם המושלם.

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

כיצד לדעת האם להעיר ילד עם חום?

"`html האם להעיר ילד עם חום? חשוב לדעת! כאשר מדובר בילדים, החום הוא תופעה מורכבת שמובילה לעיתים לחרדה אצל ההורים. לימוד אודות

מאמרים אחרונים

מגשי אירוח? צרו קשר!

להזמנה >> דילוג לתוכן